Toets leierskap met telewerk

buite skootrekenaar

Vanaand het ek Pat Coyle en ander ontmoet Smoosiers by Pat's Open House in die kleiner Indiana-hoofkwartier.

lalitaiv321Een goeie bespreking wat ek gehad het, was met Lalita Amos, 'n leierskapsafrigter en menslike hulpbronspesialis, Purdue Alumni, en adjunk-professor by NYU. Ek het die plesier gehad om die verhoog met Lalita te deel toe ek met die IABC oor die gebruik van sosiale netwerke binne maatskappye.

Lalita het kennis geneem dat tegnologie bestuurders daartoe dwing om beter leiers te word. Een van die neweprodukte van telewerk is dat bestuurders nie in staat is om mikrobestuur, beoordeel volgens hul voorkoms of luister na kantoorskinderpraatjies om 'n wanindruk te skep nie. Telewerk vereis van bestuurders om effektief te kommunikeer, skedules behoorlik te bestuur, hul werknemers te vertrou, effektiewe prestasieplanne en -doelstellings op te stel en in stand te hou, asook om die prestasie van hul personeel op hul huidige optrede!

Niks kan 'n swak leier oor die rand plaas as om 'n stewige program vir telewerk te neem nie! Alhoewel dit 'n aantal ander uitdagings meebring, kan 'n groot leier ongelooflike produktiwiteit deur middel van 'n program soos hierdie dryf, terwyl dit die tevredenheid en behoud van werknemers verbeter. Natuurlik, met die prys van gas wat meer as $ 4 / gal is, is daar ook 'n geldelike aansporing.

4 Comments

 1. 1

  Dit lyk asof daar steeds huiwering bestaan ​​vir ondernemings om telekommunikasie aan te pak, alhoewel dit goed is vir die omgewing, die geestesgesondheid van werknemers, om nie te praat van die ure en die beheer wat 'n werknemer in hul lewe herstel nie. Miskien moet daar meer opleiding vir leiers en bestuurders gegee word om hul telekommunikasiemag te bestuur.

  • 2

   Richard,

   Ek kan nie meer saamstem nie! Ek het met Lalita oor hierdie onderwerp gesels en dat dit baie 'waardig' kan wees om 'n insiggewende dokument oor die voordele van telewerk, sowel as 'n aantal beleidsvoorskrifte, regsinligting, ens.

   Dankie!
   Doug

 2. 3

  Ek is nie seker oor hierdie een nie. Met my laaste werk was ek op kantoor en my baas was besig om te werk. Dit was aaklig. Sy het 'n indruk gehad van wat aangaan en wat ek gedoen het wat nie akkuraat was nie. Ek dink sy het van 'n afstand af probeer mikrobestuur, en dit het my moeg gemaak. Toe ek meer tyd daaraan bestee om te bewys dat ek my werk doen as wat ek werk, stop ek.

  • 4

   Geen minagting bedoel nie, maar miskien ondersteun dit eintlik die vroeë punt ... dat hierdie tipe struktuur die swakheid van 'n swak bestuurder openbaar. Helaas in hierdie scenario was dit u wat die 'kort einde' gekry het, maar as daar genoeg onrus onder die troepe was oor die interaksie van die bestuurder met die personeel, sou dit die oë van die hoofbestuur oopmaak vir die sake van die bestuurder ... ' die rand ”is die frase wat ek glo gebruik is.
   Hopelik kon u na iets beters toe u vertrek, gaan?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.