Het sosiale media sy innoverende vermoë bereik?

Die groei van sosiale media die afgelope paar jaar was niks anders as wat ons ooit gesien het nie. Saam met die rit was natuurlik bemarking op sosiale media. As ons na 2014 kyk, kan ek nie help om te wonder of dit - so vinnig soos die sosiale media gestyg het - nou sy innoverende vermoë bereik het nie. Ek sê nie dat sosiale media dit is nie minder gewild dit is ook nie te sê sosiale bemarking nie minder effektief, dit is nie my punt nie. My punt is dat ek nie so opgewonde is oor wat volgende kan kom nie.

Groot data en geleenthede om te teiken en te adverteer, sal voortgaan om die tegnologie te verfyn (of te verwoes). Die belangrikste interaktiewe elemente is hier, alhoewel ... ons het gesprek-, beeld- en videotegnologieë. Ons het mobiele en tablet-integrasie. Ons het die outeurskap en sosiale media se invloed op die algemene sigbaarheid van 'n handelsmerk. Ons het selfs al 'n paar ouderdomsgroepe wat Facebook laat vaar, die groot seuns op die blok en waarskynlik die mees gesofistikeerde en funksionele platform.

Ons het reeds sosiale monitering, sosiale kurering, sosiale publikasie, sosiale sindikasie, ondersteuning van sosiale klante, sosiale handel, sosiale verslagdoening ... het ek iets gemis? Platforms het baie meer gesofistikeerd geraak en word nou geïntegreer in ander inhoudsbestuursinstrumente, kliënteverhoudingsbestuur en e-handelstelsels.

Die tyd het ongelooflike lesse ook geleer. Maatskappye verstaan ​​dit nou hoe om aanlyn-afbrekers te hanteer effektief. Maatskappye weet wat om te doen vermy op sosiale media - of hoe om gryp die nuus daaraan. Ons weet dat dit 'n plek kan wees wat die slegste in griezelige mense.

Wat my eie sosiale gedrag en uitvoering betref, het ek 'n paar jaar gesukkel om myself op te voed oor nuwe platforms en strategieë te implementeer om die huidige platforms ten volle te benut. Ek het my fokus aangepas deur sosiale media te gebruik om my inhoud te bespreek en te eggo, maar het altyd mense teruggedryf na ons webwerf om ten volle te betrek en om te skakel. My daaglikse, weeklikse en maandelikse prosesse vir sosiale media word - durf ek maar sê - nou besig om roetine te word.

Om vorentoe te gaan, wil ek graag die bou van 'n gemeenskap verbeter deur net 'n gehoor te bou. Ek wil nie nuwe instrumente vir u wys nie, maar wil dit ook met u bespreek. Maar daardie geleentheid bestaan ​​reeds vandag - dit is nie iets wat ek in die volgende jaar sal sien verander nie.

Gaan ek hieroor? Sien u die komende jaar ekstra momentum en groei in die bemarkingstegnologieë op sosiale media? Pas u steeds u sosiale media-strategie aan of is dit redelik roetine? Is daar 'n nuwe instrument wat u benodig? Of het ons al die gereedskap wat ons vandag nodig het?

2 Comments

 1. 1

  'n Onlangse blog in die Harvard Business Review het voorgestel dat die voortdurende invloed van sosiale media homself sal intrek in die daaglikse gedrag van die meerderheid werknemers wat die bemarkingsboodskap deur sosiale media sal versterk. Hierdie versterking, na my beskeie mening, kan dalk net die katalisator wees om die huidige inkomstegedrewe sakemodel na 'n mensegedrewe sakemodel te verander.

  Sosiale media sal voortgaan om die mark te beïnvloed net soos die telefoon, radio, TV, ens. gedoen het en dit steeds doen.

  Leanne Hoagland-Smith
  2013 – Top 25 verkoopsbeïnvloeders – http://labs.openviewpartners.com/top-sales-influencers-for-2013

 2. 2

  Ek glo sosiale media sal voortgaan om nie net die mark te beïnvloed nie, maar ook die alledaagse lewe.

  Wat ek egter in 2014 verwag, is die opkoms van meer anonieme sosiale netwerke, soos Duvamis en ChronicleMe.

  Duvamis bied byvoorbeeld innoverende konsepte en funksies, tesame met verbruikersnut en
  vraag na veilige aanlyn kommunikasie-omgewing.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.