Die kinders twiet nie

Ouderdomsverspreiding op sosiale netwerk-webwerwe
Ouderdomsverspreiding op sosiale netwerk-webwerwe
Ouderdomsverspreiding op sosiale netwerk-webwerwe

Ouderdomsverspreiding op sosiale netwerk-webwerwe

Hierdie maand het ek 'n universiteitskursus in Webbemarking by die Universiteit begin aanbied Kunsinstituut van Indianapolis. Die meeste van die 15 studente in my klas is besig om gradeplegtigheid in modeontwerp en kleinhandelbemarking te voltooi, en my kursus is vir hulle nodig.

Trouens, op die eerste aand toe die studente in die rekenaarlaboratorium kom sit, het hulle heeltemal gekies deur hoofvak: my tien modestudente aan my regterkant, my vyf studente op die web- en grafiese ontwerp links. Ek was soos 'n dans op die hoërskool met die meisies en seuns wat teenoorgestelde mure geplant was, en die twee het die ander versigtig dopgehou.

Toe ek die leerplan en kursusinleiding deurloop, het sosiale media 'n groot rol gespeel. Ek het gedink dat die studente dit alles sou regkry, die meeste van hulle het vroeg in die laboratorium gekom om e-pos na te gaan en Facebook. Maar ek was uiteindelik verbaas.

Ongeveer twee derdes van my klas het nog nooit gebruik of selfs daarna gekyk nie Twitter. Baie van diegene het nie eers geweet waarvoor dit was nie. Slegs een van hulle het geblog, en een het hul eie webwerf gehad.

Kakebeenvloer

Wag, jy bedoel om my te vertel dat die mees bekabelde, gekoppelde, altyd aan-gangende generasie nie basiese sosiale netwerk-instrumente gebruik nie? Bestuur die media mites en leuens? Is ek so verskans in my eie klein wêreldjie dat ek 'n hele deel van die bevolking verontagsaam het?

Toe ek my verbasing sien, antwoord een van my studente: 'O, ek het dit op Facebook gesien:' gepos via Twitter '. Ek het nooit geweet dis wat dit is nie. ”

Goed, so ek het my skok opgedoen vir 'n komiese effek. Ek is deeglik daarvan bewus dat die gebruik van verskillende instrumente en kanale verskil onder andere deur ouderdomsgroepe. Ek weet dat Twitter gewild is onder ouer demografie. Maar ek was verbaas oor hoeveel van hierdie vroeë twintigjare nie eers weet wat Twitter is nie.

Kom ons doen wiskunde

Dit het my aangespoor om terug te gaan en te kyk na onlangse navorsing oor die ouderdomsverspreiding van sosiale webwerwe. In Februarie 2010, met behulp van data van Google Ad Planner, Koninklike pingdom het getoon dat 19-18-jariges op die 24 gewildste sosiale netwerk-webwerwe net 9% van die gebruikers uitmaak. In die geval van Twitter het dieselfde groep minder as 10% uitgemaak, en 64% van die Twitter-gebruikers is 35 of ouer.

In die algemeen domineer 35-44 en 45-54-jariges sosiale netwerk-webwerwe, wat gesamentlik 74% van die gebruikers verteenwoordig. Interessant genoeg is die persone van 0-17 jaar (gebruikersrekenaars van nuljariges?) Vir 21%, wat hulle die tweede grootste gebruikersgroep maak.

Laat ons een kwartaal vorentoe spoel na Mei 2010 en 'n studie deur Edison Research genaamd "Twitter Usage In America: 2010." Volgens hul navorsing het 18-24-jariges 11% van die maandelikse Twitter-gebruikers uitgemaak. Met 'n gesamentlike 52% oorheers die groepe 25-34 en 35-44 steeds.

Daar is nou een belangrike wiskundige verskil tussen die demografie wat hier voorgestel word: 18-24-jariges strek oor sewe jaar eerder as die tien van al die ander. Daar is dus 'n mate van aanpassing van die getalle op grond van hierdie uiteensetting, maar ek is redelik seker dat dit alles in die was uitkom.

Waarom is hulle nie aan boord nie?

As ek my eie eerste les van die semester glo, is die belangrikste teken vir internetbemarking dat u inhoud waarde aan klante moet bied. Volgens my studente ken die meeste van hulle niemand persoonlik wat Twitter gebruik nie. Daarom bied die webwerf en sy diens geen waarde nie.

Tweedens het almal in die klas Facebook nagegaan. Sommige het gerapporteer dat hulle die 'via Twitter'-woord oor statusopdaterings gesien het, wat daarop dui dat sommige van hul vriende wel Twitter gebruik. Dit bewys die tweede stuk van my les (en 'n groot deel van die Raidious sakemodel), wat beteken dat dit nie die platform is wat belangrik is nie, maar die inhoud. Hulle gee nie om waar die opdaterings ontstaan ​​het nie, hulle weet net dat hulle dit via die platform van hul keuse kan kry.

