Bemarkings- en verkoopsvideo'sMobiele en tabletbemarking

Starbucks: Ontwerp die perfekte mobiele toepassing

Op my volgende radioprogram sal ek die bespreek Starbucks mobiele aansoek wat die 2012 Mobiele bemarker van die jaar-toekenning. Na my mening is dit 'n wonderlike mobiele toepassing wat die bemarkingskloof tussen die aankope in die winkel en in die winkel oorbrug.

Funksies wat die app so suksesvol maak

 • Usability - die toepassing het 'n primêre navigasiebalk onderaan sowel as 'n tuisskerm wat gedeeltes van die app duidelik vertoon op grond van die gebruiker se aktiwiteit. Die toepassing het baie duidelike skerms met baie min rommel - ideaal vir iemand onderweg of met vet vingers.
 • Verwerking van betalings – die toepassing integreer met die iOS-paspoorttoepassing en maak dit maklik om vir betalings te gebruik. Ek kan ook binne 'n kwessie van minute my rekening per kredietkaart of PayPal direk binne die aansoek aanvul. Die toepassing gebruik my huidige beloningskaart, so dit was wonderlik dat dit agteruit versoenbaar was met die handkaartproses.
 • Belonings - geïntegreerde iTunes-belonings met stootkennisgewings is 'n briesie. Wanneer ek genoeg koffie koop, word ek 'n liedjie aangebied wat ek dadelik kan aflaai deur net daarop te klik. Boonop was die vermoë om die beker met die sterre daarin te skud 'n lekker aanraking!
 • Store Locator - Met 'n onlangse rit na Florida het ek probleme gehad met Apple en Google maps wat die naaste Starbucks aangebied het. Maak jou geen bekommernis nie, die Starbucks-app is geo-geaktiveer en ek kon altyd die naaste Starbucks op die reis vind.
 • Geskenke - Ek kan per e-pos 'n geskenk direk vanaf die app aan enigiemand stuur!
 • produkte - of dit nou drankies, koffie of kos is, die toepassing verskaf al die inligting wat u op die Starbucks-menu benodig.
 • Gunstelinge - u kan die gunsteling drankies van u vriend spaar. Dit is fantasties as 'n sakepersoon wat by Starbucks vergader!

Die perfekte mobiele app

Alhoewel dit 'n wonderlike toepassing is om ekstra winkelverkeer te verhoog en kaartfondse in te samel, dink ek wel dat daar 'n paar funksies is wat die app kan versterk om meer aanlyn- en winkelaankope te bewerkstellig:

 • Inboekings - As ek die Starbucks naby my kon sien en sien of my vriende ingeteken het, sou dit wonderlik wees. 'N Foursquare-inskakelintegrasie sal baie nuttig wees. Op 'n naweek wil ek graag net die Starbucks-winkels deursoek en na een gaan waarna 'n vriend kuier.
 • maatskaplike - Verbasend genoeg het die mobiele toepassing geen sosiale integrasie met Facebook, Twitter, Google+, Foursquare, ens nie. Dit is veral nuttig vir in- en geskenke. Miskien 'n kennisgewing direk van 'n aankoop met die app om my vriende te vertel waaroor Starbucks ek is!
 • geo – Aangesien die toepassing reeds stootkennisgewings het, waarom nie vir my 'n aanbod maak as ek naby 'n Starbucks kom nie?
 • Bestellings – Aangesien ek my gunstelingdrankie en gunsteling-kos-item reeds in die aansoek opgestel het, is daar regtig 'n rede vir my om in die ry te staan ​​en by Starbucks te bestel? Hoekom nie 'n plakker direk by die verkooppunt uitdruk wat die Barista kan optel en vervul nie? Hulle kan net die naam uitroep en jy kan jou drankie optel.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

een Kommentaar

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.