SPAM van die dag

GEMORSPOSSelfs met al die SPAM-filters in die wêreld, kry ek steeds SPAM. Ek haat SPAM, maar ek moet erken dat een van my skuldige plesiere as ek deur die SPAM blaai, geneig is om te lees. Ek skandeer dit vinnig om geldige kommentaar te probeer identifiseer wat deur die filter vasgevang is. Maar af en toe skandeer ek oor 'n klein juweeltjie.

Hier is my gunsteling kommentaarpos vandag:

Hallo. My komplimente aan 'n baie mooi webwerf. Ek hou baie daarvan om u pragtige kat te sien. Baie sukses in teling.

Huh?

6 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 4

  Wil jy jou teelwenke deel?

  So wat doen jy? Sit hulle in 'n kamer, sluit dit toe, kom terug einde van die dag en bam, 10 klein oulike katjies staar reguit na jou? 🙂

  • 5

   Te snaaks. Ek het eintlik 'n Jack Russell wat geen ander lewende dier in ons huis sal toelaat nie. Sy eerste slagoffer was ons voël, Ozzy. Sy volgende slagoffer was 'n Gerbil wat my seun vir my dogter gekoop het. Hy is 'n jagter ... geduldig en psigoties. Ons is egter steeds lief vir hom.

 4. 6

  Sommige SPAM-opmerkings kan snaaks wees. Het jy al probeer om een ​​van die wiskundige kommentaar spam beskerming plugins te gebruik? Ek het gevind dat hulle baie effektief is om SPAM te blokkeer.

  Hier is die een wat ek gebruik:
  Wiskunde-opmerking-spam-inprop.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.