StumbleUpon gaan voort met die voer van my blog

Vanaand het ek sommige van die verwysingswebwerwe vir my blog ontleed en kon ek nie anders as om 'n statistiek te sien wat meer uitstaan ​​as enige ander nie - StumbleUpon ry baie verkeer na my webwerf! Daar is baie boekmerkwebwerwe op die internet, maar StumbleUpon het die een strategiese voordeel wat nie een van die ander het nie - hulle bied skakels volgens relatiewe belangstelling.

As u die StumbleUpon-werkbalk (wat jy absoluut moet jy struikel op webwerwe en gee hulle 'n duim omhoog of duim af. Terwyl u 'n geskiedenis genereer, word die webwerwe waarna StumbleUpon u stuur, gekoppel, gebaseer op u waarskynlikheid om hulle 'n duim te gee. Dit is 'n merkwaardige proses wat baie intelligent is.
besoeke

Miskien belangriker as die aantal besoekers wat StumbleUpon vir my stuur, is die feit dat dit 'n verwysende webwerf is met 'n baie, baie lae weieringstempo! Ongeveer die helfte van die mense wat na my webwerf gestuur word, klik deur na 'n ander boodskap of bladsy op die webwerf. Dit is 'n baie lae weieringskoers, laer as enige ander webwerf wat verwys.
Weiering persentasie

Anders Slashdot, Digg, en die ander belangrike boekmerkmotors, het StumbleUpon regtig die "Midas touch" en bied u blog of webwerf verkeer wat u inhoud sal vind relevante gebaseer op die profiel wat hulle ontwikkel het op voor- en afkeure van u besoeker.

Baie dankie aan een van die ander voorste verwysers na my webwerf, bitbox. Hulle het meer verkeer gestuur om my by hul bloglys te voeg as wat ek ooit sou verdien om hulle te help. As u 'n beginner of ervare grafiese kunstenaar is, gaan kyk na die Bittbox-webwerf en meld u aan vir hul feed. Dit is 'n wonderlike webwerf met gedetailleerde tutoriale en baie downloads.

Let ook daarop Twitter kruip die verwysings op! As u nog nie 'n Twitterfeed ingestel het of 'n outoboekmeganisme vir u blog bygevoeg het om op Twitter gepos te word nie, moet u dit vandag doen!

7 Comments

 1. 1

  Benewens die plasing van jou eie bladsye na hierdie bronne Neem tyd om te Stumble of Twitter oor 'n vriend. Sonder om te vra, sal hulle dikwels die guns teruggee, en daar is soveel meer geloofwaardigheid wanneer iemand anders oor jou praat, Retweets, Stumbles of Diggs.

 2. 2

  Ek het nog altyd die bedoeling en waarde van sosiale boekmerke bevraagteken. Alhoewel ek toenemende verkeer na ons blog vanaf StumbleUpon gesien het, is ek verstom dat mense die diens gebruik.

 3. 3

  Ek stem nie saam nie @chuckgose. Ek dink sommige mense is net natuurlik aangetrek na verskillende gereedskap. Daar is egter 'n honger skare aan die ander kant van daardie terreine. As die plaas van 'n boekmerk hier en daar relevante verkeer kan aandryf, hoekom dan nie?

 4. 4

  Een van die probleme met die gebruik van struikelblokke om op treffers staat te maak, is hoeveel van hulle werklik met jou werf interaksie het? Ek het opgemerk dat 'n paar van my werwe opduik met 'n paar ongelooflike hoë getalle van struikelblok, drievoudig enigiets anders wat verkeer aanstuur, maar die aantal opmerkings bly dieselfde. Gemiddelde tyd op die terrein het ook nie regtig verander nie. Ek weet verkeer is verkeer, maar terselfdertyd, hoe is dit voordelig as mense die webwerf besoek en binne 'n kort tydjie vertrek en nie eintlik na enige ander bladsye gaan nie ...

  Net 'n paar gedagtes in my agterkop, ek sal belangstel om te hoor wat jou gedagtes daaroor is 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.