Televisie-laagtepunte en 'n voorbeeld van hoe die web kan help

televisie

Hierdie maand het ons 'n nuwe laagtepunt vir televisiekykers op die netwerk gesien. Ek was nogal 'n kritikus van die hoofstroommedia nadat ek my eerste dekade van bemarking in die koerantbedryf deurgebring het. Daar is wel tekens van verandering elders. Die Sci Fi Channelhet byvoorbeeld onlangs 'n Aanlyn-loods geplaas vir 'n nuwe spotprent, Die wonderlike opskroefkop. Hulle kombineer die volledige loods met 'n opname oor die show. (As u kans kry, kyk na die 22 minute lange vlieënier ... beide gek en intrigerend, ek dink u sal aangenaam verras wees deur die stemme wat u herken.)

Dit is eintlik die eerste stap om die internet ten volle te benut. Stel jou voor dat die netwerk al hul vlieëniers op die internet geplaas het en mense toegelaat het om na die nuwe seisoen te kyk en daaroor te stem. Dink u nie dat die kwaliteit van die programme sowel as die inkoop van kykers sou verbeter nie? Ek dink so! Daar is egter leiers in die bedryf wat glo dat hulle 'beter weet' en hulle weet waarvan ek en jy sal hou. Hmmm, seker.

Hoe het ek uitgevind oor The Amazing Screw-On Head? Ironies genoeg, van Digg. Digg is 'n uitstekende webwerf waar mense stories instuur en mag verklaar of hulle die verhaal "grawe". Hoe meer "digg" stemme, hoe hoër styg die artikel na bo. Digg het ook 'n gemeenskapsaspek, waar ek kan sien watter artikels my vriende 'digg'. Dit is 'n uitstekende gebruik van die internet. Ek hoop dat netwerk-televisie iets hieruit kan leer!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.