The Crocodile Hunter, Steve Irwin Killed op 44

Steve IrwinVolgens Reuters, Steve Irwin is vandag deur 'n pendelaar vermoor. My medelye gaan met die Irwin-familie sowel as die hele land van Australië - Irwin het 'n diepgaande impak op die omgewing en naturalisme gehad.

Ek hoop dat mense dit nie verkeerd inneem nie, maar dit is nie vir my 'n verrassing dat dit gebeur het nie. Ek het nooit tydens die kyk na sy program gedink dat dit 'n kwessie van 'as' sou wees nie, dit was bloot 'n kwessie van 'wanneer'. Ek het selfs met my pa en my seun daaroor gepraat ... Ek was mal oor die program, maar ek het regtig gevoel dat Irwin ongelooflike risiko's neem.

Australië het 'n wonderlike en kleurvolle seun verloor. - Die premier van Australië, John Howard

Ek onthou dat ek een program gekyk het waar Irwin deur 'n slang gebyt is wat hy nie kon identifiseer nie en die hele bemanning na hul voertuie teruggespring het om vas te stel of dit giftig was. Dit was nie, maar dit is toe dat ek besluit dat Irwin baie verder gaan as die normale mens. Soos die tyd aanstap en u steeds gevaar uittart, is dit nie natuurlik om groter risiko's te neem nie?

As hy nie hierdie risiko's geneem het nie, het hy miskien nie soveel aandag aan sy saak as hy gegee nie. Ek kan egter nie help om te wonder of dit die moeite werd was nie. Hoe dit ook al sy, Irwin is nou 'n martelaar vir omgewing en naturalisme. Irwin is doodgemaak deur die saak wat hy liefgehad en geleef het om die wêreld oor te onderrig.

Die Australiese premier John Howard het die tragedie moontlik die beste verwoord en gesê: "Australië het 'n wonderlike en kleurvolle seun verloor."

Opgedateer: Sidney News Story

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.