Sagteware en gereedskap waarsonder ek nie kon leef nie

Depositphotos 2580670 oorspronklike

Lees Doug se pos dit het my laat nadink oor al die aansoeke waarop ek begin afhang het as deel van die manier waarop ek my besigheid en my lewe bestuur. Verskeie, Tungle en Dropbox, het Doug al genoem. Maar hier is 'n lys van 'n paar ander waarsonder ek my nie die lewe sou kon voorstel nie:

webnotasWebNotes - Dit is 'n waardevolle deel van my webnavorsing. Of ek nou inligting vir 'n kliëntprojek, inspirasie vir 'n blogpos of resultate van 'n PR-veldtog wil vind, WebNotes stel my in staat om inligting op te vang en te organiseer met post-it-notes en highlighters. En die beste deel is die instrument vir die generering van verslae. As ons saamwerk met 'n outomatiese Google Alert, lyk dit of ons ure op die internet deurgebring en die samevattende verslag voorberei het!

Adres Twee - Meer as 'n adresboek, dit is 'n ware CRM-instrument. Ek het deur die jare 'n aantal databasisse gebruik om my kontakte te bestuur, Access (ek het my eie gebou, 'n seun was so geeky), ACT en Outlook en ek vind dit pas my perfek. Op die internet kan ek my kontakte met my hele span deel. Ons kan kontakte en projekte bestuur met die ingeboude taaklys. Ek migreer ook stadig van ConstantContact na die AddressTwo-e-posinstrument. Alhoewel dit 'n bietjie beperk is tot 'n ontwerp- en rapporteringstruktuur, hou ek van die vermoë om die databasis te ondersoek, net die regte groep te identifiseer en die gepaste boodskap te lewer.

Ek hou ook van die vermoë om Addy te e-pos met name van mense wat ek in my databasis wil insluit of aan mekaar voorstel, en sy sorg daarvoor. (Ja, ek weet sy is nie regtig 'n persoon nie, maar soms bereik sy meer vir my as 'n werklike werknemer, dus is dit moeilik om haar nie as 'n persoon te beskou nie)

Audacity - Mense wat my goed ken, vind dit ongelooflik snaaks dat ek my brood as skrywer verdien, want ek is nie 'n skrywer nie. Ek is 'n prater! As 'n prater was ek geïnteresseerd in die idee om podcasts by te voeg my blog en Audacity het dit moontlik gemaak. Met baie min tyd wat ek belê het, het ek van beginner na redigering pro geskuif. Ek kan nie eers die geringste onderbreking van die um, er of telefoonoproepe wysig nie. (Alhoewel ek hulle soms laat, net omdat hulle karakter toevoeg).

Ek hou van die feit dat weeklikse podcasts die hoeveelheid skryfwerk wat ek moet doen, verminder, maar daar is ook ander voordele. Die programme gee my 'n verskoning om uit te nooi n vriend vir 'n opnamesessie en besoek. Noudat ek geleer het om tegnologie te bestuur, neem opname slegs 'n paar minute, dan het ons tyd om in te haal en oor ander dinge te praat!

Hierdie drie toepassings was vir my nuut in 2009. Dit is verbasend hoe vinnig nuwe tegnologie deel van u lewe word. Ek kan nie wag om te sien wat ek volgende jaar ontdek nie!

2 Comments

  1. 1

    Dit is interessant om die ooreenkomste tussen ons te sien, Lorraine! Ek het nog nie AddressTwo probeer nie – maar 'n CRM is dalk in my nabye toekoms.

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.