Laai hierdie program af wat ons gebou het om ons program reg te stel?

Ons kliënte gebruik PCAnywhere vir hul ondersteuningskwessies. Ek bestuur Vista - en toe ek probeer om ons gelisensieerde kliënt te laai, word ek vinnig met 'n boodskap van onverenigbaarheid ontmoet en die installateur stop.

By die besoek van die Symantec-webwerf het hulle natuurlik die verenigbaarheidskwessie met 'n gradeer na weergawe 12.1. Die haakplek? U moet $ 100 vir die opgradering betaal. Ek moet dit hê, dus betaal ek die $ 100. Om $ 100 te betaal vir 'n aansoek om bloot te werk nadat u die aanvanklike lisensiëring voorheen betaal het, is regtig genoeg om u kwaad te maak.

Noudat ek 12.1 gelaai het, het ek baie probleme daarmee. Dit lyk asof die app loop as ek in Taakbestuurder kyk, maar die venster is nêrens te vinde nie. En as ek die venster opstaan, is dit heeltemal leeg. Ek het die kwessie in die Symantec-forums begin ondersoek. Een opmerking wat ek gevind het, was 'n wonderlike artikel oor die Symantec Autofix program.

Watter soort sagteware-onderneming skryf 'n program wat probleme oplos wat die oorspronklike program beïnvloed? Ek dink Symantec sou die maatskappy wees.

Hallo Symantec: as u weet wat die probleem is en hoe u dit kan oplos, plaas dit in u oorspronklike aansoek !!!

Nadat die Autofix-program geïnstalleer is, is daar steeds probleme met PCAnywhere. Ek krimp as ek enige Symantec-program moet gebruik... Ek skryf al te lank daaroor.

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  If you are getting this consistently, try the following:

  – Launch sessioncontroller.exe – you will find this in the program install directory.
  – wait a few seconds
  – then double click and launch pcAnywhere (winaw32.exe)

  The blank screen is due to pcanywhere timing out waiting for sessioncontroller.exe to launch.

  This has been fixed in 12.5 – currently in Beta at http://betanew.altiris.com/BetaProducts/PCAnywhere125Enterprise/tabid/148/Default.aspx

  -abhijit

  • 3

   Ok, great… except that every .5 update (and some of the .1 updates) are a separate product line, requiring an additional purchase. For $200 (even with the $100 “upgrade” rebate), I expect my software product to work, out of the box, with no issues. Immediately. Not after waiting 6 months, or even after waiting for 30mb of updates from their LiveUpdate system… which, interestingly enough, only sees a portion of their installed software. Why doesn’t it update *all* of my Symantec software at once, instead of requiring 7 different LiveUpdate instances for 7 separate products from the same company?

   Back to my original gripe… why should I have to pay extra to acquire what should, at the very least, have been a patch released to users of 12.1, nevermind 12.0 (which didn’t work on Vista)?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.