Analise en toetsing

Hoe minder ek kyk, hoe beter word dinge!

Soms wonder ek of langtermyndoelwitte ons eintlik aftrek van die werk. As u altyd na meer smag, is u ooit tevrede met waar u is? Soms verg dit iets katastrofies by die huis of by die werk om uit te vind alles waarvoor ons dankbaar is.

Die afgelope week is my blog weer reg. Ek het 'n nuwe werk begin en het nagte gewerk aan die ontwikkeling van 'n ander toepassing - en albei neem baie konsentrasie. Ek is nie 'n goeie jongleur nie - ek konsentreer graag op 'n doel en werk om dit te bereik. As gevolg hiervan is my fokus op my nuwe werk tans intens. Sodra ek die werk verlaat en in my motor spring, val my aandag op die syprojek. In die oggendrit is dit terug om na te dink oor my werk.

Verlore in die laaste paar weke was my blog. Ek het aangehou om my daaglikse leesstukke te plaas, maar was op sy beste sporadies met my blogplasings. Ek glo nie hulle is oorhaastig bereik nie – maar ek het beslis nie soveel gekonsentreer as wat ek moes nie. Miskien was die area wat ek die meeste geïgnoreer het, die monitering van my advertensie-inkomste, ontledings en ranglys. Ek het geweet ek het werk om te doen en kon my nie oor die verlies bekommer nie, so ek het besluit om dit te ignoreer.

Die gewoonte om my rang en verkeer dop te hou, het 'n taamlike obsessie geword! Ek glo nie dat ek dit meer as een keer per dag sou kontroleer nie, maar as ek die getalle sien sloer, sou ek ure daaroor spook en probeer veg. Dit is 'n bietjie soos om 'n golf terug te druk - die leserspubliek gaan oor momentum, nie reaksie nie. Dit beteken dat dit die marathon is en nie die sprint nie ... en ek moet myself gereeld daaraan herinner.

Dus - as u statistieke nie in die rigting beweeg wat u wil hê nie, moet u miskien 'n blaaskans neem van die kompas. Ek kan eerlik sê dat ek nou mooi terugspring ... my leserspubliek is op, my voedingsstatistieke is hoër ... en my inkomste is hoër. Ek moet doen wat ek die beste doen, en dit hou my op die langpad en hou op om die getalle te kyk. Ek sal terugkeer na Wenke van blog sodra my projek voltooi is! Dankie aan al die lesers wat geduldig gewag het.

Hoe minder ek kyk, hoe beter word dinge!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

4 Comments

  1. Lekker storietjie 🙂 Ek kan sê dit is nou die geval met my, kyk na my Adsense-kanale se statistieke so gereeld as wat ek kan, aangesien dit die seisoen vir my optimaliseer. Maar dit het betaal, so ek gaan binnekort bietjie stadiger 🙂

  2. Ek stem saam. Dit kan redelik maklik wees om obsessief te raak met die statistieke. Ek kyk steeds een keer per dag na my statistieke wat ek dink heeltemal te veel is.

    Fokus net daarop om goeie inhoud te skryf en jou blog te bemark en die verkeer sal aanhou kom 🙂

  3. Ek kan heeltemal vereenselwig! En veral aangesien my maatskappyblog verskuif is en dus weer van voor af begin het, is dit belaglik hoeveel tyd ek obsessief spandeer oor ons tot dusver, redelik hartseer statistieke.. As ek net daardie energie na die plasings kon herlei ... Dit sou waarskynlik gaan baie beter!

    Ek wens jou geluk, ek is seker sodra jy in die swaai van dinge kom, sal jy meer tyd maak om te plaas!

  4. Ek kan ook met bogenoemde verband hou. Ek dink dit is ook 'n integrale deel van die lewe as 'n blogger (en 'n verkoops-/bemarkingspersoon). Ek vind ook van tyd tot tyd dat ek te gereeld my webwerf se statistieke nagaan. Moet myself dan agteroor skop om terug te konsentreer op die ontwikkeling van oorspronklike inhoud.

    As 'n professionele verkoopspersoon weet ek dit ook: Die neiging om tyd te bestee aan voorspellings, sigblaaie, ens. in plaas daarvan om voor jou kliënte te sit om transaksies te sluit en bekommerd te wees oor die kommissietjek later. As 'n blogger moet ek daarop konsentreer om my intekenare te kry deur op vlagskip-inhoud te konsentreer. En die res sal kom, soos hulle sê 😉

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.