Die boodskap lewer resultate

iStock 000004792809XSmall1

iStock 000004792809XSmall1

As ons baie keer bemark, dink ons ​​net aan die resultate. Ek wil soveel vooruitsigte omskep, ons wil hê dat mense op die hoogte moet wees van Produk X, ek wil soveel retweets / aandele hê, ens. Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, dit is beslis belangrik om hierdie dinge op te spoor om te weet of ons bemarking doen boodskap werk. Ek het egter agtergekom dat, as ek nie 'n spesifieke doel in my bemarkingsboodskappe gehad het nie, ek die meeste betrokkenheid of resultate gehad het.

Dink daaraan: het u 'n berig geskryf wat meer soos 'n uitbarsting of 'n opiniegebaseerde blog was, in teenstelling met '10 stappe om u blog te optimaliseer'? Wat was die terugvoer- / betrokkenheidsvlak op daardie pos? Ek is bereid om te wed dat dit 'n bietjie meer was as die standaardposisie "waarde toevoeg" oor die invoeging van metatags.

Skryf dit as u volgende keer iets te sê het wat meer opinies gebaseer kan wees as waardetoevoeging. Gee u mening. Selfs as mense nie saamstem nie, kan u steeds 'n sinvolle gesprek begin wat mense sal geniet en deel.

 

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.