Die Domino-projek: Trust Yourself Writing Challenge

As 'n fan van Die Domino-projek, Ek sal deelneem aan die Vertrou op jouself Skryfuitdaging, wat 'n "aanlyninisiatief en 30-daagse skryfuitdaging is wat u aanmoedig om na binne te kyk en jouself te vertrou." Elke dag ontvang ek 'n skryftoets via e-pos, wat ek op my blog kan plaas, in my joernaal kan skryf, ens. In die wêreld van korporatiewe blogging verloor ons ons soms aan die handelsmerke wat ons elke dag probeer verkoop. Ek dink hierdie projek is 'n uitstekende manier om persoonlike skryfwerk en blogging aan te wend wat korporatiewe blogvaardighede sal verbeter.

Begin vandag, skryf 'n berig of uittreksel deur die aanwysings verskaf deur verskillende skrywers betrokke by hierdie projek. Neem deel aan hierdie uitdaging en deel gerus u plasings met ons!