Verander sosiale media ons in psigopate?

sosiale psigopate

Tyd vir Vrydag pret! Baie mense volg my en waardeer dit nie my stompkrag sosiale taktiek aanlyn. Ek is nie seker iemand het my as 'n klassifiseer nie psigopaat publiek of nie, maar daar is waarskynlik 'n paar mense wat wonder. Ek glo nie ek is nie - maar ek is passievol in my debatte aanlyn. Ek word selfs kort-kort verhit - maar ek probeer tog respek toon vir ander se opinies.

Die langtermyn-impak van die besteding van 'n mens se lewe in die regte wêreld, terwyl jy voortdurend aan die virtuele verbonde is, word nog nie heeltemal verstaan ​​nie. Alhoewel behandeling vir internetverslawing sedert die middel-90's beskikbaar is, is dit opmerklik dat meer mense as ooit tevore die ironies antisosiale gedrag toon wat nou gepaard gaan met die besteding van te veel tyd aanlyn. Van WhoIsHosting Hierdie infografiese, Verander sosiale media ons in psigopate?

Die kern van my persoonlike aktiwiteit aanlyn is die feit dat ek openlik en deursigtig in my identiteit is. Ek is verantwoordelik vir die dinge wat ek aanlyn sê omdat ek my naam en my foto daarop plaas. Ek doen niks onder anonimiteit nie. Ek glo dat baie van die psigopatiese gedrag wat ons aanlyn sien, is omdat daar geen gevolge is vir mense wat onbeskaamd of gemeen aanlyn is as hulle agter die kleed van anonimiteit skuil nie. Ek glo nie mense is meer gemeen aanlyn as wat hulle ooit in die werklike lewe was nie ... maar dit is makliker om psigopaties te wees as u nie persoonlik verantwoordelik gehou word nie.

Sosiale psigopaat

5 Comments

 1. 1
 2. 2

  Dit het NIKS met sosiale media te doen nie. Dit is bloot waar die probleem meer visueel is en waar die inligting is om die studie saam te werk. Dit het ALLES te doen met die feit dat Amerikaners… ..BEHOUD van werk is. Alles in hul lewens draai om een ​​of ander aspek van werk, en min mense kry meer vakansie. As mense nie genoeg tyd het om saam met hul kinders (ons TOEKOMSTE leiers, ens.) Deur te bring nie, leer die kinders nie hoe om met hul ouers oor dinge te praat nie. Baie leer nie die emosies wat ons van diere skei nie. Ek het dit op alle inkomstevlakke gesien. Die hoë verdieners is dikwels by die werk of weg en spandeer baie min tyd om die belastingkrediet in te samel, ek bedoel kind ***. Vra enige oppasser of au pair, dit is hartseer, maar tog terselfdetyd walglik. Wat lae loonverdieners betref ... baie werk twee werk, ens. Om te voorsien en weer ... kinders word nie behoorlik grootgemaak nie. Dit is hartseer oral… .. durf nie sê dat Duitsland ens. Dieselfde is nie, dit is BAIE anders as dit gaan met familietyd (dit is nie altyd die ma nie), vakansie tyd, ens. Daar is 'n beter manier om te help ons gesinne. Ek het heeltyd artikels gelees en gepraat oor hoe Amerikaners die doeltreffendste werkers is, en dan gaan u na 6 uur werksdae en maak u kinders groot!

  • 3

   Ek glo ek is een van die Amerikaners waarvan jy praat @driventowin: disqus! Ek sal egter nie saamstem dat ek 'n keuse gemaak het oor werk OOR familie nie. Ek het altyd albei gedoen en het 'n ongelooflike verhouding met my kinders (ek was 'n enkelvader). Ek glo nie jy moet die een vir die ander opoffer nie. En ek sal my gesin nooit laaste hou nie.

   • 4

    Dit is wonderlik om die mens te hoor, dit is waar. Ek sien soveel gesinne waar jy net weet dat hulle 'n gesin is, en dan kom hulle saam en vertrek. Ander is so gespanne van ekonomiese stressors dat hulle nie die lewe kan geniet nie. Is jy opgestel voordat jy kinders gehad het? Of doen alles daarna? Baie makliker om te doen as u kinders het, maar dit kan gedoen word.

    • 5

     Eers toe ek my eie onderneming begin (met $ 0 en my seun wat op universiteit was), het ek die vryheid gehad om die twee volledig saam te meng! Ek glo ek werk baie meer ure as die gemiddelde Amerikaner - maar baie daarvan is buite familietyd van middernag tot 4:XNUMX 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.