Tekskakeladvertensies onttroon Google Adsense (op my blog)

dollarGoogle Adsense was sedert my ontstaan ​​die vernaamste manier om advertensies te verdien. ek het ook Commission Junction advertensies in my RSS-voer, Kontera kontekstuele advertering in my plasings, en Teksskakel-advertensies. Ek doen ook Resensies deur Hersien my en kry ook so nou en dan Starbucks skenking via PayPal. Whew!

Op 'n goeie maand kan ek $ 300 haal, ver van die $ 10k + daardie John Chow trek af, maar tog respekvol na my mening. U sal sien dat my tuisblad feitlik skoon is van alle advertensies. Ek kan oral advertensies daarop plaas, maar ek wil nie advertensies op besoekers stuur wat keer op keer na my webwerf terugkeer nie. Ek gebruik eerder die advertensies vir mense wat my indirek vind deur middel van soektogte en verwysings.

Google Adsense was verreweg my grootste bron van inkomste ... tot nou toe. Teksskakel-advertensies het my Google Adsense-inkomste egter amptelik afgebreek. In Mei het ek 'n paar dollar verdien. In Junie het ek die geskatte inkomste wat Adsense gelewer het, ooreengestem - maar ek het nie Google Adsense geoptimaliseer. Maar in Julie sal ek twee keer soveel met Text Link-advertensies inbring as met Adsense. Sjoe.

Sleutel na Teksskakel-advertensies sukses is dat dit gebou is vir 'n blog, nie 'n webwerf nie. Hulle lewer selfs 'n inprop vir WordPress-gebruikers om dit nog makliker te maak. Adverteerders kan 'plasings' eerder as woorde koop. Dit is 'n ongelooflike gemak vir beide bloggers en adverteerders. As u 'n pos oor 'n gegewe onderwerp skryf, is dit nie wonderlik dat u 'n onderwerp kan koop waarvan u weet dat dit u produk ondersteun nie? Nogal 'n wonderlike geleentheid.

8 Comments

 1. 1

  My webwerf bestaan ​​al drie maande, maar leef tussen Google PageRank-opdaterings. Is dit die moeite werd om aansoek te doen vir 'n uitgewerrekening, of moet ek wag tot die volgende opdatering van Google PageRank?

  Ek het gehoor dat TLA webwerwe wat aanvanklik nie goedgekeur is, herevalueer nie, maar ek het ook gehoor dat die proses a kan duur werklik lang tyd.

  Dankie,

  -
  klap

  • 2

   Ek sal eerlikwaar nie vir die uitgewersrekening betaal nie, maar wag. Intussen kan u dit gebruikGoogle Webmasters om seker te maak dat u werf in orde is. Ja vir TLA, maar ek is nie seker oor die tydlyn nie. Ek het wel hierdie berig gelees waar die blogger sy werf goedgekeur het. Ironies genoeg het hy regtig nie die verkeer gekry wat hy nodig gehad het om 'n goeie geldjie te verdien nie. Ek wil konsentreer op meer verkeer. Ek hou daarvan om dit te doen deur kommentaar te lewer op ander blogs wat ek nog nooit besoek het nie. Ek voeg by die gesprek, ek sê nie net 'hey nie!'. Ek dink die meeste bloggers besoek hul kommentators. Kry die verkeer op en alles sal volg!

 2. 3

  Ek het 'n paar maande gelede aansoek gedoen vir TLA, maar is nie goedgekeur nie. Ek vermoed dat my webwerf nie genoeg verkeer lewer of genoeg Feedburner-intekenare het nie. Ek is nie seker watter kriteria hulle vir die goedkeuringsproses gebruik nie?

  • 4

   Ek dink nie feedburner-intekenare is een van die kriteria nie, ek het 6 intekenare en ek het ingekom :).
   My pagerank is wel 4, so miskien is dit waarom ek ingekom het ...
   Het iemand 'n idee of u TLA en AdSense saam kan gebruik?

 3. 5
 4. 6
  • 7
 5. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.