Jag tieners met haelgewere

Ek het my net soveel skuldig gemaak aan die vervaardiging hier in Indiana as die volgende man. As ek dink dat ek in die vervaardigingswerk werk, stel ek my voor dat 'n man in overalls 'n monotone produksiemetaalwerk doen. My persepsie is egter deesdae waarskynlik nie anders as tieners nie.

Vervaardiging en logistiek is nie eens opwindende woorde nie. Hulle is oud. Hulle is vervelig. Dit is moeilik om hulle op 'n ander manier voor te stel! Die waarheid is dat vervaardiging en logistiek allesbehalwe vervelig is. Vervaardiging is gelykstaande aan dinamiese hoëspoed-outomatisering. Logistiek is gelyk aan ingewikkelde sagtewaremodelle gekombineer met fassinerende groeiende tegnologieë soos geografiese inligtingstelsels.

tieners7Die vraag is hoe verander 'n hele staat die manier waarop die regering, ouers en kinders oor u dink as soveel mense nie besef wat u eintlik is nie? Natuurlik sal handelsmerkveldtogte, tipiese bemarking aan beïnvloeders soos politici en opvoeders, help. Maar hoe teiken jy die mense wat jy nodig het om binne 'n paar jaar honderdduisende poste te vul? Dit was 'n vraag wat vanmiddag aan my gestel is ... wat 'n doozy!

In 'n staat soos Indiana, waar die vierjarige kollege se hubris gevestig is (dit is waarvoor ons bekend is, nie waar nie?), Hoe lok u jong talent na handelsprogramme en 4-jaar-handelskolleges? Ek dink dit is 'n drieledige voorstel:

 1. Verseker dat beïnvloeders die bittere werklikheid van statistieke erken. Die meerderheid studente wat by vierjarige skole begin, voltooi nie hul grade nie. En van diegene wat wel hul baccalaureusgrade behaal ... baie sukkel om betekenisvolle werk te kry. 'N Influencer wat hul C + -student in 'n 4-jarige program bespreek, doen dit miskien nie vir hulle guns nie. Dit is 'n moeilike pil om te sluk!
 2. Om te verseker dat ouers die geleenthede herken om dit met hul kinders te bespreek. By my seun se skool was hy 'n middelmatige student - dit was dus die weermag wat elke dag aan sy deur geklop het. Bill het eerder by IUPUI begin en het nou uitgebou tot 'n dubbele honneursvak in Wiskunde en Fisika. Hy begin ook studiebeurse lok en werk daaraan om ander studente aan die Universiteit te begelei.

  My punt met my seun is dit: as ons nie die middele vir sy skoolopleiding gehad het nie, sou hy maklik in die weermag kon praat. Ek is 'n veteraan en is nie spyt oor die besluit nie - maar ek het nie besef dat ek op sy ouderdom opsies gehad het nie. Hy het wel (en het) opsies! As die 4-jaarprogram nie uitgewerk het nie, sou hy 'n buitengewone vooruitsig op die handelskool gewees het (waarom klink dit so negatief?). Hy en ek was egter nie daarvan bewus nie.

 3. Die teiken op sigself is absoluut die sleutel tot enige bemarkingspoging. Dit is waar die rubber die pad tref. Ek gee nie om hoe goed u beïnvloeders beïnvloed en bemark aan moeders en pa's nie ... as u nie hierdie kinders aan boord kry nie, sal u misluk. Waar vind jy hulle dan? Facebook? Twitter? Mobiel? Videospeletjies? By die skool? Jeuggroepe?

Ja, jy kry hulle oral. Ons het ons kinders goed geleer om hul eie identiteit op te bou, anders te dink, geluk te vind ... so dit is net wat hulle doen. Jy kan my dogter kry foto's neem en deel dit. Katie toets ook video's met haar Flip-kamera. En natuurlik op Instant Messenger en haar selfoon. Af en toe sal sy met haar vriende bymekaarkom en speel Rock Band.

My seun blogs (sporadies), is op Facebook en sluit aan by sy ander musikantevriende op MySpace. Afgesien daarvan, sal jy hom by sy gunsteling kuierplekke vind, Die Boontjiebeker (hy het my verslaaf geraak) en Waffle House... ja, Waffle House.

