Technorati Rank WordPress-inprop weergawe 2.0.4 vrygestel

Ek het (uiteindelik) 'n probleem met die Technorati rangskik WordPress-inprop wat 'n probleem regstel met die onvermoë om 'n kaslêer te skryf of oop te maak. Ek het 'n kas-submap by die invoegtoepassing gevoeg en stoor die kas-lêer nou in die gids.

Die plugin benodig nog steeds PHP5 + (SimpleXML) En die krul biblioteek. As u gasheer nie die nuutste en beste het nie, sal ek u aanmoedig om na 'n nuwe gasheer op te gradeer. U kry 'n koepon vir 'n gratis jaar van gasheer by my gasheer in RSS-feed.

Daarbenewens werk ek aan die verbetering van hierdie inprop met 'n addisionele grafiese styl (danksy Technorati vir hulp daar!). In al my vrye tyd - natuurlik!

7 Comments

 1. 1
 2. 2

  Hi,
  jy kan aan my dink dat ek simpel is, maar ek is nie 'n IT-persoon nie.
  Ek het die plugin Technorati Rank geïnstalleer, maar ek kry hierdie boodskap steeds.

  Sou ek kon sê waarheen ek verkeerd gaan?

  Baie dankie.

  Warning: fopen() [function.fopen]: open_basedir restriction in effect. File(/technorati-rank.html) is not within the allowed path(s): (/usr/share/pear/:/usr/local/apache2/:/misc/13/000/088/293/6/) in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121

  Warning: fopen(/technorati-rank.html) [function.fopen]: failed to open stream: Operation not permitted in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121

  Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 122

  Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /misc/13/000/088/293/6/user/web/thesillypoint.com/blogs/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 123

  • 3

   Glad nie chinam nie! Die invoegtoepassing werk deur 'n kopie van die resultate na 'n gids te skryf sodat dit nie telkens met Technorati hoef te kontak nie. Dit word 'caching' genoem. In hierdie geval blyk dit dat die inprop nie die regte regte het om na die inprop / kas-gids te skryf nie. As u toestemmings vir daardie gids kan instel, moet dit aangepas word om volle toestemming te hê (CHMOD 777).

 3. 4

  Dankie vir u WP-inprop, Douglas. Ek het 'n klein foutjie gevind in die admin-koppelvlak wat u waarskynlik moet regstel: die keusevak vir die kas werk nie reg nie. Dit is as gevolg van u lyn:
  as (($ wptr_hours == “4”) || ($ wptr_hours = “”))
  om die seleksie in te stel as dit nie vooraf ingestel is nie. Ek is seker dat u kan sien dat u 'n 'vergelyking' in die tweede geval benodig, nie 'n 'opdrag' nie - wat die waarde van $ wptr_hours nul maak, dus dit kies nie een van die opsies nie en u eindig met '1 ' by verstek. Hoop dit help!

 4. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.