Baie dankie Trey Pennington

treypennington1

Vanoggend skokkende nuus, hoor van die onverwagse dood van Trey pennington. In Maart het Trey en Jay my gevra om in hul radioprogram te wees, Oop vir besigheid. Dit was 'n wonderlike gesprek oor die volgehoue ​​gewildheid van blogging en Trey het my regtig die kollig gegee gedurende die hele show. As u sy Facebook-muur lees, sal u sien dat onselfsugtigheid redelik algemeen was in die boodskappe wat sy volgelinge en vriende gelaat het.

dankie treyEk ken geen van die besonderhede nie, maar dit blyk dat Trey sy eie lewe geneem het. Dit maak dit nogal 'n skok. Sommige van Trey se netwerk doen 'n beroep op mense om hulp te soek as hulle dink daaraan om hul eie lewe te neem. Ek sal dit natuurlik ook aanmoedig.

Daar is egter nog 'n onderliggende bekommernis vir my. Trey se aanlynpersoon was ongelooflik. Hy het gereeld gereis en was heeltemal verloof met sy netwerk. Sy twitter-bladsy is 'n oneindige stroom twiets wat ander aangemoedig, bedank en bevorder het. Die kommer vir my was dat hierdie ongelooflike netwerk van mense was nie genoeg nie. So deursigtig soos ons is, ontwikkel ons steeds personas aanlyn wat nie altyd ooreenstem met ons vanlyn uitdagings nie.

Die ekonomie sukkel nou. Sommige mense sê om dit te ignoreer en net aan te hou om voort te gaan ... maar ek het ernstige besorgdheid as besigheidseienaar. In 'n tyd waarin my agentskap voortgesette sukses sien, word ons steeds uitgedaag. In plaas daarvan om 100% vir ons kliënte in te sit, is ons besig om 150% vir hulle in te sit ... en soms is dit nie genoeg nie - die eise bly instroom. Terwyl ons harder werk en ons kliënte groei, is hulle probleme het wat hul kontantvloei beïnvloed ... en dit is iets wat altyd diegene van ons stroomop raak.

om wen in hierdie bedryf moet jy groei. Om te groei, moet julle verloof wees en mekaar meedoënloos bevorder. Namate u netwerk groter word, groei die verwagtinge ook. Elke toespraak wat u lewer, moet beter wees as die vorige. Elke boek wat u skryf, moet 'n topverkoper wees. Elke blogpos moet viraal word. Elke keer as iemand met u in verbinding tree, moet u in ruil daarvoor kontak maak ... anders word u gesien as 'n huigelaar of 'n soort elitis. Die feit is dat die eise wat aan professionele persone in hierdie bedryf gestel word, oorweldigend is.

Ek lees meer en meer hoe sommige leiers van die sosiale media-industrie hulself afsny, personeel aanstel om tussen hulle en hul netwerk te sit en outomaties te reageer op versoeke met kennisgewings van onbeskikbaarheid. My vriende spot met my omdat hulle my nie kan bel of in die hande kan kry nie. Sommige van die minder begrypende mense laat my gefrustreerde boodskappe agter, tweet my, kontak my dan op Facebook ... word dan vies dat ek nie reageer nie.

Vroeër hierdie week het ek my foon op vibreer gelaat en hy het sonder ophou vibreer met 'n nuwe oproep om die paar minute. Ek het dit uiteindelik afgeskakel (soos ek gereeld doen). Terwyl ek elke naweek gewerk het, neem ek nou tyd vir vriende en familie - ongeag die werkslading of die onbeantwoorde boodskappe. Ek kan eenvoudig nie tred hou met die bestuur van 'n onderneming, die uitvoering van die werk, die bemarking van my besigheid EN reageer op elke versoek van my netwerk nie. As ek tyd nodig het, wankel die kommunikasie met my netwerk.

Ek kla nie. Dit is die wêreld wat ek gekies het om binne, en ek is mal daaroor. Ek vra net dat diegene onder u wat voordeel trek uit die werk wat aanlynprofessionals doen, 'n oomblik moet neem, hulle bedank ... en verstaan ​​dat ons die beste doen wat ons kan.

Trey Pennington gehad vier keer die volgende wat ek het. Ek kon my nie die eise aan hom voorstel nie. Ons het gehoop om Trey binnekort in ons radioprogram te kry as dank vir sy ondersteuning aan my ... ek is jammer dat ons nie die geleentheid sal kry nie. Maar ek is Trey dankbaar vir die geleentheid wat hy my gegee het om met sy netwerk te kommunikeer. Dit was die soort man wat hy was. En ek is dankbaar vir ons tyd saam aanlyn.

