Waarom is netwerke nie in elke kurrikulum nie?

menseVanmiddag is ek genooi na 'n ongelooflike middagete en bespreking met Indiana Sakekollege Harrison College. Indiana is bekend daarvoor dat sy van die beste skole in die land en in die wêreld het, maar die mense van Harrison besef dat ons in 'n vinnig veranderende wêreld is. Hulle doen 'n aggressiewe druk om te verseker dat hulle voorbly.

Terwyl ons gesels, het ek besef dat daar deesdae een opvallende hulpmiddel in die studenteleerplan ontbreek. Eenvoudig gestel, dit is hoe netwerk (met en sonder tegnologie). Van die meeste studente moet hulle lesse neem soos Public Speaking teen die tyd dat hulle afstudeer, maar selde word hulle geleer oor die belangrikheid en krag van netwerk.

Ek het goeie vriende van my wat spyt is dat hulle nie streekbyeenkomste bygewoon het nie en kontak gebly het met vorige leiers waarmee hulle gewerk het. Jare later het hulle agtergekom dat hulle uit die kollig verdwyn het en dat hulle nou moet 'inhaal' om vastrapplek te kry om die werk of geleentheid te kry waarna hulle soek. U kan daardie tyd eenvoudig nie terugkry nie!

Die meeste tyd wat ek buite my primêre werk spandeer het, word aan netwerke bestee. Netwerke is beslis # 2 op my lys van hoe ek my tyd belê (# 1 werk goed op my huidige werk!). Naby 3 is die tyd en geleentheid om aan nuwe ondernemings of bywerkings te werk. Dit is reg - ek stel netwerke as 'n groter prioriteit as om 'n tweede inkomste te maak!

Die rede hiervoor is eenvoudig - netwerke het daartoe gelei dat ek my primêre werk verwerf het, en ook gelei het tot al die sekondêre geleenthede. Sonder die netwerk sou ek nie wees waar ek is nie - en sou ek nie die kans bied om te gaan waar ek volgende sal wees nie.

Netwerk is 'n belegging

Netwerk is 'n belegging. Op die oog af kan dit voorkom asof u tyd en energie spandeer aan advies, dienste of u netwerk gratis vergroot. Deur hierdie verhoudings verkry u egter mense se vertroue en bou u outoriteit oor die onderwerp ter sprake.

Byvoorbeeld, ek het vandag die werkdag geneem. Ek het die dag met sosiale netwerkstrategieë gesels Harrison College, raadgewend BioCrossroads oor die opbou van hul aanlyn-teenwoordigheid en die bywoning van 'n Indiana-entrepreneur Stuurkomiteevergadering - deur my netwerkverhoudinge!

'N Netwerkkurrikulum

As 'n skool redenaars as 'n vereiste vaardigheid eis, moet opvoeders die aandag gee wat hulle verdien. Studente moet geleer word oor die vind van netwerkgeleenthede, hoe om hul netwerkverhoudings te versorg en te voed, om 'n aanlyn-teenwoordigheid aan te kweek - asook hoe om voordeel te trek uit al die bogenoemde. As u nie 'n geakkrediteerde kursus oor die onderwerp kan volg nie, sien ek uit daarna dat universiteite en kolleges werksessies oor die onderwerp sal ontwikkel.

As u hulp hieroor wil hê, kan u dit gerus doen kontak my!

7 Comments

 1. 1

  Uitstekende idee.
  Met MySpace en Facebook is universiteitsstudente op die voorpunt van sosiale netwerke. Hulle benodig net inligting oor hoe om dit na die volgende vlak te neem.

  • 2

   Hallo Kiki!

   Op sommige maniere, ja. Kollegestudente is egter ook naïef in die gebruik van hierdie netwerke. 'N Enkele oordeelsfout kan 'n persoon se reputasie nog baie jare vernietig!

   Laat ons hoop dat hierdie kurrikulum in die volgende paar jaar gestalte kry.

   Dankie!
   Doug

 2. 3

  Haai Doug

  Dit is een ding wat ek meer moet doen, is netwerke. Ek het aanlyn gedek, maar ek kan meer van die ontmoetings doen en groet met my eweknieë in die regte wêreld. Ek sal 'n manier moet vind om dit tussen skool en werk in te pas .. dit moet regtig.

 3. 4

  As dit korrek gebruik word, is netwerk so kragtig. Deur middel van forums en facebook het ek 'n klein span bymekaargemaak wat saamwerk om produkte vir clickbank te skep. Dit is soos 'n arbeidsverdeling waar die werk doeltreffend gedoen word. Ook deur middel van netwerk- of breinbreingroepe, soos sommige dit noem, is die leerervaring ongeëwenaard. Die ontmoeting en bespreking van kwessies / probleme met mense klop enige e-boek enige tyd van die jaar. Net my 2 sent.

 4. 5

  @ Thomas,
  ja, jy het gelyk, na my mening kan baie dinge in hierdie wêreld alles verander, dit is een is netwerk en ander is spanwerk. Dit is altyd 'n mens se behoefte om die kennis wat ons het en wat dit is, slegs deur die netwerk te kan uitruil. , as u in die netwerk 'n kans het om al die lede se gevoelens en hul idees te ken, sodat al die idees + u s'n sal vergroot en u kennis sal vergroot, en dit is dieselfde as wat al die lede in die netwerk 'n kans kry om hul kennis te vergroot omdat kennis is kragtiger as enigiets,

  Dankie dat u so 'n wonderlike artikel gedeel het wat my die siening hier kan gee.

 5. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.