Stroomlyn u besigheid met Google Apps

foto 1

Enigiemand wat my ken, weet waarskynlik dat ek 'n groot fan is Google Apps. Ook volledige openbaarmaking, SpinWeb is 'n Gemagtigde herverkoper van Google Apps, so ons verbintenis tot die produk is redelik duidelik. Daar is baie goeie redes om opgewonde te wees oor Google Apps, maar veral as 'n klein onderneming.

Google Apps is werklik 'n plaasvervanger vir Microsoft Office. As ek dit vir mense vertel, is hulle soms baie skepties, daarom doen ek 'n geheel seminaar oor die onderwerp om meer lig op die onderwerp te werp. 'N Onderneming wat die sprong na Google Apps maak, sal belê het in 'n infrastruktuur wat e-pos, agenda, dokumentbestuur, videokonferensies en kontakbestuur insluit wat teen 'n fraksie van die koste met Microsoft Exchange meeding. Kom ons kyk.

Google-e-pos: kragtige alternatief vir ruil

Die e-pos in Google Apps is die Gmail wat ons almal ken en waarvan ons hou. Met Google Apps kan u egter u e-pos met die domeinnaam van u onderneming merk, om te verseker dat dit professioneel gemerk is. Niemand wil die e-pos van verbruikers gebruik vir sake nie, of hoe? Google Apps is Gmail vir sake, en bevat 'n paar addisionele funksies soos aangepaste strooiposfiltering en aanhangselbeleid. Dit bevat ook migrasie-instrumente wat dit makliker maak om vanaf Exchange te migreer. E-pos kan verkry word via die internet, e-poskliënt (soos Outlook of Apple Mail) en mobiele toestelle. Die standaardkwota vir elke gebruiker is 25 GB, wat baie vrygewig is.

Daarbenewens is die strooipos- en virusfiltering in Google se e-pos die beste in die bedryf. Ek sien selde vals positiewe en die meeste ongewenste e-pos word vasgevang en gefilter. Deur na Google Apps oor te skakel, word die behoefte aan filteroplossings van derdepartye uit die weg geruim.

Kalender soos die groot seuns

Die kalender bevat in Google Apps is ongelooflik. Organisasies kan vergaderings met mense en bronne (soos konferensielokale, projektors, ens.) Met slegs enkele kliek beplan. Spanlede kan ook ander werknemerskedules sien en inligting oor gratis / besige persone baie maklik sien. Dit maak die beplanning van vergaderings binne die organisasie 'n blik. Vergaderingsherinnering kan per e-pos of sms gestuur word en kan deur elke gebruiker aangepas word.

'N Full Office-suite in die wolk

Ek raak baie opgewonde oor die Docs-funksie van Google Apps. Die meeste organisasies gebruik Word, Excel en PowerPoint as hul standaardkantoorsagteware. Dit beteken dat die sagteware op alle rekenaars geïnstalleer moet word, asook dat dit ondersteun en onderhou word. Dit kan duur word. Dit kan met Google Docs verdwyn. Organisasies kan nou alle dokumente op een plek stoor en op baie slim maniere organiseer.

Die lekkerte van Google Docs is dat dit die frustrasie van "wie het die nuutste weergawe van die dokument?" Met Google Docs word alle dokumente direk in die stelsel geskep, en daar is te alle tye slegs een kopie van enige gegewe dokument. Werknemers kan saamwerk aan dokumente en veranderinge aanbring en alle hersienings word gevolg, sodat u altyd kan terugkeer na vorige weergawes en kyk wie wat gedoen het.

Organisasies kan hul hele biblioteek met dokumente op Google Docs plaas en 100% papierloos gaan, aangesien u enige lêerstipe kan oplaai. Dit sal óf in 'n bewerkbare Google Doc omskep word, óf eenvoudig op die lêerbediener gestoor word. Google Docs gee u 'n lêerbediener, 'n gedeelde skyf en 'n kantoorpakket, sonder hardeware of sagteware om u oor te bekommer.

Raak persoonlik met Google Chat

Nog 'n lekker kenmerk van Google Apps is die videokletsfunksie. Elke werknemer met 'n webcam kan met 'n ander gebruiker aan 'n videokonferensiesessie deelneem om samewerking makliker te maak. Die gehalte is uitstekend en u kan selfs met ander Google-gebruikers buite u onderneming vergader. Dit is nie so fyn soos sommige van die oplossings vir videokonferensies vir ondernemings nie, maar dit werk baie goed en is 'n uitstekende oplossing vir die meeste gebruikers.

Die mobiele werksmag

Al die funksies in Google Apps werk baie goed met mobiele toestelle. My iPhone-kalender word soomloos met my Google Kalender gesinkroniseer en ek kan ook enige dokument op my foon optrek. Ek kan selfs dokumente vanaf my foon wysig! Wat dit beteken, is dat ek kan dra almal van my sakedokumente by my oral waar ek gaan. Ja, dit is korrek - elke dokument in my onderneming is nou op my telefoon beskikbaar. E-pos werk ook soomloos en maak dit baie maklik om op die pad te kommunikeer.

Die veiligheid van die wolk

Een van die beste verkooppunte van Google Apps is die feit dat dit nie hardeware nodig het om te hardloop nie. Alles word in Google se datasentrums gehuisves en die koppelvlak word met SSL geïnkripteer. Dit bespaar nie net baie geld nie, maar maak u organisasie baie buigsamer. Virtuele werknemers kan vanaf enige plek by die stelsel aansluit, verhuising van kantore word baie makliker en u data is baie veiliger as wat dit in u kantoor sou wees. Ek wil graag grap dat ons kantoor môre kan afbrand en dat ons dit miskien nie eers agterkom nie, want ons stelsels sal voortgaan om te werk.

'N Slim keuse vir organisasies

Die besigheidsweergawe van Google Apps kos $ 50 per gebruiker per jaar en kan baie vinnig ingestel word. Ek het rekeninge geaktiveer en my kliënte binne enkele dae aan die gang gehad. As u kommunikasiepyn met u huidige stelsel ervaar, papierloos wil wees, beter met spanlede wil saamwerk, of bloot wil begin spaar geld op u kantoorprogrammatuur, Ek wil u aanmoedig om Google Apps te probeer.

Laat weet my asseblief as ek kan help. Ek sal ook graag u ervarings met Google Apps wil hoor, so laat asseblief 'n opmerking hieronder!

4 Comments

  1. 1

    Amen. Ons bestuur ons hele maatskappy (http://raidious.com) op Google Apps, en ons het geen probleme gehad nie – baie positiewe ervaring. Ek wens hulle wil 'n projekbestuur- / werkvloeiinstrument en 'n CRM-instrument maak om daarmee saam te gaan!

  2. 2
  3. 3

    Ek beveel Google Apps aan vir al my kliënte, ongeag die grootte. Ek het hulle ook vir 'n aantal van hulle opgestel, so ek sal die gemagtigde herverkoper-proses moet nagaan. Een van die lekker dinge wat ek opgemerk het in die hosting met MediaTemple, is dat ek al die DNS-instellings by die gasheer kan bestuur. My domeinregistrateur vra vir enige gevorderde DNS-instellings, so ek het 'n paar dollar daar gespaar.

  4. 4

    Diito! Ek het Outlook op 1 Januarie 2010 laat vaar. Dit was 'n bewuste besluit en 'n besigheidsbesluit om dit te doen. Ek het heeltemal uitgegaan van Google Apps en was glad nie spyt daaroor nie. Ek moedig ook al my kliënte aan om te "GAAN GOOGLE" - maak op baie maniere sin om dit te doen.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.