Technorati Rank WordPress Plugin weergawe 2 vrygestel!

Op die hakke van die eerste Technorati Rank-inprop, het ek die uitvoerinhoud herontwerp om dit te maak CSS aangedrewe (hieronder is 'n kiekie, u kan interaksie hê met die een in die sidebar van my webwerf):

Technorati Rank WordPress-inprop weergawe 2

Hierdie een was 'n bietjie uitdagender om te produseer, maar die produksie is baie lekkerder. Eerstens het ek gebruik wat ek geleer het Bittbox om elk van die uitvoerknoppies op die prent in Illustrator te maak.

Die volgende stap was om style te gebruik om iemand te bou beeldkaart behalwe dat daar eintlik is geen kaart nie! Dit is eintlik redelik cool. U kan die algemene agtergrond van die divisie instel en dan elkeen van die 'hotspots' skep met behulp van absolute posisionering en CSS. Kyk na die uitvoer CSS.

Ek het ook 'n skakel bygevoeg na die nuwe van Technorati WTF bladsy en die webwerf se RSS-adres. Ek hoop jy hou daarvan! Ek dink dit is 'n groot verbetering van die eerste weergawe! Daar is 'n i skakel regs onder wat die inprop ook bevorder.

Huidige Technorati Rank WordPress-inprop weergawe 2.0.4

23 Comments

 1. 1
 2. 3

  Ek het probeer om die nuutste en beste te installeer volgens u aanwysings na die "letter" 🙂

  maar ek het die volgende fout gekry

  Fatale fout: kan nie 'n bestaande klas installeer nie: simplexmlelement in /home/winex4/public_html/wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php op lyn 64

  Enige voorstelle?

  • 4
   • 5
    • 6

     Ek hoop hulle doen dit! Maar ek hoop ook dat u gasheer opgradeer. PHP5 bied regtig baie beter prestasieverbeterings, asook 'n paar beter instrumente vir die verbruik van API's. Ek gebruik Jumpline. U sien 'n skakel in my borglys op my tuisblad. Ek glo ook dat Dotster goeie VDS-hosting het met die nuutste en beste.

   • 7

    Doug,
    Ek het dieselfde probleem
    Ek het my gasheer gebel en hulle het gesê dat my bediener PHP 4 en PHP 5 het, maar as ek 'n lêer met PHP 5 wil laat loop, moet die .php5-lêeruitbreiding wees.

    So ... ek het die lêeruitbreidings verander, en dit verdwyn uit die plugins in wordpress.

    Enige idees?

 3. 10

  Awesome Plugin, uitstekende stilering! Dankie Doug, en goeie werk. Ek het nooit eers van die eerste een geweet nie, maar dit gaan in my sybalk.

  Dit is regtig lonend om te sien dat my Illustrator-wenke u gehelp het om u knoppies te maak !!!!!

  weereens dankie,

  ~ BittBox

  • 11

   Dankie, BittBox! Ek dink ek het 'n goeie oog vir styl, maar dit lyk asof ek dit meestal nooit regkry nie. Die verskil kan maak om u monsters regtig te kan aflaai en dit te dissekteer. Ek kan hierdie idees nou uitvoer. 🙂

   Ek speel verder met 'n paar gedagtes oor die kop en agtergrond van my blog.

 4. 12

  Wel, Doug, dit lyk asof die weergawe 2-inprop my haat. Ek kry foutboodskappe:

  Warning: fopen(/technorati-rank.html) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 121
  Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 122
  Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /..../wp-content/plugins/technorati-rank/technorati-rank.php on line 123

  Ten spyte van die foutboodskappe, toon dit ook my Technorati-rang (~ 26.5k: D). Ek weet nie genoeg oor PHP om te weet waarom dit oor die een lêer huil nie.
  Interessant genoeg, op ons bediener gebruik ons ​​SuPHP, dus werk alles soos ons (dus is die chmod-vereistes nie meer wêreldskryfbare lêers nodig nie, en php-skrifte sal nie uitgevoer word as dit byvoorbeeld te hoog is nie).

  Alle php vir hierdie subdomein loop as php5.

  Enige idees?

  • 13

   Het u 'n wp-inhoud / kas-gids Xial? Ek het gedink dat dit 'n goeie idee sou wees om dieselfde kasgids as WP-Cache te gebruik. Agterna gesien, was dit miskien nie 'n goeie idee nie! Hierdie reël is beslis om na die kaslêer te skryf.

   • 14

    Ek doen dit beslis, Doug. Ek het WP-Cache al 'n geruime tyd gebruik. 🙂

    Ek was ook 'n bietjie nuuskierig oor waarom dit hieroor sou kla, want ek het wel die nodige gids, maar ek dink dit is heeltemal iets anders.

   • 15

    Interessante inligting om by te voeg:

    $ pwd
    /..../wp-content/cache
    $ ls -l tech*
    -rw-r--r-- 1 meeeeeeee meeeeeeee 1.1K Mar 12 11:47 technorati-rank.html

    Dit gee steeds die foute terug.

  • 16

   Wil net met dieselfde fout bel. Webwerf loop php5, en die knoppie vertoon.
   Ek het probeer om reëls 121-123 op te merk, en die prop werk goed. Kan ek dit lewendig stel, of sal die gebrek aan sulke lyne op die langtermyn probleme veroorsaak?

 5. 17

  Ek kry dieselfde foute as hierbo, ek het ook gedink dit is my kas dir, maar ek het een en het ook seker gemaak dat die regte reg was.
  In die sybalk sal die inprop (met rang) gewys word, maar met die foute daarbo.

  • 18

   Hallo Richard,

   Kan u kyk of u PHP weergawe 5+ het en dat CURL geaktiveer is? U kan dit doen deur 'n bladsy op u webwerf te bou met <?php phpinfo(); ?> in 'n bladsy. Maak dan die bladsy oop. U het u weergawe van PHP bo-aan die bladsy en u kan CURL soek om te verseker dat dit geaktiveer is.

   Dankie!
   Doug

   • 19

    Wel, Doug, ek het my PHP-weergawe gekontroleer.
    Ek gebruik PHP5 en cURL word saamgestel (een van my gewone drie versoeke aan my gasheer om dinge in PHP saam te stel).

    Al die ander goed werk, maar ek is nie heeltemal seker waarom hierdie inprop verstik nie, tensy dit die weergawe van cURL is wat in PHP saamgestel is (ons is 7.15.4 en die laaste blyk 7.16.1 te wees). Ek wil egter nie my gasheer plaag om php5 weer net daarvoor saam te stel as ek dit kan help nie. <: 3

    • 20

     Ek gaan die naweek dieper kyk. Dit loop sonder probleme op 'n paar webwerwe - dit is dus een van drie dinge: 3. Cache, 1. cURL of 2. PHP-weergawe.

     Ek kan ouer PHP 4-funksies gebruik om die XML te ontleed en te ontleed, maar dit kan dit nogal vertraag - ek gaan die naweek toets. Ek waardeer al die insette. "Houston, ons het n probleem!".

 6. 21
 7. 22
 8. 23

  Ek het 'n hele paar versoeke ontvang dat daar foute met die skryf of lees van die kaslêer was. Ek het eintlik 'n probleem geïdentifiseer waar ek die cache-lêer na die hoofmap gedruk en getrek het. Ek het weergawe 2.0.4 gewysig sodat dit na 'n kas-subgids in die gids van die inprop geskryf word.

  Laat weet my asseblief hoe dit verloop! (Benodig nog SimpleXML en cURL!)

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.