Dankie, Dorion Carroll en Technorati!

Groot handelsmerkO die ironie! Ek het sopas die skryf van 'n berig oor die stand van handelsmerk en hoe elke werknemer die sleutel tot u handelsmerkpogings is. Ongeveer 6 maande gelede het ek 'n probleem gehad waar Technorati was nie besig om my statistieke op te dateer nie. Ek het 'n e-pos aan hul ondersteuning geskryf en binne 'n week of so het ek 'n genadige antwoord gekry en 'n opdatering dat die probleem reggestel is.

Dit was 'n goeie eerste indruk. Ek betaal Technorati nie, so ek het nie regtig reaksie of iets terug verwag nie. Sedertdien is ek 'n fan en ontdek ek stadig 'n paar maniere om Technorati te gebruik om die kwaliteit van my blog te verbeter en die groei, outoriteit en rangorde van my blog te meet.

'N Paar dae gelede het ek gepos op Technorati se blogsoekfunksies. Een van die lesers van my blog, Vince Runza, het kommentaar gelewer oor die berig en hoe hy probleme ondervind het met die opdatering van sy blog deur Technorati. Deur die towerkuns van die blogosfeer en as Technorati-werknemer Dorion Carroll stel dit, "mense, praat met mense en 'n bietjie e-pos (outomaties deur middel van blogkommentaar)" ... die boodskap is aan Dorion gestuur wat seker gemaak het dat die probleem onmiddellik reggestel word.

Die hele episode kon nie 'n duideliker prentjie vir my boodskap geskets het nie. Voor hierdie uitgawe was die enigste 'siening' van die Technorati-handelsmerk hul webwerf, logo en die kleur groen:

Technorati

Nou weet ek dat daar pligsgetroue werknemers agter Technorati is wat omgee vir wat mense oor hul onderneming sê; dus hul handelsmerk. Die maklike ding sou gewees het vir werknemers om die inskrywing eenvoudig te ignoreer en 'die ondersteuning te hanteer'. Dit is nie wat gebeur het nie, en dit spreek boekdele vir die Technorati-handelsnaam. Technorati is meer as 'n 'soekenjin', dit is 'n onderneming wat bloggers wil help om beter te word.

Dankie, Dorion. Dankie, Technorati.

Een kommentaar

  1. 1

    Hoor, hoor! Ek was verbaas oor hoe vinnig die reaksie was. Ek het hom op sy blog belowe om hom nie te steur oor toekomstige probleme met tegniese ondersteuning nie. Die wêreld is nie net plat nie, dit is ook vinniger!

    Vince

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.