16 Comments

 1. 1
 2. 3

  Minder as 'n jaar gelede het ons gemeente 'n dierbare vriend aan selfmoord verloor. Dit was 'n skok en dieselfde vrae as wat u in u pos aan die orde gestel het, en ons moes 'n treurige beradingsessie reël om die ingewikkelde vrae oor selfmoord en depressie aan te spreek. Ek het in hierdie geval baie geleer. Die aanhoor van die dood van Trey Pennington het 'n paar pynlike gevoelens en vrae opgevat, waarmee ek nou meer vrede het as die vorige herfs.

  Wat u oplewer oor druk en eise, is beslis 'n goeie punt. Die menslike siel het 'n bietjie berusting nodig en kan nie te veel pyn verduur nie.

  My gedagtes en medelye gaan aan Trey se familie en vriende. Mag sy nalatenskap altyd tot seën wees en almal moontlik binnekort vertroosting vind indien moontlik.

  • 4

   Hallo Otir,

   Ek het 'n paar jaar gelede 'n ander vriend verloor en dit was 'n wekroep. Dit het my ook aan daardie dae laat nadink en of dit my gedrag beïnvloed het. Ek is seker dat Trey se nalatenskap sal geld as 'n ongelooflike bron van inspirasie. Ek bid ook vir sy familie en vriende gedurende hierdie verskriklike tyd.

   Doug

 3. 5

  Ek het net vanoggend van Trey verneem deur tweets van die DC sosiale media gemeenskap. Baie hartseer. Sy dood beklemtoon so dat mense met die meeste pyn dikwels die fokus van hulself aflei, as hy altyd ander aanmoedig, soos u hier aandui (en wat ek elders gelees het.) Ek praat as 'n chroniese depressielyer. Dit is soveel makliker om ander mense te ondersteun as om hulp te vra. Dit is 'n goeie (en regtig betekenisvolle!) Manier om sterker te voel of selfs te lyk. En ons leef in so 'n vinnig bewegende kultuur wat ons nie altyd die tyd of krag gee om uit te reik nie, so verbonde soos ons.

  Ek voel vir sy vriende en familie, en vir hom. 'N Mens moet onvoorstelbare pyn hê om die keuse te maak om sy lewe te beëindig. Ek hoop dat ander in soortgelyke nood geïnspireer sal word om uit te reik.

  • 6

   Depressie is so 'n sluwe moordenaar, Laurie. U is so reg met betrekking tot hulp. Eintlik sou ek sê dat die vreugde om ander te help, soms help om die angs wat ander ly, opsy te skuif. As iemand hierdie kommentaar lees en sukkel, hoop ek dat hulle hulp gaan vra. Niks is so hopeloos nie ... ons kan hulp kry en weer vreugde kan vind.

 4. 7

  Goeie boodskap Douglas. Daar is twee punte wat u vir my bekommer:

  1) "So deursigtig soos ons is, ontwikkel ons steeds personas aanlyn wat nie altyd ooreenstem met ons vanlyn uitdagings nie." <= So waar en skuldig soos aangekla. Die ironie is dat alhoewel ek dit doen, ek vergeet dat ander waarskynlik ook is. As jy dus op Facebook kyk en status-opdaterings van vriende sien oor al die sukses wat hulle ervaar, al die 'plesier' wat hulle ervaar, voel dit my nog meer depressief en vervelig.

  2) "My vriende grap met my omdat hulle my nie kan bel of in die hande kan kry nie." <= Ek het self hiermee ooreengekom. Selfs as dit kom by die beantwoording van navrae van u netwerk. Die waarheid is dat dit nie 'n inkomstegenererende aktiwiteit is om tydens die werkdag met vriende te praat en op sommige vrae te reageer nie. En as dit daarop neerkom, moet u regtig u tyd bewaak en ja, huur poortwagters in om te hanteer en te onderskei tussen die vrae wat u dadelik nodig het en die wat dit nie doen nie. Ek het die afgelope tyd stadigaan inkomende oproepe beperk en dit lyk moeilik, maar dit is iets wat ek moet doen as 'n solopreneur om my tyd te maksimeer en die spek huis toe te bring.

