Technorati begin die gereedskapblad weer ... met 'n paar cool tools!

Dorion Carroll het my net geskryf van Technorati en hulle het hul Blogger's Tools-bladsy 'hersool' met 'n sagte bekendstelling van 'n paar nuwe Technorati-bloginstrumente. Julle weet dat ek 'n Technorati-moer is!

Die bladsy is baie mooier uiteengesit en bevat die bekendstelling van 'n paar nuwe gereedskapstukke, waaronder die plugin Technorati Authority. Ek het my webwerf verander en sal binne 'n paar minute daarmee klaar wees! (Dit is onder my Rank Plugin op die Sidebar).

Ek het die Plugin vir technorati -ranglys vir WordPress 'n paar weke gelede. Ek het 'n hele paar tegnologieë gebruik om die invoegtoepassing 'n bietjie makliker te maak (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache, ens.), So ek het 'n bietjie terugdruk gekry dat dit nie met baie gashere werk nie.

As mense bloot na 'n goeie gasheer sou verhuis, hoef u nie daaroor bekommerd te wees nie! 😉

Lesers van my webwerf kan kry 12 maande GRATIS hosting! Tref die onderkant van my Oor bladsy vir 12 maande gratis by my gasheer.

7 Comments

 1. 1
  • 2

   Thanks! I could not have done it without all of you. I need some new goals, my goal was 5,000 this year. I didn’t realize that as you grow in acceptance, your rank really grows faster as you climb. I suppose once you get into the top 500 it begins to slow down again.

   Let’s hope we both find out!

   Doug

 2. 3
 3. 5

  I came by this site because of your Technorati plugin and got interested in the comments posted. So I decided to subscribe and see where it goes. Thanks for now…

  … Dave

 4. 7

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.