SPAM van die dag

GEMORSPOSSelfs met al die SPAM-filters in die wêreld, kry ek steeds SPAM. Ek haat SPAM, maar ek moet erken dat een van my skuldige plesiere as ek deur die SPAM blaai, geneig is om te lees. Ek skandeer dit vinnig om geldige kommentaar te probeer identifiseer wat deur die filter vasgevang is. Maar af en toe skandeer ek oor 'n klein juweeltjie.

Hier is my gunsteling opmerkingspos vandag:

Hallo. My komplimente aan 'n baie mooi webwerf. Ek hou baie daarvan om u pragtige kat te sien. Baie sukses in teling.

Huh?

6 Comments

 1. 1

  Awe .. Stomp het geseëvier! Moet nooit die krag van 'n eendjie met vier bene onderskat nie.
  Btw, dankie vir u besoek aan u 'lieflike kat!'

 2. 2
 3. 4

  Wil u u teeltwenke deel?

  So wat doen jy? Sit hulle in 'n kamer, sluit dit toe, kom die einde van die dag terug en bam, tien klein oulike katjies wat reg na jou staar? 🙂

  • 5

   Te snaaks. Ek het eintlik 'n Jack Russell wat geen ander lewende dier in ons huis sal toelaat nie. Sy eerste slagoffer was ons voël, Ozzy. Sy volgende slagoffer was 'n Gerbil wat my seun vir my dogter gekoop het. Hy is 'n jagter ... geduldig en psigoties. Ons is nog steeds lief vir hom.

 4. 6

  Sommige SPAM-opmerkings kan snaaks wees. Het u al een van die plug-ins vir die beskerming van strooipos vir wiskundige opmerkings probeer gebruik? Ek het gevind dat dit baie effektief is om SPAM te blokkeer.

  Hier is die een wat ek gebruik:
  Wiskunde-opmerking-strooipos vir strooipos.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.