Laai hierdie program af wat ons gebou het om ons program reg te stel?

Ons kliënte gebruik PCAnywhere vir hul ondersteuningskwessies. Ek bestuur Vista - en toe ek probeer om ons gelisensieerde kliënt te laai, kry ek vinnig 'n boodskap van onverenigbaarheid en die installeerder stop.

By die besoek van die Symantec-webwerf het hulle natuurlik die verenigbaarheidskwessie met 'n gradeer na weergawe 12.1. Die haakplek? U moet $ 100 vir die opgradering betaal. Ek moet dit hê, dus betaal ek die $ 100. Om $ 100 te betaal vir 'n aansoek om bloot te werk nadat u die aanvanklike lisensiëring voorheen betaal het, is regtig genoeg om u kwaad te maak.

Noudat ek 12.1 gelaai het, het ek baie probleme daarmee. Dit lyk asof die program loop as ek in Taakbestuurder kyk, maar die venster is nêrens te vinde nie. En as ek wel die venster opstaan, is dit heeltemal leeg. Ek het die kwessie in die Symantec-forums begin ondersoek. Een nota wat ek gevind het, was 'n wonderlike artikel oor die Symantec Autofix program.

Watter soort sagteware-onderneming skryf 'n program wat probleme oplos wat die oorspronklike program beïnvloed? Ek dink Symantec sou die maatskappy wees.

Hallo Symantec: as u weet wat die probleem is en hoe u dit kan oplos, plaas dit in u oorspronklike aansoek !!!

Nadat die Autofix-program geïnstalleer is, is daar steeds probleme met PCAnywhere. Ek krimp as ek enige Symantec-program moet gebruik... Ek het te lank daaroor geskryf.

4 Comments

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Ok, wonderlik ... behalwe dat elke .5-opdatering (en sommige van die .1-opdaterings) 'n aparte produkreeks is, wat 'n addisionele aankoop benodig. Vir $ 200 (selfs met die $ 100-opgraderingskorting), verwag ek dat my sagtewareproduk buite werking sal wees sonder probleme. Onmiddellik. Nie nadat u 6 maande gewag het nie, of selfs nadat u gewag het op 30 MB opdaterings van hul LiveUpdate-stelsel nie ... wat interessant genoeg net 'n gedeelte van hul geïnstalleerde sagteware sien. Waarom werk dit nie * my * Symantec-sagteware tegelyk op nie, in plaas daarvan dat ek 7 verskillende LiveUpdate-gevalle benodig vir 7 afsonderlike produkte van dieselfde onderneming?

      Terug na my oorspronklike benadering ... waarom moet ek ekstra betaal om aan te skaf wat op die minste 'n pleister vir gebruikers van 12.1, nevermind 12.0 (wat nie op Vista werk nie), vrygestel is?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.