12 stappe om die vraag na u nuwe agentskap te bou

dknewmedia kantoor

Verlede week was 'n ongelooflike week op Sosiale media bemarkingswêreld waar ek gepraat het oor die onderwerp van influencer Bemarking. Terwyl die gehoor meestal maatskappye was wat advies wou kry oor hoe om 'n suksesvolle strategie te implementeer, het ek teruggekeer huis toe en 'n goeie vraag gehad van een van die deelnemers wat nuuskierig was oor hoe ek genoeg invloed en vraag opgebou het om my eie agentskap te begin.

Ek wil weet hoe ek te werk kan gaan om kliënte (wat daarvoor betaal) vir raadgewing en afrigting aan te bied ... deur te evalueer wat hulle tans het, en dan strategieë, oplossings, wenke en beste praktyke aan te bied. Ek weet dat blogging, boeke, e-boeke, webinars en video's goeie plekke is om te begin. Waar het ek 'n solo geword en hoe kan ek my besigheid laat groei sodat ek dit voltyds kan doen?

So, wat het ek gedoen om te begin my agentskap en hoe sou ek dit anders doen?

 1. U netwerk - U besigheid hang nie af van u Klout-telling, die aantal volgers wat u het, of u soekranglys nie. Uiteindelik sal u besigheid slaag op grond van die belegging wat u maak in die uitbreiding en skepping van persoonlike verhoudings met u fisiese netwerk. Dit beteken nie dat sosiale nie saak maak nie, dit beteken net dat sosiale nie saak sal maak voordat u persoonlik met diegene aan die ander kant van die sleutelbord kan skakel nie.
 2. Nis Blog - almal het gepraat oor aanlynmedia toe ek my blog begin het, maar niemand het spesifiek gepraat oor die beskikbare oplossings om bemarkers te help nie. Dit was waarlik my liefde ... omdat ek in die sagteware as 'n diensbedryf gewerk het en die internet gesoek het vir die volgende, het ek die outomatiese instrument vir my netwerk geword. Daar was nie 'n ander blog nie, so ek het myne begin. As ek dit weer sou kon doen, sou ek selfs nouer gaan met my onderwerp, geografie of bedryfsfokus.
 3. Die gemeenskap - Ek het besoeke gelewer, kommentaar gelewer, bevorder, gedeel en terugvoer gegee aan ander leiers in die gemeenskap. Soms het ek ook al die debatte met hulle gevoer, maar my fokus was altyd om waarde toe te voeg tot hul teenwoordigheid terwyl ek my naam daar buite bekend maak. 'N Goeie manier om dit deesdae te doen, is om 'n podcast te begin en 'n onderhoud te voer met die leiers in die bedryf waarmee u wil saamwerk.
 4. Praat - Digitale media is nie genoeg nie (snak!), Dus moet u die vlees gaan druk. Ek het aangebied om oral plaaslik en nasionaal te praat. Ek het voortgegaan met die verbetering van my praatvaardighede, skryfvaardighede (u kan dit redeneer) en my aanbiedingsvaardighede. As ek tydens 'n geleentheid praat, kry ek 'n klomp meer leidrade as net blog. Ek moet egter aanhou blog om die spreekbeurt te kry sodat dit nie die een of die ander is nie. En elke keer as ek praat, het ek 'n bietjie beter geword as die vorige keer. Praat oral en met almal!
 5. fokus - Daar is 'n paar dosyn maatskappye waarmee ek wil werk en ek weet wie dit is, wie ek moet ontmoet, en ek ontwikkel planne oor hoe ek hulle gaan ontmoet. Soms is dit deur 'n kollega met 'n verbinding op LinkedIn, soms vra ek hulle direk vir koffie, en ander kere vra ek om hulle te ondervra vir ons podcast of hulle uit te nooi om aan ons gehoor te skryf. Ek sou dit nie verkope noem nie (miskien bekruip), maar dit is besig met hulle om te sien of ons dalk 'n geskikte organisasie is en andersom.
 6. Helpende - Waar ek ook al kon, het ek mense gehelp sonder om te verwag om betaal te word. Ek het hulle bevorder, inhoud saamgestel en gedeel, terugvoering gegee en alles gratis weggegee. U moet onthou dat, hoewel ek maandeliks 100,000 30 unieke besoekers, luisteraars, kykers, loeraars, volgelinge, aanhangers, ensovoorts mag aanraak ... slegs XNUMX of meer werklike betalende klante is. Dit beteken dat u 'n reputasie moet opbou, 'n paar gevallestudies moet hê en die resultate na sommige moet stuur om werk te kry. Ons het 'n reputasie opgebou rondom inkomende bemarking, meetbare strategieë, komplekse SEO vir groot uitgewers, en inhoudsgesag... maar sommige daarvan het begin deur mense te help om iets dom op hul webwerf reg te stel.
 7. vra - Om vir almal te vertel waarvoor jy goed is, werk nie regtig goed as jy verkoop nie. Maar om almal te vra waar hulle hulp nodig het, is 'n baie beter benadering. Ek het letterlik 'n paar minute gelede uitgereik na 'n onderneming wat ons gehelp het, waarvan die organiese verkeer tien keer soveel was as wat dit vier jaar gelede was, en gevra om met hulle te vergader om te sien waar ons anders kan help. vra werk. Om te hoor waarmee die voornemende klant of kliënt sukkel en dan te sien of u oplossings daarvoor kan werk, is die perfekte manier om by 'n onderneming in te skakel. Begin klein, bewys jouself, en dan raak jy dieper en dieper.
 8. Selfpromosie - Dit is icky ... maar nodig. As u gelukwens, gedeel, gevolg, genoem word of enigiets anders wat u nie ken nie, is dit 'n goeie bevestiging van u kundigheid. Ek is totaal onberouvol oor die bevordering van wat ander oor my sê. Ek vra nie almal daadwerklik om dit te doen nie, maar as die geleentheid hom voordoen en iemand my 'n kompliment gee, kan ek hulle vra om dit aanlyn te plaas.
 9. Lyk professioneel - 'n Behoorlike domein, e-posadres in u domein (nie @gmail), kantooradres, professionele fotografie, 'n moderne logo, 'n pragtige webwerf, duidelike visitekaartjies ... dit alles is nie net sakekoste nie. Dit is alles bemarkingskoste en tekens van betroubaarheid. As ek 'n gmail-adres sien, is ek nie seker jy is ernstig nie. As ek nie 'n adres en telefoonnommer sien nie, weet ek nie of u volgende week gaan werk nie. Om gehuur te word gaan oor vertroue en elke uitgawe wat ekstern gesien word, is 'n element van vertroue.
 10. Skryf 'n boek - Selfs al is u en u ma die enigste verkope wat u kry, om 'n boek te skryf, dat u in watter bedryf u ook al is, u dit deeglik ontleed het en u eie kenmerkende strategie gebou het om daarin te werk. Voordat ek skrywer was, kon ek die konferensie of kliënte nie die tyd van die dag kry nie. Nadat ek 'n skrywer was, het mense aangebied om my te betaal om met hulle te kom praat. Dit lyk dom, maar dit is 'n ander element dat u ernstig is oor u bedryf.
 11. Begin jou besigheid - Daar is nooit genoeg geld en geen beter tyd om 'n onderneming te begin as nou nie. Almal wat daaraan dink, dink hulle het dit nodig, het dit nodig, wag net op nog een ding, ens. Totdat jy alleen gaan en die verskriklike gevoel in die maagput voel wat jou honger maak om te gaan jag - jy sal bly waar jy is. My seun het op universiteit begin en ek was doodgebreek toe ek begin het Highbridge. Ek het weke lank by my lessenaar aan die slaap geraak en werk gedoen om mense reg te kry ... en ek het geleer hoe om beter voor te berei, beter te bemark, beter te verkoop, beter te sluit en uiteindelik my besigheid te bou. Pyn is 'n wonderlike motiveerder vir verandering.
 12. waarde - Moenie fokus op wat u vra of hoeveel u verdien nie, maar fokus op die waarde wat u vir ander gee. Ek sien hoe sommige mense skat op grond van gewerkte ure en onklaar geraak het. Ek kyk hoe ander vra sodat hulle die geld inskud en op soek is na nuwe kliënte. Dit is nie perfek nie, maar ons fokus op die waarde wat ons aan ons kliënte bied, en stel dan 'n begroting op wat bekostigbaar en die moeite werd is. Soms beteken dit dat ons klein veranderinge aanbring wat baie inkomste tot gevolg het, ander kere beteken dit dat ons ons stertjies afwerk om ons foute reg te stel. Maar as kliënte besef watter waarde u bring, dink hulle nie aan hoeveel u hulle kos nie.

