Tekskakeladvertensies onttroon Google Adsense (op my blog)

dollarGoogle Adsense was sedert my ontstaan ​​die vernaamste manier om advertensies te verdien. ek het ook Commission Junction advertensies in my RSS-voer, Kontera kontekstuele advertering in my plasings, en Teksskakel-advertensies. Ek doen ook Resensies deur Hersien my en kry ook so nou en dan Starbucks skenking via PayPal. Whew!

Op 'n goeie maand kan ek $ 300 haal, ver van die $ 10k + daardie John Chow trek af, maar tog respekvol na my mening. U sal sien dat my tuisblad feitlik skoon is van alle advertensies. Ek kan oral advertensies daarop plaas, maar ek wil nie advertensies op die besoekers stuur wat keer op keer na my webwerf terugkeer nie. Ek gebruik eerder die advertensies vir mense wat my indirek vind deur middel van soektogte en verwysings.

Google Adsense was verreweg my grootste bron van inkomste ... tot nou toe. Teksskakel-advertensies het my Google Adsense-inkomste egter amptelik afgebreek. In Mei het ek 'n paar dollar verdien. In Junie het ek die geskatte inkomste wat Adsense gelewer het, ooreenstem, maar ek het nie Google Adsense geoptimaliseer. Maar in Julie sal ek twee keer soveel met Text Link-advertensies inbring as met Adsense. Sjoe.

Sleutel na Teksskakel-advertensies sukses is dat dit gebou is vir 'n blog, nie 'n webwerf nie. Hulle bied selfs 'n invoegtoepassing aan vir WordPress-gebruikers om dit nog makliker te maak. Adverteerders kan 'plasings' eerder as woorde koop. Dit is 'n ongelooflike gemak vir beide bloggers en adverteerders. As u 'n boodskap oor 'n gegewe onderwerp skryf, is dit nie wonderlik dat u 'n onderwerp kan koop waarvan u weet dat dit u produk ondersteun nie? Nogal 'n wonderlike geleentheid.