Taakbestuur is maklik met HiTask

Die afgelope paar weke sukkel ek om by te bly. Ek het ten minste een dosyn projekte, ten minste 5 vennootmaatskappye, 'n voltydse werknemer en 2 deeltydse bronne. Ek probeer om voort te gaan met die verkoop sowel as om die projekte wat ek verkoop het, te vervul. Ons is op die ongemaklike punt waar ons genoeg besigheid het vir nog 'n voltydse werknemer ... maar ons het nog nie daardie hulpbron nie (hy begin oor twee weke!).

Om te organiseer, het ek gekoop Dinge 'n paar maande gelede. Dit was 'n baie eenvoudige taakbestuurstoepassing vir die Mac wat by my kalender geïntegreer is. Dit is wonderlike sagteware en dit het my regtig gehelp om 'n agterstand te genereer en my werk voort te sit.

Die probleem is egter dat dit net goed is vir my werk. Baie van my take werk saam en vereis dat meerdere spanlede verskeie take in een projek moet uitvoer. Ek het nie sagteware vir projekbestuur nodig gehad nie - dit sou te duur gewees het. Ek het net 'n eenvoudige toepassing nodig gehad waar opdragte gedoen kon word, alle take opgespoor kon word en voltooide werk kon gearchiveer word.

Dit het 'n rukkie geneem, maar ek het 'n perfekte sagteware as 'n diensoplossing gevind, HiTask.
hitask.png

HiTask kan ek kategoriseer, take volgens prioriteit, datum, projek of eienaar sien. Ek kan elke taak merk en selfs onmiddellik die taaklys filter. Die beste van alles is dat die besigheidsrekening slegs $ 15 per maand is, en u toelaat om 'n handelsnaam-subdomein, u logo, 24-uur-ondersteuning en die vermoë om u take en projekte te deel, te gebruik.

My enigste wens vir HiTask? 'N Droid-toepassing (hulle het al 'n iPhone-app). Vir $ 15 per maand is dit egter 'n groot probleem!

3 Comments

 1. 1

  Elke vertroude adviseur wat ek gevolg het, het almal dieselfde geskree ... ”Moenie geld aanlyn spandeer vir enigiets wat u nie heeltemal 100% seker is dat u onmiddellik in u e-handelswerk gaan gebruik nie!
  Weereens dankbaar vir u voorsprong hieroor, Doug. Ek het pas ingeteken! 😛

 2. 2

  Pragtige webontwerp op HiTask. Ek het onlangs my eie taak- / projekbestuurinstrumente herevalueer en van 'n sigblad (vir projekte) + RememberTheMilk (vir take) oorgeskuif na ManyMoon (http://www.manymoon.com).

  ManyMoon is basies gratis (onbeperkte projekte) en kan onmiddellik met Google Apps geïntegreer word. Hopelik sal dit my op die regte spoor hou.

  Alhoewel die koppelvlak 'n lang pad gekom het, mis ek nog steeds my RTM-sneltoetse en moet ek verslag doen, maar dit is dinge waarvoor ek Greasemonkey-skrifte kan skryf. 😛

 3. 3

  Ek het met HiTask begin en hulle het geleidelik na die taakbestuurstelsel van Comindware oorgegaan, wat baie beter georganiseer is en dit bespaar nog meer tyd vir u, aangesien u in 'n span kan werk en kan sien hoe die ander spanlede werk en hoe hulle die spertye haal. En u kan die dokumente ook aan die stelsel koppel en met Outlook werk.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.