Inhoud bemarkingSosiale Media Marketing

Sosiale netwerketiket - Moenie 'n SNOB wees nie

Geen snobs toegelaat nieHierdie uitbarsting broei al 'n rukkie, maar ek gaan voort om dit te sê, die internet het 'n billike hoeveelheid ** gate soos die res van die wêreld. Hah ... hoor, ek het dit gesê. Ek voel beter.

Hier is my beesvleis. Sosiale netwerke is die beste ding om op die internet te kom sedert ... hmmmm .... Wel, kom ons sê maar dit is die beste ding wat nog ooit op die internet gekom het. Ek hou van die vermoë om my meningsverskil, idees en besware te kan uitspreek. Ek hou ook daarvan om ander mense se opinies en advies te hoor - selfs as ek nie met passie saamstem nie.

Soms voel hierdie ongelooflike wêreldwye web asof dit die perfekte, klein gemeenskap is. Ek het lesers wat my blog deurgaans besoek, en daar is 'n klomp bloggers wat ek die afgelope paar jaar baie lief vir gehad het.

Geen snobs toegelaat nie - vol

Dit gesê, waarom neem iemand aan hierdie gemeenskap deel om bloot gemeen te wees? Wat is dit so ellendig aan hul lewe dat hulle eintlik aanlyn moet gaan en die moeite moet doen om hul ellende aan ander te versprei? Hoe hartseer moet u lewe wees?

'N Paar onlangse gebeure het my oorgekom. Die laaste was dat sommige van my kode op my webwerf gesien en opgetel is Reddit.com deur 'n gent genaamd 'gizmo'. Ek ken gizmo nie, maar ek waardeer dit dat hy die tyd geneem het en die skakel geplaas het.

Jy is 'n SNOBKyk na die kommentaar! SNOBS! Nog beter was toe een van my webwerwe op Planet was Ajaxian. Kyk na die kommentaar! Slegs kwetsend. Ek het nie gevra om neergesit te word nie. Ek het 'n gawe instrument gehad, ek het 'n bietjie tegnologie gebruik en dit vir mense gesit. Dit is selfs gratis! Niemand hoef daarheen te gaan nie, en as hulle dit doen, hoef hulle nie daarvoor te betaal nie.

Die uiteinde is dat daar geen rede is om 'n SNOB te wees nie. Advies, terugvoer, wenke, bekommernis, wyser, konstruktiewe kritiek ... al hierdie metodes is 'sosiaal' aanvaarbaar. Dit is alles dinge wat ons help om te ontwikkel en beter te word in wat ons doen en wat ons weet. SNOB wees help niks. Dit voeg geen waarde toe aan die 'sosiale netwerk' nie.

Goed ... genoeg van my uitbarsting. Wat is 'n SNOB? Die volgende keer as iemand op 'n webwerf vir sosiale netwerke gemeen, oneerbiedig of bloot onkundig is, kan u die afbeelding aan die regterkant vir hulle stuur! Gebruik gerus enige van hierdie grafieke waar en hoe u ook al wil! Stuur hulle hierheen as hulle 'n volledige verduideliking benodig.

En as u 'n SNOB is, gaan voort. Moenie die moeite doen om my hieroor te vlam nie - ek sal dit net verwyder.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

8 Comments

  1. Doug, jammer jy moes jou karpale tonnel aanvuur om ons te vertel van daardie stout ouens by Ajax Planet. Ek dink daar is skelms in elke skare. Bid vir hulle. Dis wat HY sou doen. En hou aan om te doen wat jy doen. Jy is en inspirasie vir my!

  2. Dit lyk vir my, daar is baie wannabe-boelies daar buite, en hulle dink hulle kan skelm teister en aanhits omdat hulle "anoniem" op die internet is. Sommige mense kom net daarvan af om kont***s te wees. Hoe ek daarna kyk, is dat hulle patetiese, eensame wesens is en nie 'n reaksie of bekommernis werd nie.

  3. LOL,

    Ek het gewonder wanneer iemand by hierdie toenemende neiging gaan uitkom. Ek sal jou kenteken leen en dit aan ander stuur. So moenie vergeet om dit te CC lisensieer nie 😉

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.