Inhoud bemarking

Sê u webwerf "Bly buite"?

hou-uit.jpgAs ek saam met sommige SEO-professionele persone werk, druk hulle die hoogste soekvolumes of mededingendste woorde. As ek met tradisionele media werk, druk hulle altyd oogballe en reik. As ek met ouens op sosiale media werk, meet hulle altyd aanhangers en aanhangers. As ek met ontwerpers werk, wil hulle die kleinste resolusie ontwerp.

Ek luister nie na hulle nie.

Bemarking gaan nie oor die identifisering van die laagste gemene deler om die potensiaal vir bereik of verspreiding te maksimeer nie. As bemarker kan die veldtog soms wees om 'n enkele hulpbron of beïnvloeder te identifiseer om die regte vermelding te maak. Dit is gebaseer op hul gesag, die tydigheid van die veldtog en die teikengehoor wat ons wil bereik. Soms is dit glad nie die noemer nie - dit is 'n gekke, goed geplaasde en gefokusde teiken vir 'n spesifieke doel.

Ek oortree reëls.

My webwerwe oortree baie reëls. Iemand het daarop gewys dat, alhoewel ek my kliënte druk om webwerwe met hoë kontrasterende lettertipes op 'n ligte agtergrond te ontwerp, ons nuwe media-agentskap webwerf is ontwerp met 'n donker agtergrond en ligte lettertipes ... baie moeiliker om te lees. Ander vriende het daarop gewys dat dit ook nie op 'n skootrekenaar met 'n klein resolusie pas nie.

Ek weet.

Die waarheid is dat ek nie besoekers wil lok met netbooks of ouer skootrekenaars nie. Ek wil aandag trek by mense met groot resolusies. Ek wil nie maatskappye lok wat nie vanaf Internet Explorer 6 sal opgradeer nie. Ek wil nie eens hê dat mense my webwerf moet lees nie. Ek wil hê dat hulle dit moet blaai en wonder of ek hulle kan help of nie ... en op 'n webvorm laat klik.

As u nie saamstem nie, is u nie my vooruitsig nie.

Ek het hoë weieringskoerse. Dis goed. Ek wil nie lae weieringskoerse hê nie. Ek wil baie gebruikers van soekenjins lok, maar ek wil hê dat die mense 'n onmiddellike indruk moet kry en hulle verlaat of verbind. Ek gee nie baie besonderhede oor wat ons vir maatskappye doen nie ... dit is omdat ons in feitlik elke groot onderneming belangstel. Die doel van my webwerf is om die meeste leads te diskwalifiseer en die res te motiveer om ons in die hande te kry.

Dit werk.

Hierdie blog is natuurlik anders. Ons gaan hierdie maand weer deur 'n nuwe ontwerp om die bereik en verspreiding van die webwerf te verbeter, asook om meer besoekers te lok. Ons doel en die inkomste daaraan verbonde trek voordeel as ons meer besoekers bereik. Ons gaan steeds 'n paar ontwerpkenmerke gebruik wat geskik is vir meer gesofistikeerde gebruikers, maar ons wil nie ons gehoor beperk nie.

Sê u webwerf "Bly buite"? Dit is okay!

Aanlynbemarking gaan nie altyd daaroor om soveel mense as moontlik te bereik nie, soms gaan dit daaroor om die verkeerde gehoor te ontmoedig. Daarom was ek 'n teenstander van die gebruik van stelsels soos Digg vir korporatiewe webwerwe. Baie keer begrawe hulle die webwerf eenvoudig en veroorsaak tegniese probleme sonder om 'n relevante besoeker by te voeg.

Daar is spesifieke dinge wat u kan doen om gehore van u korporatiewe webwerf of blog te lok en af ​​te trek. Moenie bang wees om die reëls te oortree nie.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

2 Comments

  1. Dit is waarvan ek hou van die aanlyn- en bemarkingswêreld, die enigste reëls is dat daar geen reëls is nie! Solank doelwitte gestel word, vordering word opgespoor en resultate positief is, wat maak nog saak?

    Doug, wat ek van jou respekteer, is jou vreesloosheid om standpunt in te neem en jou mening te gee. Dit laat mense harder dink, en dit is die beste vonk vir suksesvolle kreatiwiteit waarvoor 'n mens kan vra.

    HOU DAARVAN!

    Harrison

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.