Technorati Rank WordPress-inprop 1.0.9 vrygestel

TechnoratiXial het tereg daarop gewys dat die 1.0.8-vrystelling van die WordPress-invoegtoepassing van Technorati Rank nie geldigheid slaag nie (oeps ... en danksy Xial!). As gevolg hiervan het ek 'n klein weergawe gedoen en 1.0.9 vrygestel.

Ek werk daaraan om dit geheel en al weer te gee met CSS maar dit is 'n vreemde uitdaging met 'n ikoon links en regs. Ek het daarmee gespeel met 'n ingeboude horisontale koeëllys, maar kon dit nie laat werk nie. Die probleem is dat die beelde eintlik hiperskakel is om die gebruiker na die toepaslike Technorati-bladsy te bring.

Ek sal aanhou werk daaraan! Ek kan ook 'n paar kentekens maak wat groter is. As Technorati lees, kan hulle my voorbeelde stuur. (wenk, wenk!)

Klik op die projekblad vir die aflaai
. Cheers!

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.