Baie dankie, meneer Jobs

stevejobs

My obsessie met appel begin toe my vriend Bill Dawson en sy vrou, Carla Ybarra-Dawson het een jaar vir my 'n AppleTV gekoop. Dit was die begin ... nou het my kinders MacBook Pros en iPhones, my kantoor is gevul met Cinema Displays, iPads, 'n ander AppleTV, 'n iMac en 'n Mac Mini Server. Kom een ​​of ander tyd by ons kantoor in en kyk.

Baie van my vriende wat my bespot het, het nou Apple ... waaronder Doug Theis, Adam Small en Jenni Edwards. Ek het hulle nie daaroor gepraat nie. In werklikheid moes ek die ekstra koste meestal verdedig. Dit is omdat dit nie gaan oor die Apple Cult of om cool te lyk of anti-Microsoft te wees nie (ek hou van Microsoft!) Of om te wys dat ek 'n klomp meer geld spandeer het as wat iemand anders gedoen het nie ... dit was omdat Apple-hardeware my geïnspireer het. om nie te kompromitteer nie.

Wat Steve Jobs met Apple gedoen het, het my verhinder om na 'n rekenaar as 'n instrument te kyk en my daaraan te laat dink as 'n verfkwas om my stempel op die wêreld af te druk.

Ek weet dat dit klinkend klink, maar dat inspirasie bestaan. Namate ek my besigheid uitgebrei het, het ek geleer dat dit elke keer as ek 'n skyf uit 'n kunswerk slaan. Uiteindelik sal die maatskappy lyk soos 'n ou, goedkoop stuk kak. Ek wil nie hê my maatskappy moet so lyk nie. Ek maak dus geen kompromie nie. Ek het 'n paar vriende daaroor verloor. Ek het 'n sakevennoot daaroor verloor. Ek het kliënte daaroor verloor. Ek mis almal ... maar ek weet dat ek die regte ding gedoen het. My besigheid bly blom en lok groter en beter kliënte. Ek het vriende wat my daardeur bybly. Ek het ander besighede wat my steeds verdra;). Ons weet almal dat ons die regte rigting inslaan.

Buiten die ontwerp van sy hardeware en sagteware, was elke storie wat ek oor mnr. Jobs gelees het dat hy nooit sou kompromitteer nie. Alles moes 'n bietjie beter gedoen word, 'n bietjie dunner, 'n bietjie vinniger ... ALLES. Baie mense naby hom sê dat hy 'n pyn in die boud was om mee saam te werk ... maar hulle sou nooit iets daarvoor verruil het nie.

Ek het geen groot visioene van DK New Media Ek is die volgende Apple, maar selfs binne my klein netwerk van vriende, lesers en kollegas, hoop ek dat ek hulle dalk net 'n bietjie anders kan laat dink as ander.
stevejobs

Baie dankie, meneer Jobs.

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Anders as wat baie mense van my mening dink, het ek Apple en sy produkte waardeer. Soos u gesê het, was wat ek nie van hou nie, die fanboy-Kool-hulp-drink-kultus-agtige gevolg van baie van sy aanhangers. Ek stem heeltemal saam met die innovasie, kreatiwiteit en inspirasie waarvoor Steve Jobs blykbaar die katalisator kon wees vir verskillende metodes. Hy sal gemis word.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.