Die 5 dodelike foute van produkbestuur

DodelikeEk het die laaste paar weke dag en nag gewerk. Dit was uitmergelend, veral omdat ek 'n aantal neweprojekte het waaraan ek my verbind het. Ek is uitgeput ... ek het een aand die week by die huis gekom en bed toe gegaan en 12 uur later wakker geword. Ek is redelik seker dat ek verkoue gekry het en my liggaam het dit verwerp omdat ek nie tyd gehad het om te nies nie. Die werksaangeleenthede is regtig glad nie ingewikkeld nie; ons het eenvoudig nie aandag aan ons klante gegee nie.

Dit klink na 'n eenvoudige oplossing, maar waarom ignoreer mense dit heeltyd? Ek dink daar is verskillende redes:

 1. U steur u nie aan die massas nie, maar aan die harde stemme. Dit kan u besluitneming beïnvloed om wydverspreide veranderinge op te neem wat nie nodig is of deur die massas gevra word nie. Die gevaar hier is dat u sê: 'Ek het na die klant geluister'. Die probleem is dat u nie na die klant geluister het nieS.
 2. U glo in alle opregtheid dat u 'n plan uitvoer wat goed is vir die kliënt. U bedoeling is goed. Jou hart was op die regte plek. Die probleem is dat u nie eers met hulle gekyk het nie. Die waarheid is dat jy sal nooit verstaan ​​heeltemal wat klante met u produk doen - veral omdat u basis eksponensieel groei.
 3. Jy dink jy weet beter. Om een ​​of ander rede het u u gesagsposisie aanvaar as erkenning vir u kundigheid op 'n bepaalde gebied. So jy dink jy weet wat die klant nodig het en wil hê.
 4. U fokus nie op die probleem nie, u fokus daarop sommige oplossing sonder om volledig te definieer wat die probleem was. Of u verloor die probleem waar u voortgaan om die oplossing uit te brei.
 5. Jy veg nie vir jou klante nie. U laat toe dat oplossings gebou en geïntegreer word gebaseer op 'n versameling ongelooflike talentvolle ontwikkelaars en professionele persone. Hulle lei u oordeel ... en wat hulle voorstel, kan eintlik sinvol wees. Die probleem is dat dit intern sin maak, maar nie vir die klant nie.

Weereens blyk dit redelik maklike foute te vermy. In die daaglikse gewoel van 'n onderneming met uitstekende werknemers en fantastiese oplossings, is dit egter so maklik om die kliënt se werf te verloor. As u dit doen, sal die pyn vinnig en baie ongemaklik wees.

Een kommentaar

 1. 1

  Uitstekende boodskap Doug - jy het dit mooi opgesom.

  # 1 is iets wat nog altyd vir my moeilik was om te bestry. Veral met my toepassings soos FormSpring en Ponyfish, waar ek baie verskillende klante het wat stil is vir die manier waarop 'n funksie werk, maar 'n baie luide gebruiker oortuig my om dit te verander.

  Natuurlik sien ek dit ook gereeld op maatontwikkelingsprojekte waar 'n bestuurder die harde stem is wat wil hê dat X Y moet wees, maar die "regte" gebruikers wat vir die bestuurder werk, wil bitterlik uitroep.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.