  Beslis jammer om van Trey Pennington te hoor. Was nie vertroud met sy werk nie. Uit al die tweets wat ek lees, het hy gelyk of hy 'n wonderlike man was wat 'n groot bydrae gelewer het tot die sosiale media en bemarkingsbedryf.

 5. 9

  Goeie boodskap Douglas. Daar is twee punte wat u vir my bekommer:

  1) "So deursigtig soos ons is, ontwikkel ons steeds personas aanlyn wat nie altyd ooreenstem met ons vanlyn uitdagings nie." <= So waar en skuldig soos aangekla. Die ironie is dat alhoewel ek dit doen, ek vergeet dat ander waarskynlik ook is. As jy dus op Facebook kyk en status-opdaterings van vriende sien oor al die sukses wat hulle ervaar, al die 'plesier' wat hulle ervaar, voel dit my nog meer depressief en vervelig.

  2) "My vriende grap met my omdat hulle my nie kan bel of in die hande kan kry nie." <= Ek het self hiermee ooreengekom. Selfs as dit kom by die beantwoording van navrae van u netwerk. Die waarheid is dat dit nie 'n inkomstegenererende aktiwiteit is om tydens die werkdag met vriende te praat en op sommige vrae te reageer nie. En as dit daarop neerkom, moet u regtig u tyd bewaak en ja, huur poortwagters in om te hanteer en te onderskei tussen die vrae wat u dadelik nodig het en die wat dit nie doen nie. Ek het die afgelope tyd stadigaan inkomende oproepe beperk en dit lyk moeilik, maar dit is iets wat ek moet doen as 'n solopreneur om my tyd te maksimeer en die spek huis toe te bring.

  Beslis jammer om van Trey Pennington te hoor. Was nie vertroud met sy werk nie. Uit al die tweets wat ek lees, het hy gelyk of hy 'n wonderlike man was wat 'n groot bydrae gelewer het tot die sosiale media en bemarkingsbedryf.

 6. 10

  Goeie boodskap Douglas. Daar is twee punte wat u vir my bekommer:

  1) "So deursigtig soos ons is, ontwikkel ons steeds personas aanlyn wat nie altyd ooreenstem met ons vanlyn uitdagings nie." <= So waar en skuldig soos aangekla. Die ironie is dat alhoewel ek dit doen, ek vergeet dat ander waarskynlik ook is. As jy dus op Facebook kyk en status-opdaterings van vriende sien oor al die sukses wat hulle ervaar, al die 'plesier' wat hulle ervaar, voel dit my nog meer depressief en vervelig.

  2) "My vriende grap met my omdat hulle my nie kan bel of in die hande kan kry nie." <= Ek het self hiermee ooreengekom. Selfs as dit kom by die beantwoording van navrae van u netwerk. Die waarheid is dat dit nie 'n inkomstegenererende aktiwiteit is om tydens die werkdag met vriende te praat en op sommige vrae te reageer nie. En as dit daarop neerkom, moet u regtig u tyd bewaak en ja, huur poortwagters in om te hanteer en te onderskei tussen die vrae wat u dadelik nodig het en die wat dit nie doen nie. Ek het die afgelope tyd stadigaan inkomende oproepe beperk en dit lyk moeilik, maar dit is iets wat ek moet doen as 'n solopreneur om my tyd te maksimeer en die spek huis toe te bring.

  Beslis jammer om van Trey Pennington te hoor. Was nie vertroud met sy werk nie. Uit al die tweets wat ek lees, het hy gelyk of hy 'n wonderlike man was wat 'n groot bydrae gelewer het tot die sosiale media en bemarkingsbedryf.

 7. 11

  'N Baie hartlike en passievolle boodskap wat regtig tot my spreek. As iemand wat haar eie agentskap begin het na die bankrotskap van my voormalige werkgewer (in huisbou) en 'n voormalige agentskap, weet ek dieselfde druk.

  Ek het al baie keer met myself geworstel om myself die regverdiging te gee om 'n dag af te neem; om daagliks minder as 13 uur te werk, om die 50ste 'gratis' item wat 'n kliënt aangevra het, te vra en om ons besigheid te laat groei. Ons het deur die resessie gegroei en het wonderlike kliënte, maar tog is die eise presies soos u dit uiteengesit het.

 8. 12

  'N Baie hartlike en passievolle boodskap wat regtig tot my spreek. As iemand wat haar eie agentskap begin het na die bankrotskap van my voormalige werkgewer (in huisbou) en 'n voormalige agentskap, weet ek dieselfde druk.

