Bly by die onderwerp op u blog? Gebruik u tagwolk om dit te sien

WolkAs ek ander webwerwe besoek, kyk ek selde na hul tag cloud. Ek is nie seker hoekom nie, ek dink ek is gewoonlik daar omdat ek my daar bevind het deur 'n verwysing of die titel of onderskrif was vir my interessant.

Ek dink egter dat dit belangrik is dat bloggers let op die tagwolk van hul eie blog. U kan my tagwolk in die sybalk onder "Tags" sien. Ek dink ek werk behoorlik goed met die behoud van inhoud, aangesien my wolk verwys besigheid, bemarking, en tegnologie. Dis waaroor ek die inhoud van my blog wou bewaar, so ek veronderstel dat ek 'n redelike goeie werk doen.

'N Tagwolk (meer tradisioneel bekend as 'n geweegde lys op die gebied van visuele ontwerp) is 'n visuele uitbeelding van inhoudkaartjies wat op 'n webwerf gebruik word. Dikwels word tags wat meer gereeld gebruik word in 'n groter lettertipe uitgebeeld of anders beklemtoon, terwyl die getoonde volgorde gewoonlik alfabeties is. Dit is dus moontlik om 'n etiket volgens alfabet en populariteit te vind. As u 'n enkele merker binne 'n tagwolk kies, sal dit gewoonlik lei tot 'n versameling items wat aan die merker gekoppel is. - Wikipedia

Let op u tagwolk, dit sal u die inligting gee om te sien of u aan die inhoud bly of nie. Kyk na sommige van hierdie tagwolke en kyk of hierdie webwerwe inhoud bevat:

 • Martech Zone
 • Engadget
 • Gaping Void
 • 'N Lys apart
 • Scobleizer

Afgesien van myne, is dit enkele voorbeelde van baie suksesvolle blogs. As u die tag cloud vergelyk met die definisie van die blog, vind u perfekte simmetrie tussen hulle. Ek neem aan dat as u tagwolk 'n besoeker nie die gevoel gee van waaroor u blog werk nie, moet u waarskynlik u fokus aanpas, of aanpas hoe u u blog beskryf en definieer.

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Doug,

  Ek het op die een of ander manier vanaf klik-thrus op u webwerf beland en laat ons maar sê dat hierdie artikel baie nuttig was. As 'n nuwe blogger is dit moeilik om tred te hou met al die SEO-idees daar buite. Dankie dat u dit in 'n verteerbare formaat gekondenseer het. As ek nou net kan agterkom of ek 'n opmerking met my web-URL agterlaat, dieselfde is as 'n trackback?

 3. 3
 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.