Mobiele en tabletbemarking

Drie maatskappye benoem vir TechPoint Mira-toekennings!

Drie maatskappye waarmee ek ten nouste aansluit, is benoem as finaliste Indiana se Mira-toekennings:

 • E-posbemarkingsdiensteverskafferPresiese teiken - dit is ongetwyfeld met die groei en fantastiese leierskap dat hierdie maatskappy 'n waardige ontvanger van die toekenning sal wees. Daar is stukke van die ExactTarget-stelsel wat die wette van die fisika eenvoudig trotseer oor hoe vinnig hulle e-pos kan produseer en stuur. Ek was dol oor die 2 en 'n half jaar wat ek vir ExactTarget gewerk het!

  Maandag het ek die plesier gehad om by te kom kuier en mee te gesels Scott Dorsey, president van ExactTarget, en dit was asof ek nooit weg is nie. Hy was energiek, optimisties en het altyd geglimlag. Dat hy die tyd geneem het om my te sien, is 'n bewys van hoe goed 'n vriend en mentor hy geword het.

  Met my nuwe pos by Patronpath begin ek nogal met ExactTarget werk. Sodra ons een van ons kliënte ten volle benut, sal ExactTarget se grootste Enterprise-rekening aan die gang wees. Vir daardie rekening het ExactTarget 'n aangepaste verslag vir ons ontwikkel, sodat ons e-pos namens landverteenwoordigers kon stuur en aan die verteenwoordigers 'n verslag kon gee van wat hul kliënt se belange gebaseer was op hul klik-deur.

  Dit is wonderlik om ook ou spanmaats by ExactTarget te hê, want hulle is ontvanklik vir my terugvoer. Om 'n produkbestuurder daar te wees en dan terug te gaan na die rol van klante, is 'n baie waardevolle handelsmerk. (Ek wens ek kon my opsies koop voordat ek dit verloor het!)

  Ons het ook 'n agentskaprekening by ExactTarget en het 'n kragtige, outomatiese integrasie vir restaurante. Ons stuur elke aand, sonder enige interaksie van die restaurant, een van die tien of so veldtogte uit - verjaardag, herdenking, geen interaksie vir X dae, aankope van meer as X dollar, ens. Dit is 'n fantastiese bewaarmeganisme vir restaurante.

  En saam met die Super Bowl-komitee in 2012 ontwikkel ek 'n WordPress plugin vir outomatiese intekeninge vanaf 'n WordPress-blog deur ExactTarget. Dit is op die oomblik ongeveer 80% voltooi - ek werk net daaraan om die cron werk.

 • wit blogware-logo150Kompendium Blogware - Toe Chris Baggott nog by ExactTarget was, het ons 'n geleentheid begin sien om toepassings te blog om inhoud regtig te benut en 'n baie beter teiken vir die optimalisering van soekenjins te bied.

  Toe my seun by IUPUI begin, kan ek nie waag om aan boord van Compendium te spring toe Chris vra nie. Dit was miskien een van my grootste flaters. Met baie angs en selfs 'n bietjie jaloesie, moes ek sit en kyk hoe Chris en Ali Sales Compendium mark toe neem! Let wel: Ali Sales was ook instrumenteel in die opstartgeskiedenis van ExactTarget en ChaCha ... ChaCha is ook genomineer!

  Ek is egter baie trots op die eerste Starbucks-vergaderings op Saterdag waar ons die saak ontwikkel het!

  Hier is 'n vroeë onderhoud van Chris praat oor Compendium:

  Compendium doen nou 'n tweede finansieringsronde en groei baie vinnig. Die kombinasie van soekenjins en die doeltreffendheid van die ontwikkeling van 'n proses vir die implementering van blogs is tans baie warm en Compendium is aan die voorpunt. Ek het 'n paar weke gelede by Chris gestop en nog 'n paar idees vir sy produk vir hom gegee.

  Chris was 'n goeie mentor vir my en Ali was 'n inspirerende president ... hulle het my eie agentskapweergawe geïmplementeer wat ek binnekort gaan bekendstel. As u belangstel in Compendium, kontak my asseblief direk, en ek kan u laat weet: 'Gebruik nie [Blogger, WordPress, Typepad, ens.] Nie. Of jy kan teken in vir die nuusbrief van Compendium (maar plaas my in die verwysing!) en wen 'n gratis iPod Touch.

 • Bemarking en e-handel vir restaurantePatronpath - Bemarking en e-handel vir die restaurantbedryf - laaste, maar nie die minste nie, is my huidige werkgewer. Patronpath ervaar tans driesyfergroei. Aangesien restaurante hul beursies moet opdruk vanweë die verhoogde pryse en die verminderde aantal uitgawes, is die enigste manier om hul besigheid te laat groei deur 'n robuuste afneem- of afleweringsonderneming te kry.

  Aanlynbestelling het van ons klante direk uit die rooi en swart geword. Alhoewel ons die kern is, gee ons baie aandag daaraan om te verseker dat ons kliënte goeie soekenjinoptimalisering en goeie webwerfontwikkeling gebruik. Dit is nie genoeg om aanlynbestelling te hê nie, u moet die aanlynbestelling vind - 'n punt wat die meeste van ons kompetisie misgeloop het.

  In die afgelope 8 maande het ons 4 verskillende posstelsels geïntegreer, 'n robuuste inbelsentrumintegrasie, ons koppelvlak herontwerp om die verlatingskoerse te verminder en 'n nasionale e-pos nuusbrief vir een van ons vennote geïmplementeer (hierbo genoem in ons implementering van ExactTarget Enterprise). In een van ons spiere het 'n groot ketting 'n kenmerk van ons stelsel aangevra wat ons gedurende een naweek geïmplementeer het. Dieselfde funksie het die kompetisie maande geneem om te ontwikkel. Ons het nou baie meer in ontwikkeling en ons gaan in 2008 met vate vlam!

  Patronpath groei aggressief en ek plaas automatisering aggressief en sal (of binnekort) 'n moderne gevirtualiseerde omgewing in Bluelock benut om tred te hou. Ons het 'n ace-ontwikkelingsvennoot wat 'n aantal van die grootste e-handelsondernemings op die wêreld geïmplementeer het (internasionaal) en ek is vol vertroue dat ons teen 2009 'n belangrike rol in die bedryf sal wees. Die feit is dat ons weet hoe bemarking werk, hoe e-handel werk en hoe restaurante werk - en die kompetisie nie.

  Ons het ook onlangs Marty Bird bygevoeg. Ek dink Marty het 60% van my werklading van my afgetrek die dag toe hy by die deur instap, en dit was 'n ongelooflike plesier om saam met hom te werk. Sy voortdurende strewe na verbetering en strategie is presies wat ons op hierdie punt in Patronpath nodig het!

  Opmerking: Ignoreer die Beskermpad webwerf - ons het 'n nuwe een wat hierdie maand kom!

Ek moet byvoeg dat ek nie die enigste verband tussen hierdie drie maatskappye is nie. U sal sien dat elke maatskappy het uitsonderlike handelsmerk - danksy Kristian Andersen en span. Kristian is 'n ongelooflike man en bestuur 'n fantastiese onderneming wat kan werk soos geen ander agentskap of konsultasie waarmee ek nog ooit gewerk het nie. Kristian help klein maatskappye om groot te word, en hy het 'n ongelooflike span hier saamgestel om dit te doen. Hy is ook 'n goeie vriend.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.