Soekbemarking

Praat met my met TokBox

Ek is 'n bemarkingsgenoot, en ek raak opgewonde as daar 'n nuwe tegnologie kom wat my kliënte kan help. Ek spandeer ure om nuwe dienste aan te teken en daaraan te toets. ek dink TokBox kan my nuwe gunsteling hulpmiddel wees.mat griffith video

Ek het kennis gemaak met die diens deur my prokureur. ( Ja ek het 'n prokureur, en nog beter, hy is 'n tegnies kundige prokureur). Ek het vir hom 'n kontrak gestuur om dit te hersien, en in plaas daarvan om my 'n lang 2-3-bladsy-dokument terug te stuur, wat ek op geen enkele manier sal lees nie, stuur hy hierdie video vir my. In 'n gesprek met Matt het hy erken dat hy hierdie instrument nie met elke kliënt sou gebruik nie. Sommige kliënte verkies of benodig 'n geskrewe dokument, maar vir diegene wat dit nie doen nie, is dit 'n vinnige en doeltreffende manier om te kommunikeer.

Vanuit diensleweringsoogpunt was die opname van die video vinniger, dan het ek getik of gewag totdat 'n sekretaresse 'n antwoord sou intik, sodat ek my antwoord in 'n formaat gekry het waarvan ek gehou het, en Matt kon aanbeweeg na sy volgende kliënt.

TokBox het verskeie funksies waarvan ek baie gehou het:

  • Dit is gratis - ja, daar is opgraderings en gevorderde funksies teen betaling beskikbaar, maar die basispakket is heeltemal voltooi
  • Ek kan reageer met video-, stem-, e-pos- of telefoonoproepe vanaf dieselfde skerm
  • Stem- en videokletsfunksies is teen 'n redelike prys beskikbaar: $ 9.99 / maand vir klein geselsies. $ 18.99 vir 'n geselsie waarby meer as 200 mense betrokke is. Dit is 'n koste-effektiewe alternatief vir webinars

Waarom is ek so opgewonde hieroor?

  • Ek is 'n spreker, nie 'n skrywer nie, en dit is dus vir my baie aantreklik as 'n manier om te kommunikeer met potensiële kliënte.
  • Ek sien daarna uit om video's in te sluit as deel van ons bestaande druppelveldtogte, waar ons mekaar sal afwissel, video, klank en tradisionele e-pos
  • Die gebruikerskoppelvlak is baie eenvoudig vir beide die adverteerder en hul klante. Ek het 'n eenvoudige e-pos ontvang, op die skakel geklik en die program begin. Dit het GEEN kundigheid geverg nie en vir 'n aantal van my kliënte moes geen kundigheid nie is van kritieke belang.

Wat kan u met TokBox doen? Ek dink die antwoord hang van u verbeelding af. As u dit gebruik, sal ek graag voorbeelde wil sien van wat u doen!

Lorraine Ball

Lorraine Ball twintig jaar in Amerika, voordat sy tot besinning gekom het. U kan haar vandag vind by Ronde pen, 'n klein bemarkingsfirma, gebaseer in Carmel, Indiana. Saam met 'n buitengewoon talentvolle span (wat die katte Benny & Clyde insluit) deel sy wat sy weet oor webontwerp, inkomende, sosiale media en e-posbemarking. Toegewyd om by te dra tot 'n lewendige entrepreneuriese ekonomie in Sentraal-Indiana, is Lorraine daarop gefokus om kleinsake-eienaars te help om beheer oor hul bemarking te kry.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.