Sosiale netwerke sê hulle is oorweldig

Depositphotos 23794459 xs

Ek weet ek is. Ek kan eenvoudig nie byhou met al die gesprekke wat ek in al my sosiale netwerke balanseer nie. Gelukkig is gereedskap soos Virale verhitting, Hubspot, Hootsuite, Buffer en ander help my om waarskuwings, meldings, antwoorde en gesprekke te bestuur ... maar ek voel tog dat ek nie alles doen wat ek moet doen om tred te hou nie. Volgens MyLife en Harris Interactive is ek nie die enigste nie.

MyLife het onlangs 'n nasionale opname oor sosiale media-gedrag opgestel. Die studie onthul dat sosiale netwerkwerkers nog meer oorweldig word deur die toenemende aantal sosiale netwerke en e-posrekeninge wat hulle bestuur, te jongleren, wat lei tot 'n Fear of Missing Out (FOMO), en die oorweging van 'n 'vakansie' van die sosiale media.

Hier is die inligting wat hulle saamgestel het vir die opname:

MyLife_Overwhelmed_IG_2_7-2

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Ons het gedink tegnologie sou ons lewens nog makliker maak, ons het vandag GEEN meer "vrye" tyd as dekades gelede nie. En vir sommige van ons word die grense tussen werk en huis vaag. Ons is op ons toestelle. Almal. Die. Freaking. Tyd. Goeie inligting. Dankie vir die deel 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.