Hou op om vir soekenjins te skryf

LesersMy WordPress-sjabloon is geskik vir soekenjins. Ek het my sjabloon noukeurig gestruktureer nadat ek 'n hele paar wenke van 'n hele paar mense geleer het. Alles van bladsytitels tot etikette is aangepas om soveel as moontlik daaruit te druk.

Die optimalisering van my blog-sjabloon werk - byna 50% van my besoekers kom via soekenjins, hoofsaaklik Google. Alhoewel my blog geskik is vir soekenjins, SEO kundiges sal daarop let dat my poste nie is nie.

Ek herhaal nie my opskrif in my eerste paar sinne nie. Ek gebruik nie 'n klomp skakels in my plasings nie. Ek skakel nie gereeld na my eie plasings nie, tensy dit werklik relatief is. Nadat ek 'n ton gelees het SEO artikels, kan ek 'n kontrolelys skryf van items wat ek Indien doen met elke pos.

Ek sal dit nie doen nie, want ek skryf nie vir soekenjins nie, maar skryf ook vir lesers. Dit lyk eenvoudig onopreg om die styl van my dialoog te verander sodat sommige sagteware op 'n webkruiper my inligting kan trek en my artikels kan indekseer vir soektogte na sleutelwoorde. Ek gee nie om of die soekenjin my makliker kan vind nie ... Ek gee om dat die leser my blogposte geniet.

Aangesien ek daardie artikels al 'n rukkie gelees het, kan ek regtig agterkom wanneer ander bloggers dit doen. Net 'n waarskuwing aan die bloggers - ek gaan lees oor baie van jou plasings daarom. By geleentheid hou ek selfs op om in te teken.

'N Ander manier om hierdie bloggers te vertel, is deur hul kommentators ... u is geneig om elke week verskillende kommentators te sien as u na hul blog gaan. Geen gesprekke nie ... net hier en daar 'n opmerking, en die lesers kom nooit weer terug nie. Ek geniet dit om dieselfde mense oor en oor weer op my blog te sien. Ek het vriende geword met baie van my besoekers - al het ek hulle nog nooit persoonlik ontmoet nie.

Diegene met direkte bemarkingsagtergronde weet dat navorsing op enige medium vir u sê dat dit moeiliker is om nuwe lesers te bekom as om bestaande te hou. Dit is 'n selfvernietigende strategie as u skryf om soekenjins te plaas, maar u lesers hou nie van u blog nie. U moet aanhou optimaliseer en aanpas om meer treffers van soekenjins te kry.

Moenie vir soekenjins skryf nie. Skryf vir u lesers.

19 Comments

 1. 1
 2. 2

  Ek skakel nie gereeld na my eie plasings nie, tensy dit werklik relatief is.

  Ek skakel amper nooit na my eie plasings nie. Dit is omdat my plasings meestal nie mekaar volg nie. Dit is gewoonlik net die onderwerp van die oomblik, en hulle het geen verband (of min, indien enige) met vorige berigte.

 3. 3

  Ek het 'n blog begin en gedink ek gaan juis dit doen, skryf om bladsye te kry en so. Toe ek begin skryf, voel dit asof dit nie ek is nie ... Want dit was nie! Ek het toe gesê as ek dit gaan doen, sal dit op my voorwaardes wees en geen ander nie. Ek blog net 'n maand en hou daarvan dat ek verhoudings bou en nie skakels nie!

  • 4

   Dankie, Latimer! Ek was net by u blog (ek dink ons ​​het 'n vriend in gemeen - JD van Swart in die besigheid. U blog is baie ingedagte geskryf ... u raak 'n aantal eksplosiewe onderwerpe aan, maar gee u respek aan u kant van die argument en laat die onderwerp oop vir bespreking.

   Ek het baie artikels op die blogsfeer gelees oor wat jy doen Indien doen ... en ek dink eerlikwaar die meeste daarvan is BS. Dit is baie soos om iemand te vertel hoe hulle dit doen Indien voer 'n gesprek met 'n vreemdeling.

   Dankie vir die inloer en kommentaar lewer!
   Doug

 4. 5
 5. 6

  Doug,

  Ek wou u net laat weet dat ek baie geniet het van wat u in hierdie pos gesê het. Ek het my blog 'n bietjie meer as 'n maand gelede begin en ek leer geleer hoe om hierdie ding te doen, so u advies help regtig omdat dit waar is. Alhoewel ek skaars 'n oomblik hieraan gewees het, moes ek die versoeking beveg om ENIGE iets te doen om die telling te verhoog. Dit is soos 'n crackverslawing of iets, weet jy? MEER lesers, ek moet eenvoudig MEER LESERS hê.

  Maar nou het ek u boodskap gelees en dit kom alles na my terug, soos daardie klein stemmetjie wat in my agterkop gevange gehou word. Die een wat gestraf word omdat hy sin maak. 'Praat wat jy weet, sê dit soos jy dit sê, en hulle sal kom.'

