Die vier perderuiters van die opstart

Ek werk nou al amper 'n dekade in startups. By die hersiening van die sukses en uitdagings van opstartings waarvoor ek gewerk het, is dit dikwels entrepreneurs wat voorheen suksesvol was, en hulle gaan voort na hul volgende opstart. Ek glo dat daar vier kwessies is wat startups (en entrepreneurs) moet vermy as hulle wil oorleef.

Die vier ruiters van die opstart:

Dood

 1. gierigheid - Ek kan gouer meer geld uitpers.
 2. hubris - Ek sal die rede wees vir ons toekomstige sukses.
 3. Onkunde - Ek hoef nie te luister nie, ek weet beter.
 4. Dominansie - Ek weet beter, ek sal jou vertel hoe om dit te doen.

Die sukses van 'n startup is nie gebaseer op 'ek' nie, en ook nie op idees en geld nie. 'N Startup se sukses word gebou deur die ongelooflike talent van diegene wat die naaste aan die kliënt, die vooruitsig, Of die probleem.

Dit verg spesiale werknemers om te beweeg in die tempo wat 'n opstart vereis. U benodig 'n kombinasie van hysers en opstooters ... werknemers wat alles hou en werknemers wat mense vorentoe stoot.

Ek is gelukkig om op die oomblik omring te wees met ongelooflike talentvolle werknemers. Om vordering in ure en dae eerder as maande en jare te sien, sal vir enige groot korporasie inspirerend wees.

2 Comments

 1. 1

  Groot pos.

  Ek het dit eerstehands gesien - al die eienskappe wat u beskryf - opsies is in die hande van 'n paar en word spaarsamig uitgedeel en die span word behandel soos gehuurde hulp ... 'n jong leier wat nie beheer kan opgee nie en glo sy eie onfeilbaarheid. om nie na mense met jare se ervaring in uiteenlopende agtergronde te luister nie, en om ordes te dikteer, om 'n aanspreeklikheid van verantwoording te skep, maar geen verantwoordelikheid om vertroue te smoor en iets na aan die "gehawende vrou" -sindroom te gee nie.

  Yup, ek het al die dinge gesien. En daardie maatskappye het uiteindelik misluk. Sterkte met u opstart, ek hoop dat dit 'n beter lot het.

  John

 2. 2

  Dit is waar. Hierdie 4 "perderuiters", soos u sê, kan dodelik wees. Aangesien ek in die bedryf is, weet ek nie waarom so baie mense dink dat dit net so maklik is nie.

  Gaan na die eerste bladsy van Google. Ek weet dat maatskappye geld verdien in aanlynverkope. Hoe kan ek nou meer verkoop? Ek het pas twee dae gelede my webwerf begin, waarom kry dit nie veel verkeer nie?

  Om een ​​of ander rede dink almal dat hierdie dinge net sonder enige moeite gebeur. U kontak hulle oor die opdatering van hul webwerf en hulle "het net nie tyd nie", maar al hierdie dinge is net veronderstel om op 'n magiese manier te gebeur.

  Hulle wil van punt A na punt Z kom sonder om iets tussenin te doen. Dit is harde werk. U het nie al die antwoorde nie. Dit is die werklikheid daarvan. Sit nou 'n plan om dinge te laat gebeur. As u vinnig wil ryk word, gaan probeer een van die inligting op laatnag-televisie. Sterkte daarmee. Ons sal nog hier wees om weg te werk as dit ook misluk.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.