Gelukkige #tweetsgiving en #indytweetsgiving

4445_1006615424545_1799710283_8882_807359_n.jpg As ek terugkyk op die afgelope jaar, is dit niks anders as wonderlik nie. Danksegging is glad nie 'n vakansie sonder om eers God te dank nie ... dankie God! U het my en my gesin hierdie jaar regtig geseën. My seun en dogter is die grootste geskenke wat ek in my lewe gekry het. Ek is nie altyd die beste vader in die wêreld nie - soms mis ek geleenthede weens sake - maar dit kan my nie ontneem nie. As ek môre alles sou verloor, sou my kinders steeds 'n glimlag op my gesig hou.

Dankie Vriende

Ek het hierdie jaar 'n lys begin skryf van mense en besighede, en dit het my regtig bang gemaak ... na ongeveer 50 het ek begin sweet dat ek iemand sou vergeet! Daar is 'n kerngroep vriende waarmee ek werk, wat ek moet noem, waaronder Adam Small van Verbindende selfoon, Mark Ballard van Baarsand en Jason Carr van Die Boontjiebeker. Ek het die afgelope paar maande elke dag met hierdie ouens gewerk en hulle het my toegejuig, my moeilik gemaak en aangemoedig om groter en beter te doen. Omring jou met goeie mense en jy sal altyd suksesvol wees.

PS: Mark trek terug na San Diego na danksegging. Mark sal gemis word en ek is jammer dat ons nie hier in Indianapolis suksesvol kon wees nie ... dit was 'n moeilike jaar vir te veel.

Dankie-lesers!

Soos altyd is 'n blog nie veel medium nie, tensy mense luister en daaraan deelneem. Ek is dankbaar vir die voortdurend groeiende leserspubliek van Martech Zone en vir die nuwe bloggers wat hier kwaliteit boodskappe en verskillende stemme verskaf het.

Dankie Kollegas

Ek kan nie hierdie boodskap doen sonder om Chris Baggott en Versameling. Ek sou nie hierdie besigheid kon begin sonder die ondersteuning wat hulle verleen het nie. Dankie aan Kyle Lacy vir die inleiding tot Wiley wat later verander het in die boek wat ek skryf. En natuurlik danksy Chantelle Flannery omdat ek my gehelp het om die boek geskryf te kry!

En uiteindelik

Danksy Ryan Cox wat hierdie idee aan mense uitgespreek het om geld in te samel vir #tweetsgiving. TweetsGiving is 'n wêreldwye viering wat die wêreld wil verander deur middel van dankbaarheid.

24 November? 26, 2009, sal hierdie 48-uur-geleentheid wat deur die Amerikaanse nie-winsgewende Epic Change geskep is, deelnemers aanmoedig om hul dank te betuig met behulp van aanlyn-gereedskap en by lewendige geleenthede. Gaste sal uitgenooi word om 'n gemeenskaplike saak te gee by geleenthede wat regoor die wêreld gehou word ter ere van die mense en dinge wat hulle dankbaar maak.

Vir diegene van u in Indianapolis, kom kyk gerus Scotty's Brewhouse vanaand in die middestad van Indianapolis, waar 'n bietjie geld ingesamel gaan word.

5 Comments

  1. 1

    Baie dankie vir die deelname Doug! Soos jy gesê het, in die eerste plek dank ons ​​God. Maar so belangrik, die vrugte van beide ons geloof in God en harde werk bewys voortdurend vir ons hoekom ons so geseënd is en dankbaar moet wees! Ek waardeer jou vriendskap, ondersteuning en verdere ondersteuning met #indytweetup #indytweetsgiving #tweetsgiving! Jy is 'n man onder seuns, en ek waardeer dit baie!

  2. 2
  3. 3

    Ek is 'n mede-blogger op vanjaar se #tweetsgiving-veldtog. Ek het jou plasing geniet, veral die foto van jou saam met jou kinders. Dit lyk of hulle redelik trots is op hul pa! Hoop jy het 'n wonderlike Thanksgiving!

  4. 4

    Hallo Doug! Dankie vir die plasing. Dankie aan jou vir die geleentheid om een ​​van die Marketing Technology Blog-skrywers te wees en vir al jou vriendelikheid en vrygewigheid.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.