Iets wat verkeerd is op hierdie manier kom ...

Het u ooit die gevoel gekry dat iets regtig, regtig sleg gaan gebeur?

Vista op Leopard via parallelle

Kiekie van Vista op die punt om op my MacBookPro met Parallels 3.0 en OSX Leopard te loop.

8 Comments

 1. 1
 2. 2

  U moes 'n reël van my Engelse klas in 'n blogpos insluit - vernuftig! (Macbeth is een slegte handelsmerk, sê ek vir jou.)

  Hoe dit ook al sy, ek twyfel of Aero Glass onder die VM-omgewing sal werk - maak my reg as ek verkeerd is.

 3. 4
  • 5

   Ek is redelik seker dat ek van Vista hou oor Windows 3.11, Windows 95 en Windows ME. Noem my 'n verraaier, maar ek hou eintlik van Vista - ons het dit op my seun se megastelsel en Aero is wonderlik. Die bedryfstelsel is ook solied, ons het nog nooit 'n probleem gehad nie.

 4. 6
 5. 7

  'N Paar jaar gelede het ek opgehou om probleme met Windows XP te ondervind. Dit het net 'n eenvoudige oplossing nodig gehad; verwyder die kragprop en steek die lelike grys doos in 'n hoek weg. 'N Donker, donker hoek.
  Net voor kersfees wou ek regtig 'n program probeer wat net op Window werk. Na ongeveer 8 uur se foutoplossing, en probeer om WinXP weer te installeer, is ek begroet met so 'n onintuïtiewe programkoppelvlak dat ek die hele projek saam laat vaar het en gelukkig 'n veel groter bedrag betaal het vir 'n Mac-program wat eintlik werk.

  http://modifoo.com/2007/11/12/why-apple-will-never-be-the-new-microsoft.html

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.