Hou op om sosiale netwerke aan ondernemings te verkondig

Depositphotos 16232957 s

Daar is 'n hele paar mense wat ek op plaaslike en nasionale gebied respekteer in die kollig op sosiale media - maar ek glo regtig dat hulle sommige ondernemings in die verkeerde rigting stuur deur hulle aan te beveel om slegs in die sosiale netwerk te belê.

Soos u weet, is ek aktief in 'n klomp sosiale netwerke, sosiale media-webwerwe en sosiale toepassings. Ek het 'n goeie aanhang op die netwerke waaraan ek behoort. Die vraag is hoe goed my blog gedoen het dankie aan daardie sosiale netwerke. Dit is immers die mees betroubare vriende - my netwerk! Dit moet groot hoeveelhede verkeer verklaar, of hoe?

Verkeerd!

Verkeersbronne na Martech Zone

Kom ons kyk na die laaste 143,579 XNUMX besoekers wat na my blog verwys is:

 1. Google: 117,607 XNUMX unieke besoekers
 2. StumbleUpon: 16,840 XNUMX unieke besoekers
 3. Yahoo !: 4,236 XNUMX unieke besoekers
 4. Twitter: 2,229 XNUMX unieke besoekers
 5. Regstreeks: 605 unieke besoekers
 6. MSN: 559 unieke besoekers
 7. Vra: 476 unieke besoekers
 8. AOL: 446 unieke besoekers
 9. Facebook: 275 unieke besoekers
 10. LinkedIn: 93 unieke besoekers
 11. Baidu: 79 unieke besoekers
 12. Altavista: 54 unieke besoekers
 13. Plaxo: 41 unieke besoekers
 14. Netscape: 39 unieke besoekers

As ek na al die Smippies, Ek sal die hele dag aan die opdatering spandeer Facebook en LinkedIn om te probeer geld verdien. Ek doen nie.

Ek outomatiseer plasings en opdaterings van die sosiale netwerke, maar bestee nie baie tyd daaraan nie. Daar is 'n paar redes:

 • Hulle is reeds my betroubare netwerk. Ek hoef nie aan hulle te druk of te verkoop nie - hulle is reeds daar vir my.
 • Hulle van plan om met my via hierdie sosiale mediums te skakel is nie om van my te koop nie, en hulle verwag ook nie dat ek aan hulle sal verkoop nie. Met ander woorde, ek gaan nie die verhouding met hierdie mense misbruik nie.

Ek sal voortgaan om nuwe verhoudings te probeer opbou waar dit sinvol is - deur soekenjins. Ek weet dat daar mense is wat die antwoorde soek wat ek in hierdie blog verskaf, en daarom sal ek my daarop toespits om die vrae te beantwoord. Dit is gebaseer op toestemming, dit is GROOT (in vergelyking met die 0.2% verkeer vanaf my netwerk), en hul bedoeling is om te soek na die antwoorde wat ek verskaf.

Beteken dit dat u doen wat ek doen?

GEEN! Ek raai u nie aan om sosiale netwerke te ignoreer nie, en ook nie die mense wat u beywer om dit te gebruik nie. Wat ek aanbeveel, is dat u die resultate van u pogings meet en u strategieë daarvolgens aanpas. Te veel Smippies is besig om die voordele van sosiale netwerke te evangeliseer sonder die kundigheid om u te help om die resultate te meet en u strategieë daarvolgens te prioritiseer.

Daag hierdie konsultante uit om die geldelike voordele te bewys! Ek het 'n paar nie-winsgewende kundiges by Leierskapondernemings vandag die waarheid - as 'n besigheid meet ek betrokkenheid aan dollartekens. As ek goed bemark, verhoog ek my verkope-dollar, verhoog ek my verkoopskoste en behou my retensiedollars.

9 Comments

 1. 1

  Ek dink jy het 'n groot punt daar, gegewe die oseaniese gaping tussen die soekenjins en die ander. Dit kan egter interessant wees as u ook die omskakelingsverhoudings van elke segment kan uitvind, net om te kyk na die impulsiewe besoekers wat aan elke medium behoort.

 2. 3

  AMEN !! Ek stem absoluut saam. Alhoewel u niks van sosiale media wegneem nie, moet u 'n begrip hê van waar u verkeer natuurlik kom! Selfs wanneer u wel verkeer van sekere sosiale media-webwerwe (dws Stumbleupon) kry, MOET u die WAARDE en VOORNEME van die besoekers meet.

  Alhoewel ... ek ook blogs in dieselfde kategorie sou plaas ...

  • 4

   Jim,

   Ek stem 100% saam met jou! Blogging is hierby ingesluit en MOET 'n opbrengs op belegging hê as dit as 'n aanneemlike manier gebruik word om omskakelings te genereer. Te veel Smippies verkoop blogging as die Heilige Graal, maar leer nie hoe om 'n blog strategies te ontplooi en die resultate te meet nie.

   Soek is so 'n wonderlike medium, want die opset word direk in daardie 'soekkassie' geskryf - of dit nou PPC of organies is!

   Doug

 3. 5

  Selfs binne die sosiale webwerwe kan u dit doen. Ons het nuus en inligting op verskeie webwerwe geplaas, en Twitter bied ons die beste gehalte verkeer. Dit is die tweede plek in die totale getal, maar die besteding van tyd en die bladsye is die beste.

  Daarom fokus ons daarop om seker te maak dat twitter deel uitmaak van ons uitreik.

 4. 7

  Ek is in PR en ons doen deesdae beslis baie SM-berading / prediking. Maar ek is altyd versigtig om kliënte daaraan te herinner dat hierdie nuwe inisiatiewe deel moet uitmaak van 'n volledig geïntegreerde oplossing. Baie van ons kliënte het net hulp nodig om die digitale landskap te karteer en goeie inhoud op die sosiale netwerke te vertaal. Maar uiteindelik moet dit terugkom na dollars en waarde toon. En u onderstreep 'n kritieke punt dat Google u 'tuisblad' is en dat u eers die bron moet versorg. Dankie. (ps ek het via Twitter gekoppel, heh)

  • 8

   Hallo Caroline,

   Dit is wonderlik! Bly om u hier via Twitter te sien - ek kry tot 8% van my verkeer op dae vanaf Twitter, dus ek waardeer dit. Ek kry net 50% + van Search, so ek gee daar 'n bietjie meer aandag! 🙂 Ek outomatiseer my stroom na Twitter vanaf Twitterfeed sodat dit geen moeite nodig is nie!

   Dankie!

 5. 9

  Goeie boodskap Doug. U tref (na ons mening) die sensitiefste bemarkingsplek - METING. Baie mense en besighede misluk in sy verband en neem nie opgevoede besluite of aanpassings aan hul bemarkingsplan / aktiwiteite nie. Moet my nie verkeerd verstaan ​​nie, sosiale media is 'n uitstekende kommunikasietoestel, maar u moet objektief evalueer hoeveel moeite om daarin te belê teenoor ander mediums.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.