Toets leierskap met telewerk

buite skootrekenaar

Vanaand het ek Pat Coyle en ander ontmoet Smoosiers by Pat's Open House in die kleiner Indiana-hoofkwartier.

lalitaiv321Een goeie bespreking wat ek gehad het, was met Lalita Amos, 'n leierskapsafrigter en menslike hulpbronspesialis, Purdue Alumni, en adjunk-professor by NYU. Ek het die plesier gehad om die verhoog met Lalita te deel toe ek met die IABC oor die gebruik van sosiale netwerke binne maatskappye.

Lalita het opgemerk dat tegnologie bestuurders daartoe dwing om beter leiers te word. Een van die byprodukte van telewerk is dat bestuurders nie in staat is om mikrobestuur te doen nie, hulle nie te oordeel of na kantoorskinder te luister om 'n wanindruk te skep nie. Telewerk vereis van bestuurders om effektief te kommunikeer, skedules behoorlik te bestuur, hul werknemers te vertrou, effektiewe prestasieplanne en -doelstellings op te stel en in stand te hou, asook om hul personeel se prestasie op hul huidige optrede!

Niks kan 'n swak leier oor die rand plaas as om 'n stewige program vir telewerk te neem nie! Alhoewel dit heelwat ander uitdagings meebring, kan 'n groot leier ongelooflike produktiwiteit deur middel van 'n program soos hierdie dryf, terwyl dit die tevredenheid en behoud van werknemers verhoog. Natuurlik, met die prys van gas wat meer as $ 4 / gal is, is daar ook 'n geldelike aansporing.

4 Comments

 1. 1

  Daar is blykbaar steeds 'n huiwering vir maatskappye om telekommunikasie aan te neem, selfs al is bewys dat dit goed is vir die omgewing, werknemers se geestesgesondheid, om nie eens te praat van die ure en beheer van 'n werknemer in hul lewe nie. Miskien moet daar meer opleiding vir leiers en bestuurders wees oor hoe om hul telekommunikasiewerkmag te bestuur.

  • 2

   Richard,

   Ek kan nie meer saamstem nie! Ek het met Lalita oor hierdie einste onderwerp gepraat en dat dit baie 'witskrifwaardig' kan wees om 'n insiggewende dokument oor die voordele van telependel te plaas, asook 'n paar voorbeeldbeleide, regsinligting, ens.

   Dankie!
   Doug

 2. 3

  Ek is nie seker oor hierdie een nie. By my laaste werk was ek in die kantoor en my baas het telewerk. Dit was aaklig. Sy het 'n indruk gehad van wat aangaan en wat ek doen wat nie akkuraat was nie. Ek dink sy het van 'n afstand probeer mikrobestuur, en dit het my mal gemaak. Toe dit by die punt kom dat ek meer tyd spandeer het om te probeer bewys dat ek my werk doen as om werklik te werk, het ek opgehou.

  • 4

   Geen disrespek bedoel nie, maar miskien ondersteun dit eintlik die vroeë punt ... dat hierdie tipe struktuur eintlik die swakheid in 'n swak bestuurder openbaar. Ongelukkig in hierdie scenario was jy die een wat die "korte end" gekry het, maar as daar genoeg onrus onder die troepe is oor die betrokke bestuurder se interaksies met die personeel, sal dit die oë van die hoofbestuur oopmaak vir daardie bestuurder se kwessies ... "om hulle oor te druk die rand” is die frase wat ek glo wat gebruik is.
   Hopelik kon jy toe jy weg is na iets beter gaan?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.