Hoe minder ek kyk, hoe beter word dinge!

rekenaar moeg

Soms wonder ek of langtermyndoelwitte ons eintlik aftrek van die werk. As u altyd na meer smag, is u ooit tevrede met waar u is? Soms verg dit iets katastrofies by die huis of by die werk om uit te vind waarvoor ons dankbaar is.

Die afgelope week is my blog weer reg. Ek het 'n nuwe werk begin en het nagte gewerk aan die ontwikkeling van 'n ander toepassing - en albei neem baie konsentrasie. Ek is nie 'n goeie jongleur nie - ek konsentreer graag op 'n doel en werk om dit te bereik. As gevolg hiervan is my fokus op my nuwe werk tans intens. Sodra ek die werk verlaat en in my motor spring, val my aandag op die syprojek. In die oggendrit is dit terug om na te dink oor my werk.

My blog was die afgelope paar weke verlore. Ek het aangehou om my daaglikse leeswerk te plaas, maar was op sy beste sporadies met my blogposte. Ek glo nie dat hulle haastig bereik is nie - maar ek het beslis nie soveel gekonsentreer as wat ek moes nie. Miskien is die gebied wat ek die meeste geïgnoreer het, my monitor Advertensie-inkomste, Analytics en ranglys. Ek het geweet dat ek werk moes doen, en ek kon my nie oor die verlies bekommer nie, en daarom het ek besluit om dit te ignoreer.

Die gewoonte om my rang en verkeer dop te hou, het nogal 'n obsessie geword! Ek glo nie dat ek dit meer as een keer per dag sou kontroleer nie, maar as ek die getalle sien sloer, sou ek ure daaroor spook en probeer veg. Dit is 'n bietjie soos om 'n golf terug te druk - die leserspubliek gaan oor momentum, nie reaksie nie. Dit beteken dat dit die marathon is en nie die sprint nie ... en ek moet myself gereeld daaraan herinner.

Dus - as u statistieke nie in die rigting beweeg wat u wil hê nie, moet u miskien 'n blaaskans neem van die kompas. Ek kan eerlik sê dat ek nou mooi terugspring ... my leserspubliek is op, my voedingsstatistieke is hoër ... en my inkomste is hoër. Ek moet doen wat ek die beste doen, en dit hou my op die langpad en hou op om die getalle te kyk. Ek sal terugkeer na Wenke van blog sodra my projek voltooi is! Dankie aan al die lesers wat geduldig gewag het.

Hoe minder ek kyk, hoe beter word dinge!

4 Comments

 1. 1

  Lekker klein storie 🙂 Ek kan sê dit is nou die geval met my, en kyk na my Adsense-kanale so gereeld as wat ek kan, want dit is die beste seisoen vir my. Maar dit het wel betaal, so ek gaan binnekort 'n bietjie vertraag 🙂

 2. 2

  Ek stem saam. Dit kan maklik wees om versot te raak op die statistieke. Ek kyk nog steeds een keer per dag na my statistieke, wat volgens my heeltemal te veel is.

  Konsentreer net op die skryf van goeie inhoud en die bemarking van u blog, en die verkeer sal aanhou kom 🙂

 3. 3

  Ek kan heeltemal vertel! En veral omdat my bedryfsblog hervestig is en dus weer van vooraf begin het, is dit belaglik hoeveel tyd ek obsessief spandeer oor ons tot dusver redelike hartseer statistieke. As ek die energie net weer na die berigte kon lei ... gaan baie beter!

  Ek wens u geluk, ek sal seker wees dat u, as u eers aan die gang is, meer tyd sal gee om te plaas!

 4. 4

  Ek kan ook met bogenoemde verband hou. Ek dink dit is ook 'n integrale deel van die lewe as 'n blogger (en 'n verkoops- / bemarkingspersoon). Van tyd tot tyd gaan ek ook te veel na die statistieke van my webwerf. Moet myself van agter af skop en dan konsentreer op die ontwikkeling van oorspronklike inhoud.

  As professionele verkoopspersoon weet ek dit ook: die neiging om tyd te spandeer aan voorspelling, sigblaaie, ens. In plaas daarvan om voor u klante te sit en transaksies te sluit en later bekommerd te wees oor die kommissie. As blogger moet ek my daarop toespits om my intekenare op te voed deur op vlagskipinhoud te konsentreer. En die res sal kom, soos hulle sê 😉

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.