Jy doen dit verkeerd!

verkeerd

As bemarkers is ons almal deeglik bewus van hoe moeilik dit is om mense se gedrag te verander. Dit is een van die moeilikste dinge wat u kan doen. Dit is waarom Google voorlopig voortgesette soeksukses sal geniet, omdat mense gewoond is aan 'Google' wanneer hulle iets op die internet moet vind.

Beeld 31.pngOmdat ek dit weet, is ek gefassineer deur die aantal mense wat ek op Twitter sien en blogs wat aan ander vertel dat hulle sosiale media verkeerd gebruik. Wat my nog meer fassineer, is dat dit mense is wat as konsultante of by agentskappe werk, of dit nou PR, bemarking of sosiale media is.

Wil u 'n geheim hê oor hoe u sosiale media kan bevorder en maatskappye kan help om hul besigheid aanlyn te laat groei? Hou op om vir mense te sê dat hulle dit verkeerd doen en begin mense vertel hoe hulle dit beter kan doen. Niemand wil gesê word dat hulle verkeerd is nie; hulle wil weet hoe om hul besigheid te verbeter. Dit is 'n maklike manier om u onderneming te laat groei en om sosiale praktyke op korporatiewe vlak beter te aanvaar.

Ons leer almal hoe om hierdie instrumente te gebruik, mense te bemagtig en te kyk hoe u besigheid begin.

Een kommentaar

  1. 1

    Ek stem saam .. Ek het 'n onlangse berig getiteld "Social Media I need a tutor?" Ek sien hoe meer en meer sake-eienaars dink of begin sosiale media raak, maar vind dat daar 'n bietjie ontkoppeling is. Sommige is onbesonne en ander verswak die vermoë van sosiale media. Vir baie "KENNERS" beweer hulle dat hulle 'n kundige is of belowende resultate wat hulle self nie behaal het nie. Met die gebrek aan kennis en tyd om te leer, word sake-eienaars eenvoudig verkoop. Ek volg en respekteer diegene in sosiale media net asof ek na hulle as finansiële konsultant kyk. As die finansiële konsultant hulself nog nie finansieel gevestig het nie, hoe sou hulle vir my kon konsulteer?
    Ek sal enige terugvoer op my blog waardeer http://yougonetwork.com/johnnie_firari/2009/08/so... Iets as 'n kleinsake-eienaar is ek steeds besig om my aan te wend. Dankie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.