Technorati begin die gereedskapblad weer ... met 'n paar cool tools!

Dorion Carroll het my net geskryf van Technorati en hulle het hul Blogger's Tools-bladsy 'hersool' met 'n sagte bekendstelling van 'n paar nuwe Technorati-bloginstrumente. Julle weet dat ek 'n Technorati-moer is!

Die bladsy is baie mooier uiteengesit en bevat die bekendstelling van 'n paar nuwe gereedskapstukke, waaronder die plugin Technorati Authority. Ek het my webwerf gewysig en sal binne 'n paar minute daarmee saam wees! (Dit is onder my Rank Plugin op die Sidebar).

Ek het die Technorati Rank Plugin vir WordPress 'n paar weke gelede. Ek het 'n hele paar tegnologieë gebruik om die invoegtoepassing 'n bietjie makliker te maak (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache, ens.), So ek het 'n mate van terugdruk gekry dat dit nie met baie gashere werk nie.

As mense bloot na 'n goeie gasheer sou verhuis, hoef u nie daaroor bekommerd te wees nie! 😉

Lesers van my webwerf kan kry 12 maande GRATIS hosting! Tref die onderkant van my Oor bladsy vir 12 maande gratis by my gasheer.

7 Comments

 1. 1
  • 2

   Dankie! Ek kon dit nie sonder almal gedoen het nie. Ek het 'n paar nuwe doelwitte nodig, my doel was hierdie jaar 5,000. Ek het nie besef dat as u in aanvaarding groei, u rang regtig vinniger groei as u klim nie. Ek veronderstel dat sodra u in die top 500 kom, dit weer begin vertraag.

   Kom ons hoop dat ons albei dit sal uitvind!

   Doug

 2. 3
 3. 5

  Ek het op hierdie webwerf gekom weens u Technorati-inprop en het belanggestel in die kommentaar wat gepos is. Daarom het ek besluit om in te teken en te sien waarheen dit gaan. Dankie vir nou ...

  ... Dave

 4. 7

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.