Die vier perderuiters van die opstart

Ek werk nou al amper 'n dekade in startups. By die hersiening van die sukses en uitdagings van die startups waarvoor ek gewerk het, is dit dikwels entrepreneurs wat voorheen suksesvol was, en hulle gaan voort met hul volgende begin. Ek glo daar is vier kwessies wat opstarters (en entrepreneurs) moet vermy as hulle wil oorleef.

Die vier ruiters van die opstart:

Dood

 1. gierigheid - Ek kan gouer meer geld uitpers.
 2. hubris - Ek sal die rede wees vir ons toekomstige sukses.
 3. Onkunde - Ek hoef nie te luister nie, ek weet beter.
 4. Dominansie - Ek weet beter, ek sal jou vertel hoe om dit te doen.

Die sukses van 'n startup is nie gebaseer op 'ek' nie, en ook nie op idees en geld nie. 'N Startup se sukses word gebou deur die ongelooflike talent van diegene wat die naaste aan die kliënt, die vooruitsig, Of die probleem.

Dit verg spesiale werknemers om te beweeg in die tempo wat 'n opstart vereis. U benodig 'n kombinasie van hysers en opstooters ... werknemers wat alles hou en werknemers wat mense vorentoe stoot.

Ek is gelukkig om op die oomblik omring te wees met ongelooflike talentvolle werknemers. Om 'n vordering in ure en dae te sien, eerder as maande en jare, sal vir enige groot onderneming inspirerend wees.

2 Comments

 1. 1

  Groot pos.

  Ek het dit eerstehands gesien - al die eienskappe wat jy beskryf - opsies is in die hande van 'n paar en spaarsaam uitgedeel en die span word behandel soos huurhulp ... 'n jong leier wat nie beheer kan prysgee nie en glo hul eie onfeilbaarheid , luister nie na mense met jare meer ondervinding in uiteenlopende agtergronde nie, en dikteer bevele, skep 'n omgewing van aanspreeklikheid, maar geen verantwoordelikheid terwyl vertroue gesmoor word en iets na aan die "gehakte vrou"-sindroom voortbring nie.

  Ja, ek het al daardie dinge gesien. En daardie maatskappye het uiteindelik misluk. Sterkte met jou opstart, ek hoop dit het 'n beter lot.

  John

 2. 2

  Dit is waar. Hierdie 4 "perderuiters" soos jy sê kan dodelik wees. Omdat ek in die bedryf is, verstaan ​​ek nie hoekom so baie mense dink dit is net so maklik nie.

  Kry my na die eerste bladsy van Google. Ek weet maatskappye maak geld met aanlynverkope, hoe kan ek nou meer verkoop? Ek het pas my webwerf twee dae gelede bekendgestel, hoekom kry dit nie veel verkeer nie?

  Om een ​​of ander rede dink almal hierdie dinge gebeur net sonder enige moeite. Jy kontak hulle oor die opdatering van hul webwerf en hulle "het net nie tyd nie", maar al hierdie dinge is net veronderstel om magies te gebeur.

  Hulle wil van punt A tot punt Z kom sonder om iets tussenin te doen. Dit is harde werk. Jy het nie al die antwoorde nie. Dit is die realiteit daarvan. Stel nou 'n plan in plek om dinge te laat gebeur. As jy vinnig ryk wil word, gaan probeer een van daardie inligtingsadvertensies op laataand-televisie. Sterkte daarmee. Ons sal steeds hier wees om weg te werk wanneer dit ook misluk.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.