Sosiale Media Marketing

Jy doen dit verkeerd!

As bemarkers is ons almal deeglik bewus van hoe moeilik dit is om mense se gedrag te verander. Dit is een van die moeilikste dinge wat u kan doen. Dit is waarom Google voorlopig voortgesette soeksukses sal geniet, omdat mense gewoond is aan 'Google' wanneer hulle iets op die internet moet vind.

Beeld 31.pngOmdat ek dit weet, is ek gefassineer deur die aantal mense wat ek op Twitter sien en blogs wat aan ander vertel dat hulle sosiale media verkeerd gebruik. Wat my nog meer fassineer, is dat dit mense is wat as konsultante of by agentskappe werk, of dit nou PR, bemarking of sosiale media is.

Wil u 'n geheim hê oor hoe u sosiale media kan bevorder en maatskappye kan help om hul besigheid aanlyn te laat groei? Hou op om vir mense te sê dat hulle dit verkeerd doen en begin mense vertel hoe hulle dit beter kan doen. Niemand wil gesê word dat hulle verkeerd is nie; hulle wil weet hoe om hul besigheid te verbeter. Dit is 'n maklike manier om u onderneming te laat groei en om sosiale praktyke op korporatiewe vlak beter te aanvaar.

Ons leer almal hoe om hierdie instrumente te gebruik, mense te bemagtig en te kyk hoe u besigheid begin.

Chris Lucas

Chris is die vise-president vir sake-ontwikkeling vir Vormstapel. Hy bestuur baie van Formstack se bemarkingspogings met 'n spesiale belangstelling om te ontdek hoe sosiale en aanlynbemarking Formstack kan help groei. Formstack is 'n aanlyn-hulpmiddel vir vormvorming wat baie kopseer neem om data aanlyn te versamel en te bestuur.

verwante Artikels

een Kommentaar

  1. Ek stem saam.. Ek het 'n onlangse plasing gedoen met die titel "Social Media I need a tutor?" Ek sien al hoe meer sake-eienaars dink of begin betrokke raak by sosiale media, maar vind daar is 'n bietjie ontkoppeling. Sommige is clueless en ander devalueer die vermoë van sosiale media. Vir baie "KUNDIGES" beweer hulle dat hulle 'n kenner is of beloof hulle resultate wat hulle self nie bereik het nie. Met die gebrek aan kennis en tyd om te leer, word sake-eienaars eenvoudig verkoop. Ek volg en respekteer diegene in sosiale media net asof ek na hulle as 'n finansiële konsultant kyk. As die finansiële konsultant hulself nog nie finansieel gevestig het nie, hoe kon hulle vir my konsulteer.
    Ek sal enige terugvoer op my blog waardeer http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so… Iets as 'n kleinsake-eienaar wat ek steeds besig is om te vorm en daaraan te verbind. Dankie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie