Opkomende tegnologieMobiele en tabletbemarkingSoekbemarking

Hou op om vir u besoekers weg te kruip

Dit verbaas my nog steeds hoeveel maatskappye vir hul klante wegsteek. Ek het verlede week navorsing gedoen oor iPhone-app-ontwikkelaars omdat ek 'n kliënt het wat 'n iPhone-app benodig. Ek het 'n paar mense op Twitter gevra. Douglas Karr het my verwysings gegee en ek het ook geweet van een verwysing uit 'n vorige gesprek met 'n ander vriend. Ek het na die webwerwe van drie verskillende maatskappye gegaan en dadelik gefrustreerd geraak.

Elke maatskappy het ten minste 'n webwerf gehad, maar hulle was almal vaag, yl, vervelig of al die bogenoemde. Hulle het nie eens duidelik gesê "ons maak iPhone-programme nie" en geen vorige werk of skermfoto's vertoon nie.

Dit het nog erger geword toe ek na hul kontakbladsye gaan. Ek het geen enkele telefoonnommer, adres of in sommige gevalle selfs 'n e-posadres gesien nie. Die meeste het net 'n eenvoudige kontakvorm gehad.

Alhoewel ek wel die kontakvorms ingevul het, was ek 'n bietjie bekommerd. Was dit wettige maatskappye? Kan ek hulle vertrou met die geld van my kliënt? Sou hulle goeie werk doen? My kliënt wil iemand lok - is hulle selfs in Indianapolis geleë?

My kliënt is 'n vervaardigingsonderneming van 'n miljoen dollar en ek moet dit met vertroue na iemand kan verwys. Tot dusver was ek nie seker of ek die regte maatskappy gevind het nie.

Toe kry ek weer 'n verwysing op Twitter van Paula Henry. Sy het my na 'n maatskappy verwys. Toe ek na die maatskappy se webwerf gaan, is ek verkoop. Dit is waarom:

  • Hulle het 'n pragtige webwerf dit laat hulle na 'n regte maatskappy lyk
  • Hulle vertoon werklike skermfoto's van vorige werk
  • Hulle duidelik stel wat hulle doen: “Ons ontwikkel iPhone-toepassings”
  • Hulle is aktief op Twitter en hul Twitter-gesprekke op die webwerf vertoon (ek kan hulle vind om met hulle te praat)
  • Hul kontakblad het 'n e-posadres, fisiese adres en telefoonnommer

Kortom, die maatskappy het dit vir my maklik gemaak om hulle te vertrou. Ek het gebel en 'n stempos agtergelaat en binne 'n uur gebel. Ek het 'n paar vrae gevra en meer oor hul vorige werk geleer. Ek gaan nou saam met hulle werk om 'n iPhone-app vir my kliënt te ontwikkel.

Die beeld wat u aanlyn aanbied, die boodskap wat u kommunikeer en die gemaklike kontak met u maak 'n groot verskil vir u klante. Maak uself maklik om mee sake te doen.

Michael Reynolds

Ek is al meer as twee dekades 'n entrepreneur en het verskeie besighede gebou en verkoop, insluitend 'n digitale bemarkingsagentskap, 'n sagtewaremaatskappy en ander diensondernemings. As gevolg van my besigheidsagtergrond help ek dikwels my kliënte met soortgelyke uitdagings, insluitend om 'n besigheid te begin, of om 'n besigheid te bou en te optimaliseer.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.