Mobiele en tabletbemarking

Iets wat verkeerd is op hierdie manier kom ...

Het u ooit die gevoel gekry dat iets regtig, regtig sleg gaan gebeur?

Vista op Leopard via parallelle

Kiekie van Vista op die punt om op my MacBookPro met Parallels 3.0 en OSX Leopard te loop.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

8 Comments

  1. Jy moes 'n reël van my Engelse klas in 'n blogpos insluit – vernuftig! (Macbeth is een bose tradgedie wat ek jou vertel.)

    In elk geval, ek twyfel of Aero Glass onder die VM-omgewing sal werk – korrigeer my as ek verkeerd is.

    1. Ek is redelik seker ek hou van Vista bo Windows 3.11, Windows 95 en Windows ME. 🙂 Noem my 'n verraaier, maar ek hou eintlik van Vista – ons het dit op my seun se mega-stelsel aan die gang en Aero is fantasties. Die bedryfstelsel is ook rotsvas, ons het nog nooit 'n probleem gehad nie.

  2. 'n Paar jaar gelede het ek opgehou om probleme met Windows XP te hê. Dit het net 'n eenvoudige oplossing geverg; die kragprop uithaal en die lelike grys boks in 'n hoek wegsteek. ’n Donker, donker hoekie.
    Ek wou net voor Kersfees 'n program probeer wat net op Window werk. Na ongeveer 8 ure se fout-regstelling, probeer om WinXP weer te installeer, is ek begroet met so 'n onintuïtiewe program koppelvlak, dat ek die hele projek saam laat vaar het, en gelukkig 'n baie groter bedrag betaal het vir 'n Mac-program wat eintlik werk.

    http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

verwante Artikels