Niks hiervan voorspel u sukses natuurlik nie. Ons het wonderlike jare gehad en rampspoedige jare gehad - maar ek het elkeen daarvan geniet. Met verloop van tyd het ons 'n begrip ontwikkel van die tipe kliënte waarmee ons goed saamwerk en ander wat ons moet verwys. U gaan groot foute begaan - leer net en gaan aan.

Hoop dit help!

Oor ons Highbridge

Highbridge is 'n nuwe media-agentskap wat fokus op rats inkomende bemarking saam met 'n span kundiges vir bemarking en tegnologie. Met hul span omnikanale kundiges in alle digitale mediums, Highbridge het 'n doel om die aanlyn-teenwoordigheid van die kliënt te loods en te revolusioneer om hul markaandeel te vergroot, leidrade te bevorder en hul gesprekke aanlyn te optimaliseer. DK het die markaandeel verhoog vir elke kliënt waarmee hulle gewerk het, en is veral bekwaam in werkende bemarkingstegnologiemaatskappye, aangesien hulle 'n groot gehoor in hierdie publikasie het. Highbridge is trots met sy hoofkwartier in die hartjie van Indianapolis.

5 Comments

 1. 1

  Hallo Doug,

  Baie dankie dat u die tyd geneem het om hierdie artikel te skryf. Dit is presies wat elke besigheidseienaar moet hoor, selfs al is hulle begin of al jare in besigheid is. Ons almal sukkel en wil raad hê oor hoe om ons doelwitte te bereik. Ek het baie geniet hoe jy eerlik was en jou getuienis vertel het. Ek sal hierdie artikel deel en jou lesers doen.

  Nogmaals dankie,

  Justin Fuller
  Net vir jou Bemarking

 2. 3
 3. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.