Inhoud bemarkingBemarkingsinstrumente

String Locator: Hoe om kode in 'n WordPress-tema of inprop op te spoor

Die tema Martech Zone gebruik word nie meer ondersteun nie en die ontwikkelaars het verdwyn, so ek het self ontwikkeling bestuur. Dit was nogal 'n uitdaging, maar die tema was redelik goed ontwikkel, so ek kon 'n klomp aanpassings maak, asook sommige van die kenmerke wat ek nooit sou gebruik nie, onttrek.

Mees onlangs het my gasheer my die vermoë gebied om op te gradeer PHP na weergawe 8.1 vanaf 7.4. Die opgradering van PHP is dikwels 'n uitstekende manier om werfprestasie te verbeter. Met elke opgradering kom egter gewoonlik 'n verouderde kode. Baie keer is daar sekuriteitsgate wat in hierdie opdaterings gevestig is ... en PHP 8.1 was nie anders nie.

Hoe om PHP in jou tema of inprop te soek

Sodra ek my webwerf op PHP 8.1 opgevoer en getoets het, het die webwerf 'n noodlottige fout gehad en wou nie laai nie. Nadat ek die loglêers nagegaan het, het ek die probleem geïdentifiseer ... 'n verouderde funksie wat 'n kwesbaarheid was:

create_function()

Die probleem was natuurlik hoe vind ek waar die funksie eintlik gebruik is? Ek kan die tema- en inproplêers aflaai en deur hulle soek met behulp van 'n paar lessenaarnutsgoed. 'n Baie makliker manier was egter net om die te laai String Locator WordPress-inprop. Die inprop stel jou in staat om na enige string te soek en dit reageer met die lêer en reël van waar dit geleë is.

Ek kon elke lêer identifiseer waar die afgekeurde funksie geleë was, dit vinnig met opgedateerde kode vervang het en my webwerf binne 'n paar minute regstreeks kon kry.

Hoe om 'n lêerverwysing in jou tema of inprop te soek

In 'n ander voorbeeld het ek opgemerk dat 'n verwysing na 'n stylblad wat vrylik aangebied word vir Font awesome is op my werf gelaai en ek wou dit verwyder om die spoed van my werf te verhoog. Ek het na die string gesoek en die inprop het die inprop, reël en posisie van die kode teruggestuur:

Soek string in WordPress-tema of inprop.

Ek kon die inprop verwyder en aan 'n nuwe oplossing met soortgelyke kenmerke begin werk.

Soek vir 'n string in 'n spesifieke tema of inprop

Die tema bied die vermoë om jou soektogte tot 'n spesifieke tema of inprop te beperk, wat dit uiters nuttig maak. In 'n situasie soos hierbo waar ek geen benul gehad het waar die kode kan wees nie, het ek dit eenvoudig gevra om alles in te soek WP-inhoud… en dit het 'n perfekte werk gedoen! Die inprop ondersteun ook die gebruik van gereelde uitdrukkings (RegEx) vir meer komplekse soektogte.

Dit is 'n ongelooflike nuttige inprop vir almal wat foute in hul WordPress-tema of -inprop wil oplos. Ek hou so baie daarvan dat ek dit by my gevoeg het beste WordPress plugins artikel!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie