Jag tieners met haelgewere

Ek het my soveel as die volgende man skuldig gemaak aan die vervaardiging hier in Indiana. As ek dink dat ek 'n vervaardigingswerk het, stel ek my voor dat 'n man in overalls monotone produksiemetingswerk telkens weer doen. My persepsie is egter deesdae waarskynlik nie anders as tieners nie.

Vervaardiging en logistiek is nie eens opwindende woorde nie. Hulle is oud. Hulle is vervelig. Dit is moeilik om hulle op 'n ander manier voor te stel! Die waarheid is egter dat vervaardiging en logistiek allesbehalwe vervelig is. Vervaardiging is gelykstaande aan dinamiese, hoëspoed-outomatisering. Logistiek is gelyk aan ingewikkelde sagtewaremodelle gekombineer met fassinerende groeiende tegnologieë soos geografiese inligtingstelsels.

tieners7Die vraag is hoe verander 'n hele staat die manier waarop die regering, ouers en kinders oor jou dink as soveel mense nie besef wat jy eintlik is nie? Natuurlik sal handelsmerkveldtogte, tipiese bemarking aan beïnvloeders soos politici en opvoeders, help. Maar hoe teiken jy die mense wat jy nodig het om binne 'n paar jaar honderdduisende poste te vul? Dit was 'n vraag wat my vanmiddag gestel is ... wat 'n doozy!

Hoe lok jy jong talent na handelsprogramme en 4-jaar-handelskolleges in 'n staat soos Indiana, waar die vierjarige kollege se hubris gevestig is (dit is waarvoor ons bekend is, of hoe?)? Ek dink dit is 'n drieledige voorstel:

 1. Verseker dat beïnvloeders die bittere werklikheid van statistieke erken. Die meeste studente wat by vierjarige skole begin, voltooi nie hul grade nie. En van diegene wat wel hul baccalaureusgrade behaal ... baie sukkel om betekenisvolle werk te kry. 'N Influencer wat hul C + -student in 'n 4-jarige program inroep, doen dit miskien nie vir hulle guns nie. Dit is 'n moeilike pil om te sluk!
 2. Om te verseker dat ouers die geleenthede herken om dit met hul kinders te bespreek. By my seun s’n op skool was hy 'n middelmatige student - dit was dus die weermag wat elke dag aan sy deur geklop het. Bill het eerder by IUPUI begin en het nou uitgebou tot 'n dubbele honneursvak in Wiskunde en Fisika. Hy begin ook studiebeurse lok en werk daaraan om ander studente aan die Universiteit te begelei.

  My punt met my seun is dit: as ons nie die middele vir sy skoolopleiding gehad het nie, sou hy maklik in die weermag kon praat. Ek is 'n veteraan en is nie spyt oor die besluit nie - maar ek het nie besef dat ek op sy ouderdom opsies gehad het nie. Hy het wel (en het) opsies! As die vierjarige graadprogram nie sou uitwerk nie, sou hy 'n buitengewone vooruitsig op die handelskool gewees het (waarom klink dit so negatief?). Hy en ek was egter nie daarvan bewus nie.

 3. Die sleutel tot enige bemarkingspoging is die teiken self. Dit is waar die rubber die pad tref. Ek gee nie om hoe goed u beïnvloeders beïnvloed en bemark aan moeders en pa's nie ... as u nie hierdie kinders aan boord kry nie, sal u misluk. Waar vind jy hulle dan? Facebook? Twitter? Mobiel? Videospeletjies? By die skool? Jeuggroepe?

Ja, jy kry hulle oral. Ons het goeie werk gedoen om ons kinders op te voed om hul eie identiteit op te bou, anders te dink, geluk te vind ... so dit is net wat hulle doen. Jy kan my dogter kry foto's neem en deel dit. Katie toets ook video's met haar Flip-kamera. En natuurlik op Instant Messenger en haar selfoon. Af en toe sal sy met haar vriende bymekaarkom en speel Rock Band.

My seun blogs (sporadies), is op Facebook en sluit aan by sy ander musikantvriende op MySpace. Afgesien daarvan, sal jy hom by sy gunsteling kuierplekke vind, Die Boontjiebeker (hy het my verslaaf geraak) en Waffle House... ja, Waffle House.

