Verander sosiale media ons in psigopate?

sosiale psigopate

Tyd vir Vrydag pret! Baie mense volg my en waardeer dit nie my stompkrag sosiale taktiek aanlyn. Ek is nie seker iemand het my as 'n klassifiseer nie psigopaat publiek of nie, maar daar is waarskynlik 'n paar mense wat wonder. Ek glo nie ek is nie - maar ek is passievol in my debatte aanlyn. Ek word selfs kort-kort verhit - maar ek probeer tog respek toon vir ander se opinies.

Die langtermyn-impak van die besteding van 'n mens se lewe in die regte wêreld, terwyl jy voortdurend aan die virtuele verbonde is, word nog nie heeltemal verstaan ​​nie. Alhoewel behandeling vir internetverslawing sedert die middel-90's beskikbaar is, is dit opmerklik dat meer mense as ooit tevore die ironies antisosiale gedrag toon wat nou gepaard gaan met die besteding van te veel tyd aanlyn. Van WhoIsHosting Hierdie infografiese, Verander sosiale media ons in psigopate?

Die kern van my persoonlike aktiwiteit aanlyn is die feit dat ek openlik en deursigtig in my identiteit is. Ek is verantwoordelik vir die dinge wat ek aanlyn sê omdat ek my naam en my foto daarop plaas. Ek doen niks onder anonimiteit nie. Ek glo dat baie van die psigopatiese gedrag wat ons aanlyn sien, is omdat daar geen gevolge is vir mense wat onbeskaamd of gemeen aanlyn is as hulle agter die kleed van anonimiteit skuil nie. Ek glo nie mense is meer gemeen aanlyn as wat hulle ooit in die werklike lewe was nie ... maar dit is makliker om psigopaties te wees as u nie persoonlik verantwoordelik gehou word nie.

Sosiale psigopaat

5 Comments

 1. 1
 2. 2

  Dit het NIKS met sosiale media te doen nie. Dit is bloot waar die probleem meer visueel is en waar die inligting is om die studie saam te werk. Dit het ALLES te doen met die feit dat Amerikaners….. OBSESSIE is met werk. Alles in hul lewens draai om een ​​of ander aspek van werk, en min kry meer vakansies. Wanneer mense nie genoeg tyd kry om saam met hul kinders (ons TOEKOMSTIGE leiers ens) deur te bring, leer die kinders nie hoe om oor dinge met hul ouers te praat nie. Baie leer nie juis die emosies wat ons van diere skei nie. Ek het dit in alle inkomstevlakke gesien. Die hoë verdieners is dikwels by die werk of weg en spandeer baie min tyd om die belastingkrediet te verhoog, ek bedoel kind***. Vra enige kinderoppasser of au pair, dit is hartseer, maar terselfdertyd werklik walglik. Wat lae loonverdieners aanbetref….baie werk twee werke ens om te voorsien en weer…..kinders word nie behoorlik grootgemaak nie. Dit is hartseer rondom…..moenie durf sê Duitsland ens is dieselfde nie, hulle verskil BAIE wanneer dit kom by gesinstyd (dis nie altyd die ma nie), vakansietyd, ens. Daar is 'n beter manier om te help ons gesinne. Ek lees heeltyd artikels wat praat oor hoe Amerikaners die doeltreffendste werkers oral is…..gaan dan na 6 uur werksdae en maak jou d*** kinders groot!!!

  • 3

   Ek glo ek is een van daardie Amerikaners waarvan jy praat @driventowin:disqus! Ek sal egter nie saamstem dat ek 'n keuse gemaak het van werk BO familie nie. Ek het altyd albei gedoen en het 'n ongelooflike verhouding met my kinders (ek was 'n enkelpa). Ek glo nie jy hoef die een vir die ander op te offer nie. En ek sal nooit my familie laaste stel nie.

   • 4

    Dit is wonderlik om te hoor man, dit is waarlik. Ek sien so baie gesinne waar jy net weet hulle is 'n gesin b/c hulle arriveer en vertrek saam. Ander is so gespanne van ekonomiese stressors dat hulle nie die lewe kan geniet nie. Het jy opgestel voordat jy kinders gehad het? Of doen alles daarna? Baie makliker om te doen as jy daarna kinders het, maar dit kan gedoen word.

    • 5

     Dit was eers toe ek my eie besigheid begin het (met $0 en my seun begin kollege) dat ek die vryheid gehad het om die twee ten volle te meng! Ek glo ek werk baie meer ure as die gemiddelde Amerikaner – maar baie daarvan is buite gesinstyd van middernag tot 4:XNUMX 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.