Die toerusting en programme wat my besig hou

Depositphotos 2580670 oorspronklike

Die afgelope ses maande was uitdagend omdat ek my eie onderneming begin het. Die grootste uitdaging is kontantvloei ... jy kom vinnig agter dat alhoewel jy hard werk, geld nie noodwendig by die deur instroom nie. As gevolg hiervan hardloop ek maer en gemeen. Ek het op hierdie stadium nog nie eens regtig kantoorruimte gekoop nie.

Ek het gedink dat ek 'n uiteensetting van my handelsinstrumente sou gee. Ek het niks spesiaals nie en werk regtig om die koste so laag as moontlik te hou.

 • MacBookPro - Ek het nie die nuutste nie, maar dit is beslis my werksenjin. Ek wens ek het 'n nuwer model gehad, maar ek stel die koste 'n rukkie uit. My Mac bestuur Leopard uitstekend, maar koppel 'n groot tweede monitor en dit skreeuend tot stilstand. Dit sal my grootste uitgawe in 2010 wees as ek wil opgradeer.
 • Ekstra koord vir my MacBookPro - Elke skootrekenaar moet minstens twee toue hê ... een om by die werk te laat en een om in u tas te hou! Tydperk!
 • Western Digital 250 GB USB-stasie - dit is my primêre stoorplek vir kliëntdata, wat ek ook aanlyn rugsteun. Ek wil ook graag 'n Tyd Capsule vir die tuiskantoor.
 • Blackberry 8330 - te danke aan Adam om hierdie foon aan te beveel. Die helfte van my brein is in hierdie telefoon. Dit is gesinkroniseer met Google Apps, het nou 'n kamera, Evernote, Twitter, Facebook en selfs Foursquare.
 • Flip Mino HD - Om 'n video te kry is 'n uitdaging vir 'n man wat soveel skryf, maar dit is die beste HD-kamera vir die werk! Gekombineer met iMovie en Camtasia vir Mac - om films te maak, kan nie makliker wees nie.
 • Blou Sneeuvlokkie-mikrofoon - Ek het 'n hele paar aanbiedings en klankopnames met hierdie mikrofoon opgeneem en dit is fantasties. Baie beter as die standaard skootrekenaarmikrofoon!
 • Sony Oordopjes - gekombineer met Pandora s'n desktop-widget (betaalde diens), kan u eenvoudig nie verkeerd gaan hiermee nie. Hulle kanselleer alles.
 • Ogio koerier sak van eBags. Hierdie tas (Hip Hop-model) is niks anders as geweldig nie ... ses maande om gesleep te word, te gooi en te klop en dit lyk nog steeds splinternuut. Ek wens wel dat die skouerbande draai.
 • iPod Touch - Ek kan nog steeds met al die programme speel, ouens. Ek kan hierdie een vir die kinders gee en 'n nuwe model kry, maar ... Bill vertel my dat die nuwes ingeboude mikrofone het!
 • FreshBooks - Al my kliëntfakturering vind plaas met Freshbooks. Ek het nou twee ander vriende wat dit gebruik ... dit is 'n ongelooflike sagteware as 'n diensoplossing vir die bestuur van u kliënte.
 • Dropbox - Dit was verreweg die beste aanlyn rugsteun- en lêerbestuurstelsel wat ek gebruik het. Dit is direk in OSX en Windows geïntegreer vir eenvoud en gemak. Ek het 'n klomp vriende wat dit gebruik en ons dra groot klantelêers maklik oor en weer oor.
 • Google Apps for Mail - die res van die programme suig redelik in vergelyking met Office (jammer Google), maar Google Apps is die prys van $ 50 / jr werd net vir besigheidse-pos. My vermoë om verskeie e-pos- en kalendertoepassings te sinchroniseer en te bestuur, is fantasties.

My # 1 aansoek van 2009 is sonder twyfel Tungle. Ek het nou die dag net iemand ontmoet wat gepraat het oor hoeveel keer hulle telefonies en per e-pos probeer om afsprake te beplan. Tungle maak dit ongelooflik eenvoudig. Dit sinkroniseer ook moeiteloos met Google-kalenders - dus wanneer ek 'n skeduleringsfout het, het ek dit gewoonlik nie behoorlik opgeneem nie.

2 Comments

 1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.