Soms laat ek myself lag!

LagEk moet vir julle sê ... ek dink my laaste pos was een van die lekkerste wat ek nog ooit geskryf het. As jy Indien sien deur my foto in die kop, neem ek myself baie selde ernstig op. In die verlede het ek ook nogal geskryf oor wat ek dink om u sukses te bepaal op wat ander mense oor u sê. Die sukses van 'n blog kan nie net deur u gemeet word nie!

Daarmee moet ek erken dat ek julle almal verbind het. Ek wou die reaksie van my lesers sien ... en die blogsfeer ... toe ek my verskriklike titel geskryf het wat ontwyk het na 'my blog is beter as jou blog'. Dit was heeltemal tong in die kies, maar ek moes die reaksie sien. Dit was nogal snaaks! (Asseblief ... ek belowe ek lag saam met jou, nie vir jou nie!). Sommige mense het sleg vir my gevoel, ander het vir my gestoom, ander het hul beoordeling met my gradering vergelyk, en ander het daarop gewys dat ranglys niks te make het met hoe goed 'n blog is nie.

Ek hou daarvan om soms slim te wees om te sien dat die reaksies is ... roer die pot soos hulle sê. Miskien is die snaakste deel hiervan (ek hoop nie die enigste een wat lag nie) dat die gewildheid van hierdie inskrywing my op die ranglys van Technorati laat styg het tot # 70,178 XNUMX.

Dus, as bemarker, dink ek dit dui op 'n paar dinge.

  • Chris Baggott het my eenkeer gesê dat dit soms goed is om midde-in 'n argument te verkeer en om reaksie uit te lok, kan op die lange duur absoluut help met die strategie van 'n onderneming. Hy bedoel nie manipuleer nie ... hy bedoel bloot dat dit die geleentheid bied om met jou goed te spog. In hierdie voorbeeld, dink ek dit het gewerk!
  • Soms kan dit net werk om voor te stel dat u belangriker is as wat u regtig is. Dit is miskien 'n hartseer waarheid dat ons deur bemarking gemanipuleer kan word. Hou aan om te sê dat jy # 1 is en miskien eendag sal jy wees!

Miskien sal ek oor 'n paar maande 'n sluipaanval doen en beweer dat ek die # 1-blog is oor Marketing Automation en kyk waar dit my kry. Maar vir nou is ek eenvoudig bly dat ek niemand van u verloor het met my laaste inskrywing nie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.