Opkomende tegnologieBemarkings- en verkoopsvideo's

Tegniese probleme, staan ​​asseblief by

Die afgelope paar nagte het ek 'n paar uur slaap gekry toe ek begrawe is in WordPress, PHP, plugins en JavaScript om 'n nuwe tema vir WordPress vir 'n onderneming te bou en dan weer my argiewe te probeer opbou. Ek help ook 'n ander maatskappy om 'n nuwe aanlyn Mashup te begin (ek het net 'n paar grafika gemaak, hy het 'n baie cool mashup gedoen waarvan u binnekort sal hoor!)

Wat my argiefbladsy betref, het ek blykbaar my tema so ver gewysig dat dit nie meer funksioneer soos oorspronklik saam met die Knuffel beta-tema. Ek het geen idee wanneer ek dit gedoen het nie, maar dit is nou al 'n paar weke laer. (Psst ... hey Squible ouens ... begin asseblief binnekort iets ... jy was vir ewig beta!)

Wag asseblief

Ek het 'n oorvloed WordPress-invoegtoepassings vir die argiewe probeer. Sommige van hulle was redelik fassinerend, soos die Gelyke tydlyn-inprop. Ek het dit gisteraand aan die gang gehad, maar het agtergekom dat dit AL een van die poste in een noodlottige klap gelaai het. Argh.

Ek het meer as 300 berigte op hierdie webwerf, wat 'n monsterlêerverzoek vir elke persoon wat besoek, sou opstel. Ek het die kode nogal aangepas om 'n kasstelsel te bou. Dit het al die treffers van die databasis uitgeskakel, maar dit was nog steeds te veel om vir elke intekenaar te laai. Ideaal gesproke moet die inprop 'n meganisme gebruik deur die vergelyking API om die gebeure te gaan haal soos die tydlyn geskuif word. Ek wag op die een!

Die ander probleem met die Simile-tydlyn-inprop en baie van die ander inproppe wat ek gevind het, was dat die gebeure dinamies gelaai is met JavaScript / Ajax. Dit is 'n verskriklike manier om 'n argief vir u blog op te stel, want die soekmasjienkruipers sal 'n doodloopstraat kry.

As gevolg hiervan dink ek gaan ek my eie bou. Ek speel met 'n paar idees oor hoe ek op die oomblik ... moontlik 'n lekker boomsoortaksie van jaar tot maand kan plaas. Ons sal sien. Ek doen hierdie naweek baie temawerk vir 'n ander projek, so ek sal hierop terugkom.

Intussen kan daar nie treffers op my webwerf wees nie, aangesien die argiewe nie deursoek word nie. Ons sal egter daardie treffers terugkry! Wag asseblief.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

een Kommentaar

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.