Sosiale netwerketiket - Moenie 'n SNOB wees nie

Depositphotos 12423633 s

Geen snobs toegelaat nieHierdie uitbarsting broei al 'n rukkie, maar ek gaan voort om dit te sê, die internet het 'n billike hoeveelheid ** gate soos die res van die wêreld. Hah ... hoor, ek het dit gesê. Ek voel beter.

Hier is my beesvleis. Sosiale netwerke is die beste ding om op die internet te kom sedert ... hmmmm .... Wel, kom ons sê maar dit is die beste ding wat nog ooit op die internet gekom het. Ek hou van die vermoë om my meningsverskil, idees en besware te kan uitspreek. Ek hou ook daarvan om ander mense se opinies en advies te hoor - selfs as ek nie met passie saamstem nie.

Soms voel hierdie ongelooflike wêreldwye web asof dit die perfekte, klein gemeenskap is. Ek het lesers wat my blog deurgaans besoek, en daar is 'n klomp bloggers wat ek die afgelope paar jaar baie lief vir gehad het.

Geen snobs toegelaat nie - vol

Dit gesê, waarom neem iemand aan hierdie gemeenskap deel om bloot gemeen te wees? Wat is dit so ellendig aan hul lewe dat hulle eintlik aanlyn moet gaan en die moeite moet doen om hul ellende aan ander te versprei? Hoe hartseer moet u lewe wees?

'N Paar onlangse gebeure het my oorgekom. Die laaste was dat sommige van my kode op my webwerf gesien en opgetel is Reddit.com deur 'n gent genaamd 'gizmo'. Ek ken gizmo nie, maar ek waardeer dit dat hy die tyd geneem het en die skakel geplaas het.

Jy is 'n SNOBKyk na die kommentaar! SNOBS! Nog beter was toe een van my webwerwe op Planet was Ajaxian. Kyk na die kommentaar! Slegs kwetsend. Ek het nie gevra om neergesit te word nie. Ek het 'n gawe instrument gehad, ek het 'n bietjie tegnologie gebruik en dit vir mense gesit. Dit is selfs gratis! Niemand hoef daarheen te gaan nie, en as hulle dit doen, hoef hulle nie daarvoor te betaal nie.

Die uiteinde is dat daar geen rede is om 'n SNOB te wees nie. Advies, terugvoer, wenke, bekommernis, wyser, konstruktiewe kritiek ... al hierdie metodes is 'sosiaal' aanvaarbaar. Dit is alles dinge wat ons help om te ontwikkel en beter te word in wat ons doen en wat ons weet. SNOB wees help niks. Dit voeg geen waarde toe aan die 'sosiale netwerk' nie.

Goed ... genoeg van my uitbarsting. Wat is 'n SNOB? Die volgende keer as iemand op 'n webwerf vir sosiale netwerke gemeen, oneerbiedig of bloot onkundig is, kan u die afbeelding aan die regterkant vir hulle stuur! Gebruik gerus enige van hierdie grafieke waar en hoe u ook al wil! Stuur hulle hierheen as hulle 'n volledige verduideliking benodig.

En as u 'n SNOB is, gaan voort. Moenie die moeite doen om my hieroor te vlam nie - ek sal dit net verwyder.

8 Comments

 1. 1

  Doug, jammer dat u u karpale tonnel moes toevlug om ons te vertel van die stoute ouens by Ajax Planet. Daar is hecklers in elke skare, dink ek. Bid vir hulle. Dit is wat HY sou doen. En hou aan om te doen wat u doen. U is en inspirasie vir my!

 2. 2

  Dit lyk vir my daar is baie wannabe-boelies daar buite, en hulle dink hulle kan hulle lastig val en oproer omdat hulle 'anoniem' op die internet is. Sommige mense raak net gat ***. Die manier waarop ek daarna kyk, is dat hulle patetiese, eensame wesens is en nie reaksie of bekommernis werd is nie.

 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  LOL,

  Ek het gewonder wanneer iemand by hierdie toenemende neiging gaan uitkom. Ek sal u kenteken leen en aan ander stuur. Moet dus nie vergeet om dit te lisensieer nie 😉

 8. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.