Ten slotte dui beide die bostaande navorsingsgegewens en my anekdotiese bewyse op die groter idee dat universiteitstudente net te besig is om ander dinge te doen om 'n menigte webwerwe, netwerke en platforms voortdurend na te gaan (of na te gaan). Baie van hulle het gerapporteer dat hulle tyd bestee het aan kursusse en deeltydse werk eerder as om op die internet te flous.

So Wat doen ons?

As aanlyn bemarkers moet ons hierdie gebruiksverskille vir verskillende ouderdomsgroepe verstaan ​​en aanvaar. Ons moet die inhoud neem na die mense wat ons wil bereik met behulp van die gereedskap wat hulle eintlik gebruik. Dit word bewerkstellig deur deeglike navorsing en beplanning vir aanlyn-inisiatiewe, en deur te weet watter platforms om te monitor, te modereer en te meet. Andersins gooi ons tyd, moeite en geld in die wind en hoop ons dat die regte klante die kans kry.

6 Comments

 1. 1

  Ongelooflik interessant, veral jou voorkoms buite die getalle. Alhoewel die jonger demografie nie noodwendig na Twitter stroom nie, sien hulle die inhoud op die een of ander manier aangesien al hierdie verskillende mediums bymekaarkom, dus is dit steeds die moeite werd om Twitter vir hierdie ouderdomsgroep te benut.

 2. 2

  Ek onthou hoe my seun vir my gelag het toe hy op hoërskool was, hoeveel ek e-pos gebruik. Noudat hy 'n senior by IUPUI is, is e-pos 'n noodsaaklikheid en het hy selfs oorgeskakel na 'n slimfoon om by te bly. Ek weet nie dat die jeug die gedrag dryf nie, ek dink noodsaaklikheid is dit wat dit dryf. Twitter is vir my baie makliker om inligting te verteer en te filter, terwyl Facebook meer oor my netwerk en persoonlike verhoudings gaan. Ek sal nie verbaas wees as my seun oor 'n paar jaar 'twiet' om inligting doeltreffender met sy netwerk te deel nie.

 3. 3

  Seun, het jy 'n senuwee getref! Doug Karr sal jou vertel dat hy met 'n paar van my klasse by IUPUI gepraat het en dat hy waarskynlik vergeet het hoe klein dit was! Dit is weliswaar nie eksplisiet oor sosiale media nie, maar ek het wel sosiale media in my kursusse gebruik en ek het nog altyd probleme ondervind om die studente te laat 'inkoop' vir sosiale media se waarde vir leer en persoonlike handelsmerke.

  Een van die redes waarom ek die akademie verlaat het, was omdat 'niemand gekoop het wat ek moes verkoop nie'. Daarom het ek 'n ander poging aangewend waar mense bereid is om te innoveer in onderrig en leer, bemarking of wat ook al! Ek het 'n slegte gevoel wat 'n rukkie kan duur, maar ek het die tyd en die geduld om te wag en om self meer te leer terwyl ek wag. O :-)

 4. 4

  Ek het gedink dit is net ons. Ek voel nou beter met die wete dat ander dieselfde ervaar. Gedurende die somer het die Marian Universiteit HobNob 2010 geborg, die politieke netwerkgeleentheid wat deur die Groter Indianapolis-sakekamer gereël is. Marian Universiteit was die borg vir sosiale media. Ons het probeer om studente via Facebook en per e-pos te werf om voor, tydens en na afloop van die geleentheid te Tweet, in ruil vir 'n gratis MU-polo en 'n goeie ete. Dit het reggekom, maar dit was moeilik om studente te werf. Regtig moeilik. Toe moes ons hulle oplei. Ons sal dit waarskynlik nie weer probeer nie.

 5. 5
 6. 6

  Jammer vir die uitgestelde antwoord, ek was siek.

  Dit is 'n interessante plek. My klas is webbemarking en 2/3 van my klas bestaan ​​uit hoofvakke vir die bemarking van die kleinhandel. Selfs die mees basiese kwessies van aanlynbemarking is heeltemal vreemd, alhoewel dit 'n ouderdomsgroep is wat vermoedelik so verbind is en genadeloos bemark word.

  Is dit so goed om bemarkingsboodskappe uit te filter? Is hulle nie bewus van die taktieke wat op hulle gebruik word nie? Of gebruik hulle regtig nie die gereedskap soveel as wat bemarkers wil glo nie?

  Ek is seker ek sal meer te sê hê as ons deur die kwartaal vorder en hul brein kies.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.