Die iPad-effek

iPad

Daar is iets aan die gang met die manier waarop ek aanlyn gesels. As 'n ywerige leser en iemand wat minstens 8 uur per dag voor 'n skerm sit, kom ek agter dat my gedrag die afgelope jaar aansienlik verander het. Ek het my skootrekenaar oral saamgeneem ... nou nie. As ek werk, is ek by my kantoor op 'n groot skerm of tuis op 'n groot skerm. As ek e-pos of op vlug na gaan, is ek gereeld op my iPhone.

Maar terwyl ek lees, aanlyn inkopies doen en ondersoek instel, vind ek my elke kans wat ek kry na my iPad.

iPad aankoop

As ek wakker word, reik ek daarna om die nuus te lees. As ek na 'n film of televisie kyk, reik ek daarna uit om dinge op te soek. As ek gaan sit en lees en ontspan, het ek dit altyd by my. As ek daaraan dink om iets te koop, gebruik ek dit ook. As u nie dink dit is vreemd nie ... is dit vir my. Ek is 'n boeksnob. Ek hou van die gevoel en reuk van 'n wonderlike boek ... maar ek vind dat ek dit minder optel. Ek koop nou boeke op die iPad en teken selfs in op tydskrifte.

En ek hou van 'n groot skerm - hoe groter hoe beter. Maar terwyl ek lees, is die groot skerm te veel. Te veel vensters, te veel waarskuwings, te veel ikone ... te veel afleiding. Die afleiding het nie by die iPad nie. Dit is persoonlik, gemaklik en het 'n ongelooflike vertoning. En ek hou veral daarvan as aanlynwebwerwe voordeel trek uit tabletinteraksie, soos om te veg. Ek spandeer meer tyd op hul webwerwe en interaksie veel dieper.

Verrassend genoeg geniet ek nie sosiaal op die tablet nie. Die toepassing van Facebook is net 'n hervormde, stadiger weergawe van die aanlynheiligdom. Twitter is redelik cool, maar ek is geneig om dit net te open terwyl ek die ontdekkings deel wat ek doen, en nie met die gemeenskap kommunikeer nie.

Ek bring dit in 'n blogpos, want ek kan nie die enigste wees nie. In gesprek met ons kliënt, Zmags, wat spesialiseer in die ontwikkeling van pragtige iPad-interaksies met hul digitale publikasie platform bevestig hulle dat ek nie die enigste een is nie. Wanneer die ervaring op die toestel afgestem is, kommunikeer gebruikers veel dieper met die webwerwe of toepassings waarmee hulle besig is.

Dit is nie genoeg vir bemarkers om eenvoudig 'n reageer webwerf wat op 'n iPad werk. Hulle gebruik die toestel net wanneer hulle die ervaring aanpas. iPad-ervarings trek groter getalle besoekers, meer interaksie met die besoekers en hoër omskakelings deur die besoekers.

Hier by Martech gebruik ons Onswipe om die ervaring te verbeter ... maar dit het beperkings (soos om 'n infografie te probeer sien en die grootte daarvan uit te brei). Ons sien daarna uit om eerder 'n iPad-toepassing te loods sodat ons die medium ten volle kan benut. U moet daaraan dink om dieselfde te doen.

5 Comments

  1. 1

    ek kan hierdie storie in my persoonlike ervaring as 'n Galaxy-oortjie-effek deurgee.. dieselfde.. spandeer ~ 10 uur per dag, waarvan 5 uur buite kantoor alles op die blad is, nuus, boeke, speletjies, boodskappe, e-posse en 'n bietjie sosiale [meer deur hootsuite en flipboard]

  2. 3

    Tablet is 'n toestel wat deur 'n 3-jarige kind tot 'n 66-jarige persoon gebruik kan word. So ek glo dit val in enige kategorie, nie net vir spesifieke segmente mense nie. Maar dit sal 'n groter impak vir besigheidspersoneel hê, aangesien hulle praktiese inligting wil hê so gou as moontlik…

  3. 4

    Behalwe wat jy noem, is my iPad my sleutel bykomstigheid vir wanneer ek ontbyt by die hotel eet 🙂 Ek kan nie daarsonder klaarkom nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.