Die Awesome Authors Beta is live

wonderlike skrywers

'N Deel van ons herbenaming het 'n unieke kenmerk gemaak wat spesifiek vir Martech Zone. Alhoewel ek hierdie webwerf noem my blog, Ek wil graag hê dat die blog 'n versameling sienings van ander professionele persone in die bedryf moet wees. Soms stem ek nie saam met wat hier geskryf word nie ... maar ek steun die feit dat ons almal verskillende perspektiewe op die bedryf het. Ek dink dit is belangrik dat lesers ook aan verskillende sienings blootgestel word. En natuurlik moedig ek almal aan om kry dit aan in die kommentaar!

In elk geval, ek is ook altyd op soek na maniere om die ander bloggers aan te moedig om by te dra. Een van die idees het vandag tot stand gekom. Stephen Coley, of DK New Media (ons agentskap), het die eerste beta van die Awesome Authors-inprop gepubliseer!

wonderlike skrywers

As u na die onderkant van ons bladsy blaai, kan u enige van die outeurs met die muis beweeg om hul bio's te sien, skakels na hul nuutste blogposte en 'n skakel na hul tuisblad. U kan deur al die outeurs blaai deur die linker- en regterpyltjies te gebruik. Die inprop is gebou met jQuery en Ajax (WordPress-versoenbaar), dus laai dit nie al die outeurdata voor nie en vertraag die laai van bladsye.

Ons wil die invoegtoepassing widgetiseer en 'n paar addisionele funksies sowel as 'n robuuste administrasiebladsy byvoeg. Natuurlik werk Stephen hierin tussen kliëntverpligtinge in, so dit duur soms langer as wat ons wil hê! Maar hy doen baie werk en die inprop lyk goed!

Een kommentaar

  1. 1

    Ek is mal daaroor! En natuurlik hou ek van die voorskouprent wat u gekies het. 🙂

    Nou het u my geïnspireer om meer plasings by te dra tot die Marketing Tech Blog!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.