Tieners het deesdae keuses en veg vir hul eie individualiteit. Baie min, indien enige, van vriende van my seun en my dogter rebelleer soos ons toe ek nog jonk was. Hulle is bederf. Hulle het speelgoed. Hulle het die internet. Hulle het mekaar. Hulle hou nie van handelsmerke of om bestuur te word nie. Hulle hou van groen. Hulle wil die aarde red ... wat dit ook al beteken.

Om van die jeug gebruik te maak, verg deesdae meer as 'n paar goed ontwerpte infiltrasiemetodes van vroeër. Ek onthou dat al wat Nike moes doen, was om hul nuutste hightops in 'n film uit te voer om verkope te behaal. Deesdae wil die kinders die paar tekkies vind wat niemand het nie.

As u tieners gaan jag, moet u liewer 'n geweer saambring. Oorheersend Google, Youtube, Flickr, Facebook (kan 'n bietjie te oud wees), My spasie, die musiektoneel, die winkelsentrum, videospeletjies, selfone en die plaaslike koffiewinkel of Waffle House kan 'n goeie begin wees!

My advies is dat dit makliker kan wees om tieners plek te kry be eerder as om te gaan waarheen hulle gaan is. Ek weet hoe waardevol ons kinders was vir streek- en kerkgroepe waar hulle kon kuier, gesels, videospeletjies speel en steeds 'n goeie boodskap vertel. Hulle het nie altyd vir die boodskap gekom nie, maar wel vir mekaar! Daardie plek hoef nie 'n baksteen- en mortelbedryf te wees nie, dit kan 'n uitstekende plek aanlyn wees.

Jou gedagtes? Foto en 'n goeie boodskap oor Teen Marketing gevind op die perspektief blog.

4 Comments

 1. 1

  Goeie boodskap! Gee my meer om na te dink, ek het 'n aantal jare voordat my twee kinders tieners is, maar ek weet dit sal verbyvlieg voordat ek dit weet. Ek dink een van die slegste dinge wat ons doen, is om kinders na die universiteit te druk as hulle regtig nie gereed is daarvoor nie. Daar is ander opsies: weermag, ambagte, diensorganisasies.

 2. 2

  Nie almal wil ook heeldag in 'n kantoor of laboratorium wees nie. Daar is baie kinders wat al die afgelope 13 jaar aan 'n lessenaar vasgeketting is, wat liewer opgewasse is om iets anders te doen as om te tik. Vervaardiging is nie net vir C-studente nie. Ek het 'n paar briljante mense in handelswerk geken wat liewer opgewasse sou wees om iets fisies te doen.

  Dit laat my dink aan kantoorruimte, waar Peter uiteindelik gelukkig is om aan 'n opruimingspersoneel te werk in plaas van in 'n hokkie te wees.

  • 3

   Michelle,

   U het heeltemal gelyk en ek hoop nie dat ek gesê het dat hierdie werk op een of ander manier vir studente onder die gemiddelde was nie. My punt is net die teenoorgestelde - beide werk is opwindend, tegnologies gevorderd en lei tot baie goed betalende beroepe en benodig nie 'n graad van 4 jaar nie. Sommige van hulle het nie eens 'n 2 jaar nodig nie!

   Dit is eintlik net 'n misgekykte bedryf. Almal dink om suksesvol te wees, moet jy deesdae 'n baccalaureusgraad benodig. Alhoewel ek wil sê dat dit 'n goeie 'versekeringspolis' is, is dit miskien nie die lekkerste en vrugbaarste manier vir 'n jong persoon wat 'n uitdagende en lonende loopbaan wil hê nie!

   Baie dankie vir u gedagtes!
   Doug

   PS: Ek hou van kantoorruimte!

 3. 4

  Groot post doug.
  As 'n 'duisendjarige' het ek def. stem saam met alles wat u hier gesê het.

  Ontmoet hulle waar hulle is, en neem 'n lyn cola met die geweer. U gaan dit nodig hê.

  PC Laai letter wat beteken die # $ @ #?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.