  Ek het al baie keer met myself geworstel om myself die regverdiging te gee om 'n dag af te neem; om daagliks minder as 13 uur te werk, om die 50ste 'gratis' item wat 'n kliënt aangevra het, te vra en om ons besigheid te laat groei. Ons het deur die resessie gegroei en het wonderlike kliënte, maar tog is die eise presies soos u dit uiteengesit het.

 9. 13

  Douglas, hy was 'n wonderlike vriend. Twee was 'n uitstekende gas by wie ek hom verlede jaar gehad het, hy was so vriendelik dat dit my eerste regstreekse uitsending was en ek het gevoel dat ek skree net om myself te hoor.

  Ek stem saam dat die verwagtinge van mense 'n bietjie geknak moet word.

  Wat mense sê dat ons aanlyn-persone nie ooreenstem met ons lynlyne nie, stem ek nie saam nie. Trey was ook die persoon wat persoonlik gegee het. Ons as openbare persone / personas is nie bereid om ons persoonlike lewens aanlyn te plaas nie. Waarom moet ons dink dat dit niemand se saak is nie?

  So, wat wil u hê moet ons deel aan ons sosiale kommunikasie?

  Wat ek hieruit kies, is: "Hoe sal ek met ander wees as gevolg van my verhouding met Trey?"

  Ek sal aanhou om 'n cheerleader te wees en ek sal steeds vertroude netwerk privaat hê vir tye wat ek moet waag.

  My liefde en gebede gaan uit na Trey se kinders, want ek weet hoe verwoestend dit was toe my ouers na 25 jaar se huwelik geskei het. Ek kan my net voorstel hoe pynlik dit is om iemand selfmoord te pleeg as gevolg van 'n egskeiding.

  • 14

   Dankie vir die mooi woorde, Michele. Ek stem in dat ek nie wil hê dat mense my persoonlike besigheid moet ken nie. Aan die ander kant moet volgers egter weet wanneer diegene wat hulle volg baie van dieselfde uitdagings het (publiek en privaat). Daar bestaan ​​nie iets soos superman of supervrou nie, en ek dink ons ​​moet hierdie perfekte personas terugskakel - anders lieg ons maar net almal vir onsself oor 'deursigtigheid', of hoe?

   Trey se vriende en familie is in my gebede - wat 'n aaklige, aaklige tragedie.

 10. 15

  Douglas, hy was 'n wonderlike vriend. Twee was 'n uitstekende gas by wie ek hom verlede jaar gehad het, hy was so vriendelik dat dit my eerste regstreekse uitsending was en ek het gevoel dat ek skree net om myself te hoor.

  Ek stem saam dat die verwagtinge van mense 'n bietjie geknak moet word.

  Wat mense sê dat ons aanlyn-persone nie ooreenstem met ons lynlyne nie, stem ek nie saam nie. Trey was ook die persoon wat persoonlik gegee het. Ons as openbare persone / personas is nie bereid om ons persoonlike lewens aanlyn te plaas nie. Waarom moet ons dink dat dit niemand se saak is nie?

  So, wat wil u hê moet ons deel aan ons sosiale kommunikasie?

  Wat ek hieruit kies, is: "Hoe sal ek met ander wees as gevolg van my verhouding met Trey?"

  Ek sal aanhou om 'n cheerleader te wees en ek sal steeds vertroude netwerk privaat hê vir tye wat ek moet waag.

  My liefde en gebede gaan uit na Trey se kinders, want ek weet hoe verwoestend dit was toe my ouers na 25 jaar se huwelik geskei het. Ek kan my net voorstel hoe pynlik dit is om iemand selfmoord te pleeg as gevolg van 'n egskeiding.

 11. 16

  Goeie punt Doug! Ek het baie van dieselfde probleme. Daar word altyd vir my gesê dat ek meer aanlyn moet doen, maar ek is die meeste dae redelik besig om my kliënt se werk te doen. Probeer soos ons wil, niemand is perfek nie; dus, waar u op een plek skyn, het u waarskynlik foute in ander. Dit is baie hartseer wat met Trey gebeur het. Ons persoonlike gesinslewe is baie belangriker as ons uitgebreide netwerk, en as die stigting wankelrig raak, kan dit maklik voel of dit in duie stort. Seëninge vir u! My simpatie met al die familie en vriende van Trey.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.