  Natuurlik met verskoning vir "Field of Dreams".

 6. 7

  Dankie, Keith. Ek dink almal (selfs buite blogging) soek erkenning. Ek is ook besig om soms te skryf en wonder hoe dit my SEO, skakels, diggs, ens. Sal beïnvloed. Een van die redes waarom ek hierdie pos geskryf het, was om te hou myself in lyn ook!

 7. 8

  Keith,

  Goeie pos. Ek probeer om nie vir soekenjins te skryf nie, maar ek moet erken dat ek daaraan dink. In sommige van die titels van my berigte (as dit met 'n groot gebeurtenis verband hou), is ek so dat dit deur die soekenjins opgeneem kan word. Ek doen dit nie, sodat ek 'n groot aantal besoekers aan die webwerf kan hê (ek het ander maniere om my ego te voed). Ek doen dit omdat ek wil hê mense moet lees wat ek sê. Hopelik sal hulle terugkom en aan die bespreking deelneem. Blog is lekker. Ek ontmoet 'n paar wonderlike mense en leer baie in die proses.

 8. 9
  • 10

   Paula,

   Het u enige kans dat ek u kan uitdaag om so 'n demonstrasie te lewer? Ek betwyfel nie dat dit nie moontlik is nie - ek dink daar is waarskynlik maniere om albei te doen. Ek kan egter geen voorbeelde identifiseer nie. (Miskien is dit omdat die skrywer albei die tegnieke goed aangewend het.)

   Ek sal graag 'n ewekansige boodskap wil sien wat goed geskryf is en dit vergelyk met 'n boodskap wat goed geskryf is EN tegnieke gebruik vir soekenjins.

   Dankie!
   Doug

 9. 11

  Hey Doug -

  Met die risiko dat ek heeltemal gelukwensend wil klink, is hier 'n stuk wat ek geskep het wat goeie soekenjinverkeer kry en een wat my gewone lesers ook geniet:

  Reglemente wat nie kla nie: hou u daarby?

  Ek het so 'n paar - aan God alleen kom die eer toe!

  Alhoewel ek erken dat ek wel weet wat u bedoel - soms skuil ek meer ten gunste van SEO as my gewone lesers, maar ek is bly dat my gereelde lesers steeds terugkom omdat hulle van my hou.

  Dit is soos ek is Ilker Yoldas se TheThinkingBlog.com: Ek hou aan om dit te lees, want ek hou van hom, sodat hy SEO kan skryf en dat ek steeds daar sal wees as sy gewone leser!

  Wees versigtig en bedank vir u antwoord,
  Paula

  • 12

   Dankie, Paula. Hopelik neem u dit op die regte manier - maar ek dink u het my uitgangspunt gehelp. Die feit dat u 'n paar keer in die eerste gedeeltes 'nie-klaende armband' genoem het, klink net nie - dit lees asof SEO die prioriteit was eerder as dat u met my gepraat het.

   Die boodskap is baie goed, moet my asseblief nie verkeerd neem nie. Maar binne vyf jaar wanneer soekenjins aktuele gegewens kan versprei sonder dat hulle daarvoor hoef te skryf - sou dit 'n natuurlike manier wees om 'n boodskap te skryf?

   Ironies genoeg het ek na hierdie pos op die Thinking Blog en die eerste paragraaf het 21 gratis skakels daarin om dieper na sy blog te skakel. Hierdie skakels is slegs vir soekenjins, nie vir u en my nie.

   Met alle respek!
   Doug

 10. 13

  Geen aanstoot geneem nie; dankie vir die lees van my boodskap.

  En ja, natuurlik sou ek nie belangrike SEO-frases herhaal en vetdruk as ek nie wil hê mense moet hulle vind nie.

  Helaas, so is die lewe van 'n SEO'er ...

  Ek wonder wel hoe die hele SEO-Google-speletjie in die toekoms sal verander.

  Dit moet 'n fassinerende rit wees ...

 11. 15

  Lees net hierdie berig en hoe tydig. Ek het verlede week 'n vergadering verlaat waarin 'n kollega geantwoord het op 'n insinuasie dat ons webwerwe nie lesersvriendelik is nie, deur te sê 'hierdie bladsye is nie vir die lesers nie. Hierdie bladsye is vir die soekenjins ”. Het my op my kop laat krap dat ons so ver gekom het van die optimiseringspad dat iemand eintlik VERKIES dat die bladsye nie deur mense gelees word nie. Blaas my gedagtes. Optimaliseer soveel as wat u kan terwyl u informatiewe inhoud skep, is 'n vreemde idee. Nodeloos om te sê dat ek hierdie pos aan 'n paar mense in my onderneming gestuur het.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.