Aanbieding: Hoe om u geleentheid te vergroot

belas u geleentheid

Ek was 'n jarelange aanhanger van Hugh McLeod en sy kuns op gapende geldigheid vir baie, baie jare. Hugh het onlangs hierdie aanbieding oor die supercharging van u geleentheid gepubliseer. Te veel bemarkers van geleenthede glo dat bemarking eindig sodra die geleentheid begin. Op hierdie dag van soeke en sosiale media sal die sukses van u geleentheid - en daaropvolgende gebeure - nog maande en jare voortduur as u u geleentheid met die regte aanbiedinge en geleenthede aanbied.

As ek aanlyn lees oor 'n wonderlike geleentheidservaring wat my kollegas beleef, kan ek nie help om 'n bietjie weg te bly nie. Ek wil dit graag beplan om na die volgende byeenkoms te kom wat die mense en die organiseerders saamstel. Alhoewel u bemarking vir die bywoning van die huidige byeenkoms kan stop sodra die deure oopgaan, het u bemarkingspogings vir die volgende geleentheid pas begin!

Een kommentaar

  1. 1

    HI Douglas, dankie vir hierdie wonderlike wenke. Ek is egter net nuuskierig dat ek dink dit moet voorbereid wees wanneer jy jou groot droom begin. Ons moet regtig dink dat dit alles voorbereidings is wat jy in jou pos genoem het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.