Bly by die onderwerp op u blog? Gebruik u tagwolk om dit te sien

WolkAs ek ander webwerwe besoek, kyk ek baie selde na hul tag cloud. Ek is nie seker hoekom nie, ek dink ek is gewoonlik daar omdat ek my daar bevind het deur 'n verwysing of die titel of onderskrif was vir my interessant.

Ek dink egter dat dit belangrik is dat bloggers let op die tagwolk van hul eie blog. U kan my tagwolk in die sybalk onder "Tags" sien. Ek dink ek werk behoorlik goed met die behoud van inhoud, aangesien my wolk verwys besigheid, bemarking, en tegnologie. Dit is waarlik waaroor ek die inhoud van my blog wou hou, so ek veronderstel dat ek 'n redelike goeie werk doen.

'N Tagwolk (meer tradisioneel bekend as 'n geweegde lys op die gebied van visuele ontwerp) is 'n visuele uitbeelding van inhoudkaartjies wat op 'n webwerf gebruik word. Dikwels word tags wat meer gereeld gebruik word in 'n groter lettertipe uitgebeeld of anders beklemtoon, terwyl die getoonde volgorde gewoonlik alfabeties is. Dit is dus moontlik om 'n etiket volgens alfabet en populariteit te vind. As u 'n enkele merker binne 'n tagwolk kies, sal dit gewoonlik lei tot 'n versameling items wat aan die merker gekoppel is. - Wikipedia

Let op u tagwolk, dit sal u die inligting gee om te sien of u aan die inhoud bly of nie. Kyk na sommige van hierdie tagwolke en kyk of hierdie webwerwe inhoud bevat:

 • Martech Zone
 • Engadget
 • Gapende leegte
 • 'N Lys apart
 • Scobleizer

Afgesien van myne, is dit 'n paar voorbeelde van baie suksesvolle blogs. As u die tag cloud vergelyk met die definisie van die blog, vind u perfekte simmetrie tussen hulle. Ek veronderstel dat as u tagwolk nie 'n besoeker 'n idee gee van waaroor u blog werk nie, moet u waarskynlik u fokus aanpas, of u moet aanpas hoe u u blog beskryf en definieer.

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Doug,

  Ek het op een of ander manier op jou werf beland van click thrus en laat ons net sê hierdie artikel was baie nuttig. As 'n nuwe blogger is dit moeilik om tred te hou met al die SEO-idees daar buite. Dankie dat jy dit in 'n verteerbare formaat saamgevat het. As ek nou net kan uitvind of om 'n opmerking met my web-URL te laat dieselfde is as 'n terugspoor?

 3. 3
 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.