Die Digg-effek: gevolgtrekking ... Help dit?

digg

Toe ek 'n snaakse video oor Bill Gates en Napoleon Dynamite, was my bedoeling om te sien watter impak Digg kan hê op die blootstelling van my blog aan ander. My bedoeling was ook om die nagevolge van die "Digg-effek" aan te toon. Noag aan Okdork hou my eerlik oor hierdie een.

“The Digg Effect” is die katapult in treffers wat u werf kry as u 'n storie deur Digg instuur wat ander "Diggers" interessant vind. Die uiteindelike vraag is of dit iemand van my sal help? (As u Deel I van hierdie toets wil lees, klik hier afgelaai word).

Statistieke (Die Digg-effek is die groot weiering):

Digg Gevolgtrekking

Ek sal dit miskien 'n dag vroeg rapporteer ... u sal sien dat die laaste punt op die grafiek redelik laag is. Dit is omdat die statistieke vir gister nie volledig gerapporteer is nie.

Digg Gevolgtrekking 2

Digg Gevolgtrekking 3

My gevolgtrekking:

'N Week na my groot treffers kry ek nog steeds 'n paar druppels verkeer vanaf Digg. Die aantal meervoudige besoeke teenoor die eerste keer besoeke het egter gestyg van 6.38% tot 11.77%. Dit beteken dat sommige van my 'delwers' my webwerf 'dugg'. Die aantal mense wat op my feed ingeteken is, het ook verdriedubbel en word daagliks gelees (statistieke van Feedpress). Oor die algemeen neem die besoekers daagliks op my webwerf toe met 300%. Dit is moeilik om op die grafieke te sien, aangesien die skaal opskiet om die Digg-gebeurtenis te dek ... maar die neiging na die gebeurtenis is nogal hoër.

Is dit 'n goeie ding? Miskien! Van die 4,000 vreemde mense wat tydens die Digg-geleentheid na my webwerf gekom het, het ek waarskynlik daagliks nog ongeveer 100 lesers by my werf gevoeg. Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, dit is 'n verskriklike retensiekoers. Deels omdat so 'n klein gedeelte van die kykers van die video dalk in my blog belangstel. Dit is soos om u Yoga Studio in die koerant te adverteer. Natuurlik kan 'n miljoen mense na die advertensie kyk ... maar feitlik almal sal dit nie skeel nie.

Sou ek dit weer doen?

Moontlik. Ek dink ek sal eerder die video's vermy wat regtig nie relevant is vir my lesers / intekenare nie. As ek 'n video het van iets rakende bemarking, outomatisering of Indianapolis ... neem ek waarskynlik die kans om my webwerf weer te begrawe. Buiten dit, is ek egter nie regtig bekommerd om my blog bloot te stel aan mense wat nie 'n hakkel gee nie.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ek besef dit is 'n ou post. Ek stem saam met die styging in bladsyaansigte en unieke besoekers aan die webwerf nadat jy die plasing gegrawe het. Maar wat van die kwaliteit? Kom hierdie besoekers hoegenaamd terug? Dit sal interessant wees om die omskakelingskoers te sien.

  • 3

   Hallo CA,

   Persoonlik dink ek nie die kwaliteit is daar nie. Dit is een van die foute wat ek met Digg het, hul kategorieë is so dubbelsinnig dat die onderwerp nie regtig op die gehoor gerig is nie. Sommige van die ander sosiale boekmerk-webwerwe doen 'n beter werk om 'n nis te teiken wat dalk bybly, maar nie Digg nie.

   Die omskakelingskoers hierbo was minder as 0.25%. Die digg het na die aanvanklike digg steeds lesers ingebring, so daarom skat ek 'minder as'.

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.