Die beste noot wat ek nog ooit op my blog ontvang het

Smile en CheersMy blog het die afgelope paar maande heelwat aandag getrek en mense was te vriendelik in hul kommentaar. Die feit dat mense die tyd neem om my 'n kompliment te betaal of dankie te sê, is wonderlik. Dit dryf my regtig om elke post meer moeite te doen. Ek het 'n paar goeie opmerkings gehad sedert ek die blog begin het, maar ek moet hierdie brief met u deel. Dit het my dag absoluut gemaak! Dit is ook 'n bewys van hoeveel impak 'n blog kan hê. Voor hierdie aantekening het ek nooit eens geweet dat Mitch 'n leser was nie ... kyk na sy aantekening:

Douglas,

Ek is 'n jarelange leser en intekenaar op u blog. Ek wou 'n e-pos aan u stuur om u te laat weet waaroor ek gaan.

Ek en 'n vriend, albei voorgraadse studente aan die McGill Universiteit in Montreal, Kanada, het pas 'n nuwe aanlyn kliëntediensonderneming van stapel gestuur. Ons het baie van u blog gebruik om hierdie nuwe onderneming van ons te ontwikkel.

Ons maatskappy word genoem ClixConnect en bied 'n uiters innoverende diens om aanlyn kliëntediens te bied. Wat ons doen, is om basies uitgekontrakteerde live chat-dienste aan te bied vir mense se webwerwe (met behulp van die klein live chat-knoppies wat u op webwerwe sien). Webwerf-eienaars kan reageer op kletsnavrae wanneer dit beskikbaar is, en wanneer dit nie beskikbaar is nie, sal iemand van ons inbelsentrum namens hulle 24/7/365 op navrae reageer.

Dit is die helfte van die innovasie. Die uiters innoverende onderdeel van ClixConnect is dat ons ook 'n nuwe tegnologie in ons sagteware het wat outomatiese kletsaanbevelings vir klante moontlik maak, gebaseer op die produk wat hulle besoek. Sê nou iemand kyk na 'n rooi t-hemp op 'n webwerf, 'n outomatiese kletsvenster kan 'n blou broek aanbeveel.

Ons het ongeveer 6 maande daaraan bestee en saam met mense in Kanada, die VSA, Roemenië en Pakistan gewerk om dit te loods.

Ek wou u net laat weet dat die insigte oor Martech Zone het ons regtig gehelp om te kom waar ons vandag is, en ons waardeer dit opreg.

Nogmaals dankie Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
McGill Universiteit BCom 2008

Ek is regtig gevlei! Wat 'n ongelooflike brief. Ek kan jou nie vertel hoeveel lees die briefie vir my beteken het nie. Sterkte met Clixconnect, Mitch! Ek gaan u aansoek nagaan en sal daarna streef om inhoud te gee wat u help!

7 Comments

 1. 1

  Dit is baie cool, veral van 'n student. 18 maande gelede vertrek een van my werknemers na die Nagraadse Skool in Europa. Hy het vier weke gelede besoek afgelê en my vertel dat die PR en strategiese sakemetodologieë wat ek met hom op die werk hier gedeel het, hom 'n sterk, mededingende voordeel onder sy eweknieë gegee het. Destyds het hy geen idee gehad nie.

  Ek was diep ontroer omdat hy 'n goeie ou is en hy sal baie goeie dinge in sy lewe doen.

  Ek is seker daar is baie ander mense soos Mitch wat deur u werk bemagtig is.

  • 2

   Dankie Neil ... kommentaar en briewe soos hierdie is beslis meer inspirerend as enige bonus. Dit het regtig goed gevoel om dit te lees.

   Baie van my blog is gebaseer op kommentaar, so ek glo dit is 'n opmerking waaroor ons almal goed kan voel!

 2. 3

  Die interaksie wat ek kry met die ontvangs van kommentaar is die lonendste deel van die skryf van my blog, en dit help my om na beter en beter inhoud te streef.

  Dit is 'n wonderlike verhaal Doug, en die produk waarmee hulle vorendag gekom het, is 'n fantastiese idee, ek kan dit selfs in die toekoms oorweeg om dit te gebruik.

  Ek het beslis baie van u aanbevelings op my blog gebruik en is nou amper 200 lesers (na slegs 'n paar maande) oor voerbrander, en dit is deels aan u te danke.

  Hou aan met die goeie werk,

  Nick

 3. 5

  Ek weet dit het jou wonderlik laat voel! Kommentaar soos hierdie laat jou altyd spesiaal voel.

  Ek het 'n groot hoeveelheid skuilaars op my blog. Baie van hulle stuur my van tyd tot tyd e-pos en soms kom hulle uit en
  'Praat' soms dat hul kommentaar 'n groter impak op my het as dié van my gewone lesers, bloot omdat dit heeltemal onverwags was. 🙂

  Ek het pas u webwerf so twintig minute gelede ontdek. Ek het al 'n hele paar van u plasings deurgelees en u het 'n boekmerk / koppeling aan u gemaak sodat ek kan terugkom as ek meer tyd het.

  Ek het ernstig daaraan gedink om my blog na die volgende vlak te neem, en inligting van webwerwe, soos u, gaan my beslis help om my drome in 'n werklikheid te maak.

  Ek blog al meer as twee jaar, maar my doelwitte gedurende die afgelope paar maande verander.

  • 6

   Dankie Vegan Momma! Ek gaan ook na u webwerf gaan. Ek is nie 'n Vegan nie, maar ek het ongelooflike respek vir die toewyding wat dit verg. En natuurlik is jy 'n ma, die moeilikste werk! Ek is 'n enkel pa en probeer dus albei hoede dra.

   Laat weet my as ek u met iets kan help!

 4. 7

  Dankie Douglas,

  Ek sal beslis vrae vra. Op hierdie stadium weet ek nie wat om te vra nie! Bemarking vir my blog is nog steeds vir my baie nuut. Ek luister, lees en leer.

  Ek is 'n enkelma en ja, ek weet wat u bedoel om albei hoede te probeer dra. 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.