Tieners het deesdae keuses en veg vir hul eie individualiteit. Baie min, indien enige, van my vriende en vriende van my seun en my dogter rebelleer soos ons jonk was. Hulle is bederf. Hulle het speelgoed. Hulle het die internet. Hulle het mekaar. Hulle hou nie van handelsmerke of om bestuur te word nie. Hulle hou van groen. Hulle wil die aarde red ... wat dit ook al beteken.

Om van die jeug gebruik te maak, verg deesdae meer as 'n paar goed ontwerpte infiltrasiemetodes van vroeër. Ek onthou dat al wat Nike moes doen, was om hul nuutste hightops in 'n film uit te voer om verkope te behaal. Deesdae wil die kinders die paar tekkies vind wat niemand het nie.

As u tieners gaan jag, moet u liewer 'n geweer saambring. Oorheersend Google, Youtube, Flickr, Facebook (kan 'n bietjie te oud wees), My spasie, die musiektoneel, die winkelsentrum, videospeletjies, selfone en die plaaslike koffiewinkel of Waffle House kan 'n goeie begin wees!

My advies is dat dit makliker kan wees om tieners plek te kry be eerder as om te gaan waarheen hulle gaan is. Ek weet hoe waardevol ons kinders was vir streeks- en kerkgroepe waar hulle kon kuier, gesels, videospeletjies speel en steeds 'n goeie boodskap vertel. Hulle het nie altyd vir die boodskap gekom nie, maar wel vir mekaar! Daardie plek hoef nie 'n baksteen- en mortelbedryf te wees nie, dit kan 'n uitstekende plek aanlyn wees.

Jou gedagtes? Foto en 'n goeie boodskap oor Teen Marketing gevind op die perspektief blog.

4 Comments

 1. 1

  Puik pos! Gee my meer om oor na te dink, ek het 'n aantal jare voor my twee kinders tieners is, maar ek weet dit sal verbyvlieg voor ek dit weet. Ek dink een van die ergste dinge wat ons doen, is om kinders in die universiteit te druk wanneer hulle regtig nie gereed is daarvoor nie. Daar is ander opsies: weermag, ambagte, diensorganisasies.

 2. 2

  Ook, nie almal wil heeldag in 'n kantoor of 'n laboratorium wees nie. Daar is baie kinders wat die afgelope 13 jaar aan 'n lessenaar vasgeketting is, wat eerder opstaan ​​en iets anders doen as om te tik. Vervaardiging is nie net vir C-studente nie. Ek het 'n paar briljante mense in ambagsbane geken wat liewer wil opstaan ​​om iets fisies te doen.

  Dit laat my dink aan Office Space waar Peter uiteindelik gelukkig is om aan 'n skoonmaakspan te werk in plaas van om in 'n hokkie te wees.

  • 3

   Michelle,

   Jy is heeltemal reg en ek hoop nie ek het voorgekom dat ek gesê het dat hierdie poste op een of ander manier vir ondergemiddelde studente was nie. My punt is net die teenoorgestelde – hierdie poste is beide opwindend, tegnologies gevorderd, lei tot baie goed betalende loopbane EN VEREIS NIE 'n 4 jaar graad nie. Sommige van hulle benodig nie eers 'n 2 jaar nie!

   Dit is eintlik net 'n misgekykte bedryf. Almal dink dat jy deesdae 'n baccalaureusgraad nodig het om suksesvol te wees. Alhoewel ek sou sê dat dit 'n goeie 'versekeringspolis' is, is dit dalk nie die lekkerste en vrugbaarste roete vir 'n jong persoon wat 'n uitdagende en lonende loopbaan wil hê nie!

   Baie dankie vir jou gedagtes!
   Doug

   NS: EK LOVE Office Space!

 3. 4

  Groot post doug.
  Om 'n "millennium" te wees, def. stem saam met alles wat jy hier gesê het.

  Ontmoet hulle waar hulle is, en neem 'n lyn coke met daardie haelgeweer. Jy gaan dit nodig hê.

  PC Laai brief wat die #$@# beteken dit?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.